Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Τι μας δείχνει μέχρι στιγμής το Champions League

Τι μας δείχνει μέχρι στιγμής το Champions League

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του Champions League και σιγά σιγά γίνεται ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα των ομάδων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην μεγαλύτερη διασυλλογική οργάνωση ποδοσφαίρου του κόσμου. Μέχρι στιγμής παρατηρούνται ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις με τον μοναδικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου στον θεσμό, Ολυμπιακό, να μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, απογοητεύοντας με την παρουσία του, παρά το γεγονός πως το δημοσιογραφικό κλίμα είναι ανεξήγητα θετικό ως προς την εμφάνιση με την Άρσεναλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη παρουσίασαν ένα νωχελικό πρόσωπο εκφρασμένο μεν με 1 μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, ωστόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν απείλησαν στιγμή τους Λονδρέζους. Η κεφαλιά του Μήτρογλου που ισοφάρισε πρόσκαιρα τους «κανονιέρηδες» έδωσε ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες, κυρίως λόγω του παιδικού λάθους της άμυνας στη φάση του 2ου γκολ που δέχθηκε ο ΟΣΦΠ.

Η Άρσεναλ στον όμιλο των Πειραιωτών έχει κάνει το 2χ2, η Σάλκε έχει 4 βαθμούς και η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Μονπελιέ έναν. Ο Ολυμπιακός, στην τέταρτη και τελευταία θέση με 0 βαθμούς φιλοδοξεί να παίξει την πρόκρισή του στους δυο συνεχόμενους αγώνες με τους Γάλλους.

Ευχάριστη έκπληξη του θεσμού μέχρι στιγμής, η ισπανική Μάλαγα που αφού επικράτησε άνετα της Ζενίτ με 3-0 στην πρεμιέρα, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άντερλεχτ με το ίδιο σκορ στο Βέλγιο σημειώνοντας το απόλυτο των νικών.

Είναι δύσκολο να προβλεφθεί από τόσο νωρίς η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, ωστόσο είναι σχετικά εύκολο να προβλέψουμε τις ομάδες που θα αποτελέσουν μέσες άκρες την τελική 8αδα. Όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, πάντοτε σημειώνεται μια τεράστια έκπληξη στην φάση των «16» με μια ομάδα μικρής δυναμικότητας να μπαίνει σφήνα στο γκρουπ των «μεγάλων» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Πέρσι ήταν ο ΑΠΟΕΛ, πρόπερσι η Σάλκε που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, προ τριετίας η Μπορντό.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θεωρώ απίθανο να μην βρεθούν στην 8αδα. Μέχρι στιγμής, όμως, καμιά ομάδα δεν δείχνει άτρωτη, όπως σε προηγούμενες χρονιές.

Μεγάλο ερωτηματικό, η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου, Γιουβέντους, που επέστρεψε μετά από χρόνια στο θεσμό και παρουσιάζει ένα δυνατό σύνολο, παρά την απώλεια βαθμών της με την Σαχτάρ. Η Πόρτο είναι σταθερή αξία, ενώ όλοι περιμένουμε την Μάντσεστερ Σίτι να «παίρνει μπρος» σε λίγο καιρό, μιας και η ικανότητα των παικτών της είναι απαράμιλλη. Η Μίλαν μοιάζει αποδυναμωμένη, ενώ περιμένουμε την Μάλαγα να μας εκπλήξει ξανά.

Κανείς και ποτέ δεν μπορεί να αποκλείσει την Μπάγιερν Μονάχου από τα φαβορί, ενώ αδιάφορη δεν περνά ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική και θεωρώ πως οι εκπλήξεις θα είναι πολλές στη φετινή διοργάνωση, λόγω της μεγάλης ανάπτυξης των ομάδων «δεύτερης ταχύτητας». Μείνετε συντονισμένοι…
 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates