Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Διαφημίσεις αθλητών που άφησαν εποχή

Διαφημίσεις αθλητών που άφησαν εποχή {VIDEO}

Αποτελώντας τον βασιλιά των Σπορ, το ποδόσφαιρο κινούσε πάντοτε το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η μεγάλη επιτυχία του Ευρωμπάσκετ του 1987, ωστόσο, είχε μετατρέψει το μπάσκετ σε εθνικό σπορ κυρίως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90. Οι δαιμόνιοι διαφημιστές, αντιλαμβανόμενοι την δυναμική του σπορ και ορισμένων αθλητών, χρησιμοποίησαν αρκετούς εξ αυτών, ούτως ώστε να αυξήσουν την επιρροή των προϊόντων τους στο εκάστοτε καταναλωτικό κοινό.

Ας θυμηθούμε μερικές διαφημίσεις στις οποίες πρωταγωνίστησαν μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένοι..

– Νίκος Γκάλης και γάλα «ΑΓΝΟ», σε μια διαφήμιση που άφησε εποχή στα μπασκετικά δρώμενα, μιας και έγινε ακόμη και σύνθημα στα χείλη οπαδών λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε η τηλεόραση στην καθημερινή ζωή. (1988)

– Νίκος Λυμπερόπους και «Λουξ», σε ένα επιτυχημένο σλόγκαν που ανέφερε πως «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές». Προβλήθηκε το 2008.

– Στέφανος Αθανασιάδης(ΠΑΟΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός), Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ) και Μιχάλης Σιφάκης (ΑΡΗΣ), ένωσαν τις δυνάμεις τους για χάρη της επικοινωνίας στη διαφήμιση του after shave της ΝΙVEA. Υπήρχε όρους και για τους τρεις, να μην έχουν μούσι για έξι μήνες προκειμένου να υποστηριχθεί καλύτερα το προϊόν. (2011)

Στο εξωτερικό:

– Στο απόγειο της καριέρας του το 2006, ο Ροναλντίνιο διαφήμισε τα τσιπς της Lays. Σε μια εμπνευσμένη διαφήμιση, ένας άγνωστος του προσφέρει Lays και εκείνος διασχίζοντας όλο το στάδιο, βρίσκει τη μητέρα του στην οποία και της προσφέρει μερικά. Η στιχομυθία μητέρας και γιου, είναι απολαυστική!

– Έχοντας μόλις κατακτήσει τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που φημίζεται και για την εμμονή του με τα μαλλιά, πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της ULTREX κατά της πιτυρίδας το 2008.

– Οι δυο τιτάνες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, Κόμπι Μπράιαντ και Λιονέλ Μέσι προμοτάρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τουρκικές αερογραμμές σε μια διαφήμιση που πρωταγωνιστούν οι δυο τους με έναν απίθανο πιτσιρικά. Μαγεύοντας με τα κόλπα τους την «στρογγυλή θεά», προσελκύουν το ενδιαφέρον του μικρού, ωστόσο χάνουν και οι τρεις από αυτό που του προσφέρει η αεροσυνοδός…

– Για το τέλος, αφήνω μια εξαιρετική παραγωγή της PEPSI MAX, με πρωταγωνιστή τον εν ενεργεία μπασκετμπολίστα Kyrie Erving. Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά για αυτό το βίντεο, ωστόσο δεν θέλω να χαλάσω τίποτα από αυτό που πρέπει να δείτε. Αφιερώστε 5 λεπτά και αντιληφθείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να υποτιμάς τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates