Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Γίναμε μια κωμόπολη! Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ

Γίναμε μια κωμόπολη! Ευχαριστώ και πάλι ευχαριστώ

Πόσες φορές να σας ευχαριστήσω δεν ξέρω!

Κλείνουμε παρέα, ένα χρόνο! Σας ευχαριστώ όλους!

Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του www.tsemperlidou.gr ένα χρόνο πριν.

Σας ευχαριστώ που μοιραζόμαστε την ίδια άποψη για τη ζωή: πως υπάρχει και η θετική της πλευρά, πως κάθε μέρα μπορούμε να βρούμε αφορμές για το δικό μας μερίδιο ευτυχίας.

Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μας (αν δεν είναι χρήσιμα, ψυχαγωγικά ή ενημερωτικά δεν είναι για μας), που κάνετε like, και φυσικά, το σημαντικότερο, που κοινοποιείτε τα άρθρα με τις απόψεις μας. Εσείς διαδώσατε την ιδέα του web site μας με το να μοιράζεστε με τους φίλους σας όσα ανεβάζουμε. Εσείς μας στηρίξατε. Εσείς μας συστήσατε στους φίλους σας. Εσείς μας κάνατε κωμόπολη. Ναι.

Χάρη σε σας, έχουμε γίνει μια κοινότητα με πληθυσμό ίδιο όσο μιας κωμόπολης! (να που υπάρχει σχέση ανάμεσα σε μια κωμόπολη και σε μας! ο πληθυσμός!) Φανταστείτε ότι φτάσαμε να είμαστε τόσοι πολλοί, όσοι το επιβλητικό Ρίο της Αχαΐας. (Μόνο ένα μήνα πριν ήμασταν όσοι η μαγευτική Πύλος ή το γραφικό Γύθειο σε πληθυσμό).
 
Ρίο
 
Μακάρι να αυξανόμαστε συνεχώς, ώστε να γίνουμε τόσοι πολλοί όσο η όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Αν πιστεύετε ότι το 10% των Ελλήνων σκέφτονται με θετικό τρόπο, ότι αισιοδοξούν πως μπορούν να συμβάλλουν σε μια καλύτερη δική τους ζωή και για όλους μας, τότε έχουμε περιθώριο να μεγαλώσουμε και να γίνουμε όσοι η Θεσσαλονίκη μας! Αν το ποσοστό όσων αναζητούν την ευτυχία και τη θετική πλευρά της ζωής είναι πολύ μεγαλύτερο, δεν μας σταματάει τίποτα για να γίνουμε όσοι η Αθήνα μας!

Εμείς, θα συνεχίσουμε να σας παρουσιάζουμε θέματα που χτίζουν και ενδυναμώνουν τη στάση μας και τις πράξεις μας. Θέματα για την Ευτυχία, την Έμπνευση, την Επιτυχία, την Τεχνολογία, τη Διατροφή, τα Σπορ, την Υγεία και πολλά άλλα ακόμα που κρατούν το ενδιαφέρον σας και, ελπίζουμε, ότι σας ανεβάζουν ψυχικά, αντί να σας «ρίχνουν».

Οι φίλοι που γράφουμε στο site πιστεύουμε στην ευτυχία, στην ανθρωπιά, στην αλληλεγγύη, στην επιτυχία στη ζωή, στην ενδυνάμωση των ταλέντων μας και στο χιούμορ. Φίλοι με εμπειρίες από όλα τα μέρη του κόσμου τα μοιράζονται μαζί μας. Ξεκινήσαμε με μια ανάρτηση την ημέρα και τώρα αυξάνουμε και πληθαίνουμε τις αναρτήσεις με τις απόψεις μας.

Βοηθήστε μας να σπάσουμε το φράγμα της κωμόπολης. Μόνο εσείς μπορείτε από κωμόπολη να μας κάνετε πόλη. Αυτές τις μέρες ξεκινάμε καινούργια θέματα που δεν έχετε φανταστεί. You haven’t seen nothing yet.

Μείνετε στην παρέα μας και διαδώστε μας. Ευχαριστούμε.

Φωτό από www.google.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates