Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Milking: η νέα φοιτητική τρέλα της Αγγλίας!

Milking: η νέα φοιτητική τρέλα της Αγγλίας! {VIDEO}

Το internet και τα social media έχουν κατά καιρούς ξεκινήσει διάφορες τρέλες! Στην αρχή ήταν το Planking όπου οι χρήστες ανέβαζαν φωτογραφίες τους, οριζοντιωμένοι κοιτάζοντας προς τα κάτω αλλά σε περίεργα σημεία, όπως ανάμεσα σε δυο αγελάδες που βόσκουν για παράδειγμα.

Μετά ήρθε το Batmanning όπου έπρεπε να μείνεις κρεμασμένος ανάποδα στηριζόμενος μόνο από τα πόδια σου (κάτι σαν νυχτερίδα ή batman).

Στη συνέχεια ακολούθησε το Owling δηλαδή να κάθεσαι σε ψηλά σημεία και να παριστάνεις την κουκουβάγια….!

Και τώρα εμφανίστηκε η νέα τρέλα: το MILKING!!!

Τι πρέπει να κάνεις; Βασικά να μπεις σε ένα Mini Market, να πάρεις ένα 2λιτρο μπουκάλι γάλα και να το χύσεις στο κεφάλι σου. Έτσι απλά! Σαν να μην τρέχει τίποτα!

Η τρέλα ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο του Newcastle, όπου διάφοροι φοιτητές άρχισαν να χύνουν γάλα στο κεφάλι τους σε εμπορικά κέντρα, στη μέση του δρόμου, σε pubs, έξω από ξενοδοχεία, στην εξώπορτα του σπιτιού τους. Αφού κινηματογράφησαν όλες αυτές τις σκηνές, έφτιαξαν ένα μικρό βίντεο , το ανέβασαν στο YouTube και έγινε το έλα να δεις! Πολύ γρήγορα η τρέλα επεκτάθηκε και στην Οξφόρδη, το Εδιμβούργο και το Nottingham! Ακόμα και στο Harvard έχουν αναφερθεί κρούσματα!

Οι αντιδράσεις και τα σχόλια στο YouTube είναι ανάμεικτα! Άλλοι απλά λατρεύουν την απόλυτη ασυναρτησία του όλου εγχειρήματος (που όμως ίσως έχει κάτι από Monty Python) ενώ κάποιοι άλλοι πιο πρακτικοί κατηγορούν την αφρόκρεμα (ή μήπως αφρόγαλα καλύτερα) της Αγγλίας για βλακεία και σπατάλη καλού αγγλικού γάλακτος!

Πάντως στο γειτονικό Durham University που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ξεκίνησαν ήδη το Porting, όπου αντί για γάλα χρησιμοποιούν port!!!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates