Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πώς να είσαι ευτυχισμένη και προσγειωμένη

Συχνά η πραγματικότητα μας πονάει. Και με τον καιρό, έχουμε μάθει περισσότερους τρόπους για να την αγνοούμε. Ωστόσο, αγνοώντας την αλήθεια, η αλήθεια δεν αλλάζει και αγνοώντας την δεν πρόκειται να αλλάξει η ζωή μας. Αν, όμως, κατανοήσουμε την πραγματικότητα στη ζωή, θα ζήσουμε μια καλύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή, τουλάχιστον καλύτερη από αυτή που ζούμε τώρα.

  1. Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να είχαν τη ζωή σου

Μπορεί να μην σου αρέσει η ζωή που ζεις τώρα. Ωστόσο, υπάρχει μια ευλογία σε αυτή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και πρέπει να είσαι ευτυχής γι ‘αυτό. Έχεις μια ενεργή σύνδεση στο internet, φαγητό να φας, τηλεόραση για να παρακολουθήσεις και μια στέγη για να κοιμηθείς. Να θυμάσαι ότι ακόμα και αν έχεις μόνο αυτές τις τέσσερις βασικές ανέσεις, είσαι πλουσιότερος από το 75% του παγκόσμιου πληθυσμού. Να είσαι ευτυχισμένος για όσα σου έχουν προσφερθεί και για όσα επιπλέον έχεις.

  1. Περισσότεροι φίλοι δεν σημαίνει απαραίτητα περισσότερη διασκέδαση

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη μεταξύ των ανθρώπων ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των φίλων που έχουν, τόσο περισσότερη διασκέδαση θα έχουν. Δεν έχει σημασία πόσους φίλους έχεις, αυτό που έχει σημασία είναι το αν μπορείς να βασιστείς πάνω τους όταν είσαι σε ανάγκη. Το να έχεις ένα και μόνο καλύτερο φίλο είναι καλύτερο από ό,τι να έχεις δέκα φίλους που δεν πρόκειται να είναι πραγματικοί φίλοι σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  1. Οι φίλοι δεν είναι πάντα αξιόπιστοι

Αν έχεις κάποιους καλούς φίλους, θα προσπαθήσουν σίγουρα να σε βοηθήσουν όποτε και με όποιο τρόπο μπορούν, ωστόσο μερικές στιγμές της ζωής  έρχονται για να τις αντιμετωπίσεις μόνος σου. Αυτές είναι οι φορές που συνειδητοποιείς πώς λειτουργεί η ζωή και ποιοί είναι οι αξιόπιστοι φίλοι σου.

  1. Οι προσδοκίες καμία φορά πονάνε

Αν θέλεις ή περιμένεις κάτι, βεβαιώσου ότι έχεις εργαστεί σκληρά για να μετατρέψεις αυτή τη προσδοκία σε πραγματικότητα αργά ή γρήγορα. Ποτέ μην περιμένεις τίποτα από κάποιον. Μπορείς να περιμένεις τα πράγματα από ένα μόνο άτομο, εσένα.

  1. Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι

Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν πας, θα υπάρχει πάντα κάποιος που θα είναι δυσαρεστημένος μαζί σου. Μπορεί να έχει ένα σοβαρό λόγο ή μπορεί και όχι, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σου δημιουργεί άγχος. Μάθε να αποδέχεσαι ότι δεν μπορείς να τους κάνεις όλους ευχαριστημένους.

  1. Τα χρήματα δεν είναι το παν

Τα χρήματα δεν είναι το παν στη ζωή. Ποιος είπε ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία; Όταν έχεις χρήματα στην τσέπη, ναι, μπορείς να αγοράσεις όλα όσα επιθυμείς. Φυσικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα στη ζωή που δεν μπορούν να αγοραστούν με τα χρήματα, όπως η ευτυχία.

Φωτό από: Amor | Sólo Música Romántica

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates