Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι 11 καλύτερες διαφημίσεις του Super Bowl 2013! {VIDEO}

To Super Bowl είναι για την Αμερική ό,τι είναι ο τελικός του Champions League για την Ευρώπη. Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, celebrities, Beyonce στο ημίχρονο σε ένα reunion με τις υπόλοιπες Destiny’s Child, επεισοδιακή διακοπή ρεύματος διάρκειας 40 λεπτών αλλά το κυριότερο… συναρπαστικές διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις του Super Bowl είναι θεσμός! Κάθε χρόνο αρκετά brands επενδύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να εντυπωσιάσουν, να συγκινήσουν και να κατακτήσουν τις καρδιές των καταναλωτών με την δημιουργικότητά και την ευρηματικότητα των διαφημίσεών τους. Ποιες όμως ήταν οι καλύτερες διαφημίσεις του φετινού Super Bowl;

1. Budweiser: Brotherhood
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες διαφημίσεις του Superbowl βασίζονται στο χιούμορ και τη δράση. Με αυτή όμως τη διαφήμιση της μπύρας Budweiser πρέπει να δάκρυσαν πολλοί!

2. Samsung: The Big Pitch
Η Samsung επέλεξε να σατιρίσει όλες τις άλλες διαφημίσεις του Superbowl με τη βοήθεια των Paul Rudd, Seth Rogen οι οποίοι προσπαθούν να “περάσουν” μερικές φανταστικές ιδέες στον Bob Odenkirk για την προώθηση της συσκευής τηλεφώνου Samsung Galaxy. Guest Star o θεός των παρκέ του NBA, LeBron James!

3. Tide: Miracle Stain
Κλασική διαφήμιση του πασίγνωστου απορρυπαντικού στο Superbowl! Χιουμοριστική, «πιασάρικη» και δημιουργική!

4. The NFL: Leon Sandcastle
Ο Deion Sanders, ένας διάσημος παίκτης του Αμερικάνικου Ποδοσφαίρου, αποφασίζει να επιστρέψει στα γήπεδα για μια δεύτερη καριέρα σαν Leon Sandcastle. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το ‘χει! Η νέα διαφήμιση του National Football League, σαν να λέμε η δική μας ΕΠΟ!

5. Mercedes-Benz: Soul
Με τέτοια τιμή ποιος ο λόγος να πουλήσεις την ψυχή σου στο Διάβολο (William Dafoe) για να την αποκτήσεις;

6. Axe: Lifeguard
Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη γοητεία ενός αστροναύτη (ειδικά αν χρησιμοποιεί αποσμητικό Axe για τον άντρα). Ούτε ο πιο σούπερ ναυαγοσώστης του Baywatch.

7. Coca-Cola: Security Camera
Αυτή η διαφήμιση που έτρεξε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, χρησιμοποιεί υλικό από κάμερες ασφαλείας οι οποίες δεν καταγράφουν μόνο εγκληματικές ενέργειες αλλά και μικρές, καθημερινές στιγμές ευτυχίας, αγάπης και καλοσύνης. Μια νότα αισιοδοξίας σε μια ζοφερή εποχή.

8. Bud Light: Lucky Chair
Ο υπέροχος Stevie Wonder μαζί με τη φίλη του Zoe Saldana γκαντεμιάζουν την τυχερή πολυθρόνα ενός μισητού αντίπαλου στη διαφήμιση της αγαπημένης μπύρας. Ποιος πιστεύει στο fair play;

9. Dodge Ram: Farmer
Μια συναισθηματική ταινία για το δυνατό pick – up track που έχει σαν στόχο να αναδείξει την αξία των αγροτών. Ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις του Superbowl.

10. Hyundai: Epic Playdate
Μπορεί ένα 4×4 να είναι το τέλειο οικογενειακό αυτοκίνητο και να κάνει τα πάντα; Μπορεί! Υπό τον ήχο των Flaming Lips!

11. Doritos: Goat 4 Sale
Ένας τύπος αγοράζει μια κατσίκα και τρώνε μαζί Doritos. Η κατσίκα εθίζεται στα Doritos και όταν τελειώνουν η κατσίκα φρικάρει. Δεν υπάρχει λογική και για αυτό είναι cool!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates