Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Ποδιές κουζίνας με αέρα υψηλής ραπτικής

Ποδιές κουζίνας με αέρα υψηλής ραπτικής

Η ποδιά είναι έντονη χαραγμένη στις μνήμες μας, τόσο από τις μαμάδες όσο και από τις γιαγιάδες μας. Οι ποδιές της γιαγιάς μου μάλιστα είχαν πάντα κάτι μυστικές τσέπες, από όπου έβγαζε το μαντήλι της, λεφτά για να μας δώσει να πάμε μέχρι το φούρνο να αγοράσουμε ψωμί ή ακόμη και καραμελίτσες.

Μέχρι και σήμερα, η ποδιά της κουζίνας συνεχίζει να είναι το ίδιο εύχρηστη και να αποτελεί το «αξεσουάρ» κάθε καλής νοικοκυράς. Χάρη στον Βασίλη Παυλίδη όμως, η κλασική ποδιά κάθε άλλο παρά μονότονη και άτονη είναι, αφού τη μεταμόρφωσε σε ένδυμα υψηλής ραπτικής. Ο Βασίλης, γεννήθηκε στη Φλώρινα και καθότι ανήσυχο πνεύμα και καλλιτεχνική φύση, μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές σχεδίου και Διακόσμησης. Συνέχισε τα μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής δίπλα σε καταξιωμένους ζωγράφους και γλύπτες, καθώς και μαθήματα σκηνογραφίας και ενδυματολογίας. Εργάστηκε ως art director σε διεθνούς φήμης εταιρείες όπως Folli Follie, Oxette, και συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες στον χώρο της μόδας, με αποτέλεσμα να κερδίσει επάξια τον τίτλο του Aesthetic Designer.

Δεδομένου ότι οι συγκεντρώσεις στα σπίτια έχουν και πάλι την τιμητική τους, μιας και οι έξοδοι στα εστιατόρια έχουν μειωθεί σχετικά, ο Βασίλης θέλησε να δώσει μία ξεχωριστή νότα με τις ποδιές του. Σίγουρα, δεν σου πάει καρδιά να στέκεσαι πάνω από το τηγάνι ή να σκουπίζεις τα χέρια σου, ενώ φοράς κάποια από τις ποδιές του, αλλά μπορείς κάλλιστα να υποδεχτείς τους καλεσμένους σου και να τους σερβίρεις φορώντας τες.

Εκτός από τη μόνιμη συλλογή, στην οποία θα βρεις 50 διαφορετικές ποδιές ή την εποχιακή, η οποία περιλαμβάνει περίπου 20 κάθε σεζόν, μπορείς να ζητήσεις από τον Βασίλη να σου φτιάξει και μία tailor made ποδιά, ανάλογα με τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις σου, π.χ. rococo, punk, rock, retro, Charleston. Μία tailor made ποδιά αποτελεί ιδανικό και πρωτότυπο δώρο για τους φίλους σου. Ο Βασίλης θα φροντίσει να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του ατόμου ή το επάγγελμά του, πάντα όμως δοσμένο με έναν χιουμοριστικό τρόπο.

Info

facebook Ποδιές (aprons) by Vassilis Pavlidis workshop
τηλ. 6944598203
showroom Καλλιδρομείου 50 Εξάρχεια (κατόπιν ραντεβού)

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates