Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέντε όμορφα κορίτσια, πέντε μελλοντικές βασίλισσες της Ευρώπης!

Πέντε όμορφα κορίτσια, χαριτωμένα, δυναμικά και πολυτάλαντα, με πολιτιστικά και αθλητικά ενδιαφέροντα, αποτελούν ήδη την επόμενη γενιά ηγεμόνων που θα συνεχίσουν τη μοναρχία στην Ευρώπη. Οι πέντε πριγκίπισσες θα ανέβουν στο θρόνο του Βελγίου, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Ισπανίας και της Σουηδίας.

Ας δούμε ποια είναι αυτή η νέα γενιά ηγεσίας αλλά και στιλ, και τι έχουν κάνει στη ζωή μέχρι σήμερα.

 

 

https://www.instagram.com/p/CQU5HefHUzV/

  1. Πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας

Η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας, πριγκίπισσα Λεονόρ (γεννήθηκε το 2005), θα είναι η πρώτη γυναίκα-βασίλισσα που θα ανέβει στο θρόνο της χώρας της μετά από 200 χρόνια. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και έχει σπουδάσει και μάνταριν (την επίσημη κινεζική γλώσσα). Ήδη, έχει αναλάβει καθήκοντα με δημόσιες εμφανίσεις της, ακόμα και εκφωνώντας λόγους σε συγκεντρώσεις εορτασμού. Την ενδιαφέρουν τα θέματα γραμμάτων και πολιτισμού και ήδη έκανε την πρώτη της solo εμφάνιση στον εορτασμό των 30 ετών του Ινστιτούτου Θερβάντες. Είναι πολύ δεμένη με τη μικρότερη αδελφή της, Σοφία. Και οι δυο τους έχουν κληρονομήσει το θηλυκό και απλό στυλ εμφάνισης της μητέρας τους, βασίλισσας Λετίθια. Τα μακριά, ξανθά της μαλλιά τα αφήνει ίσια, σε χαλαρές μπούκλες. Το Σεπτέμβριο, η πριγκίπισσα Λεονόρ θα σπουδάσει στην Ουαλία, στο UWC Atlantic College. Το κόστος σπουδών της που είναι 67.000 λίρες, θα το πληρώσουν εξ ολοκλήρου οι γονείς της με ιδιωτικά χρήματα και όχι με χρήματα του κράτους.

 

 

https://www.instagram.com/p/CGxaLkRnMdf/

  1. Πριγκίπισσα Ελισάβετ του Βελγίου

Η πριγκίπισσα Ελισάβετ είναι διάδοχος του Βελγικού θρόνου. Κόρη του βασιλιά Φιλίπε και της βασίλισσας Ματίλντε του Βελγίου, γεννήθηκε το 2001 με καισαρική. Τελείωσε το σχολείο στις Βρυξέλλες και μετά, φοίτησε στο κολέγιο UWC Atlantic College στην Ουαλία (στο κολέγιο που θα πάει και η πριγκίπισσα Λεονόρ). Στη συνέχεια, ξεκίνησε σπουδές στη Βελγική Ακαδημία Στρατού του Βελγίου και παρακολούθησε ένα διεθνές πρόγραμμα για νέους στο κορυφαίο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Γέηλ.

Μιλάει άπταιστα βελγικά, γαλλικά, γερμανικά και αγγλικά. Ήδη, από ηλικίας 9 ετών, το 2011, έκανε την πρώτη της δημόσια ομιλία, στα εγκαίνια του νοσοκομείου με το όνομά της, Νοσοκομείο Παίδων Πριγκίπισσα Ελισάβετ. Έχει αναλάβει ενεργό φιλανθρωπικό ρόλο εθελοντικά ως άτομο και ως εκπρόσωπος της μοναρχίας, για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, για ηλικιωμένους, για άστεγους και άτομα με αναπηρία. Η πριγκίπισσα Ελισάβετ είναι κομψή, με πολύ θηλυκό στυλ. Όπως και η μητέρα της, βασίλισσα Ματίλντε, προτιμάει τα θηλυκά ρούχα Βέλγων σχεδιαστών που τα συνδυάζει με ανάλογα αξεσουάρ και τα συνοδεύει με λιτά κοσμήματα.

 

 

https://www.instagram.com/p/COyaAxRHYrY/

  1. Πριγκίπισσα Καθαρίνα-Αμαλία της Οράγγης.

Η ακτιβίστρια πριγκίπισσα Καθαρίνα-Αμαλία είναι κόρη του βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ και της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας και διάδοχος του Ολλανδικού θρόνου. Είναι η πρωτότοκη από τις 3 κόρες του βασιλικού ζεύγους, γεννήθηκε το 2003 στη Χάγη, όπου ζει και σπουδάζει σήμερα. Μιλάει ολλανδικά, αγγλικά και λίγα ισπανικά. Όπως και η μητέρα της, βασίλισσα Μάξιμα, έχει πολύ ωραίο γούστο όταν επιλέγει σύνολα για τις επίσημες εμφανίσεις της. Προτιμάει φορέματα από μεγάλα εμπορικά ονόματα, όπως Sandro ή Zimmerman και παπούτσια μάρκας Gianvito Rossi.

 

 

https://www.instagram.com/p/CBdMtPNHOw7/

  1. Πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας

Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα, κόρη του διαδόχου της Νορβηγίας πρίγκιπα Xάακον και της πριγκίπισσας Μέττε-Μάριτ, γεννήθηκε στο Όσλο, το 2004. Παρακολούθησε δημόσιο σχολείο για να έχει μια κανονική ζωή. Λέγεται ότι πήγαινε στο σχολείο με τα πόδια, μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό της. Στη συνέχεια, παρακολούθησε ένα διεθνές αγγλόφωνο σχολείο, ώστε να μάθει άπταιστα αγγλικά.

Από το 2010, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στο πλευρό των γονιών της, και παρίσταται σε επίσημες φιλανθρωπικές τελετές της μοναρχίας. Το 2016, άναψε παρουσία 13.000 ατόμων τη φλόγα έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, στο Lillehammer. Έχει περιβαλλοντική συνείδηση και ενδιαφέρεται για την κλιματική αλλαγή, τη θάλασσα και τις αρκτικές περιοχές των πόλων. Ασχολείται με τα σπορ. Είναι πολύ καλή στο σκι και στο kickboxing, αλλά ειδικά στο σερφ, κατέχει χρυσό μετάλλιο από τους αγώνες νέων του 2020. Οι εμφανίσεις της έχουν ένα σύγχρονο ύφος – συχνά φοράει ονόματα όπως το Self-Portrait και τα συνδυάζει με αθλητικά παπούτσια.

Όταν γίνει μονάρχης, το κορίτσι που δήλωσε «όταν ήμουν μικρότερη, δεν είχα ιδέα ότι είμαι πριγκίπισσα» θα είναι η πρώτη γυναίκα βασίλισσα που θα ανέβει στο θρόνο της χώρας, μετά το 15ο αιώνα.

 

 

https://www.instagram.com/p/CLpNnp-nJ2_/

  1. Πριγκίπισσα Εστέλε, δούκισσα της Έστεργκότλαντ

Είναι η κόρη της διαδόχου του σουηδικού θρόνου, πριγκίπισσας Βικτόρια και του συζύγου της, πρίγκιπα Ντανιέλ.

Η πριγκίπισσα Εστέλε, που είναι ακόμα μικρό κορίτσι, γεννήθηκε το 2012 στο νοσοκομείο Καρολίνσκα, στη Solna, μια περιοχή της Στοκχόλμης, στη Σουηδία.

Παρά το μικρό της ηλικίας της, είναι η δεύτερη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου και θα γίνει κάποια μέρα βασίλισσα της Σουηδίας, μετά από τη μητέρα της, πριγκίπισσα Βικτόρια. Θα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της Σουηδίας που γεννήθηκε με το δικαίωμα της διαδοχής, παρά το ότι είναι θηλυκού γένους, μετά από αλλαγή στο Σύνταγμα της χώρας που έγινε το 1979. Η μικρή Εστέλε, πηγαίνει ακόμα στο σχολείο και αγαπάει το σκι.

 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates