Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Μετά το Amazon, η Cosmote έρχεται να μας εκπλήξει με e-books!

Μετά το Amazon, η Cosmote έρχεται να μας εκπλήξει με e-books!

Για αυτούς από εμάς που προτιμούν να διαβάζουν τις αγαπημένες τους ιστορίες ηλεκτρονικά, σε μορφή e-books, δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο ψηφιακό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, το CosmoBooks. Το δημιούργησε η Cosmote (απόρησα και εντυπωσιάστηκα).

Λοιπόν, το online βιβλιοπωλείο της Cosmote διαθέτει πάνω από 3.600 ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), από περισσότερους από 70 σημαντικούς ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Φαίνεται, ότι, στο τέλος του χρόνου, τα e-books θα ξεπεράσουν τις 5.000. Πολύ σημαντικός αριθμός.

Όσοι από εμάς διαβάζαμε αγγλικά e-books στο Kindle ή στο Kobo, έχουμε τώρα στη διάθεσή μας τη μεγαλύτερη ποικιλία τίτλων από ελληνικές εκδόσεις του τόπου μας από βιβλία μεταφρασμένα στα ελληνικά και από εκδόσεις στα αγγλικά.

Τα βιβλία περιλαμβάνουν μυθιστορήματα, δοκίμια, εκπαιδευτικά, παιδικά βιβλία και, φυσικά, όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες σε e-books, αφού καθημερινά προστίθενται νέοι τίτλοι.

Σύγχρονοι συγγραφείς όπως, Κική Δημουλά, Βασίλης Αλεξάκης, Μίμης Ανδρουλάκης, Έλενα Ακρίτα, Γιοβάννα, Λένα Μαντά, Πασχαλία Τραυλού και πολλοί άλλοι σας περιμένουν να τους «κατεβάσετε». Αν προτιμάτε κλασικούς συγγραφείς, σας περιμένουν έργα του Λέοντα Τολστόι, του Μαρκ Τουέιν , Καρλ Μαρξ, της Πηνελόπης Δέλτα, του Αίσωπου, του Αριστοτέλη, του Αριστοφάνη, του Ευριπίδη (η λίστα είναι ατέλειωτη). Εγώ ήδη ξεχώρισα ένα βιβλίο που θέλω, το πιο καυτό best seller της εποχής μας που κυκλοφορεί – κιόλας! – μεταφρασμένο από τις εκδόσεις «Πατάκη» με τίτλο «Οι πενήντα αποχρώσεις του Γκρι».

Ψάχνοντας, θα εκπλαγείς από το πόσες εναλλακτικές προτάσεις έχεις.

Πολλά από τα ηλεκτρονικά αυτά βιβλία διατίθενται δωρεάν για να βοηθήσουν τον αναγνώστη να γνωρίσει και να εξοικειωθεί με την ψηφιακή ανάγνωση (από τους αγγλικούς τίτλους ξεχώρισα την Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων, τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, την Περηφάνια και Προκατάληψη, το Πορτραίτο του Dorian Gray και δεκάδες άλλα αμετάφραστα βιβλία).

Για να μπεις στο CosmoBooks θα πληκτρολογήσεις την ιστοσελίδα www.cosmobooks.gr και μέσω της δωρεάν εφαρμογής (app) CosmoBooks για Smartphones και tablets με λειτουργικά Google Android και Apple iOS τα e-books σου θα φτάσουν σε σένα.

Μπορείς να τα αγοράσεις οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι, φτάνει να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα ή PayPal λογαριασμό ή, αν είσαι συνδρομητής Cosmote, με χρέωση του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας (αυτό μου ακούγεται ακόμα ευκολότερο).

Περισσότερα θα μάθεις καλώντας το 13838, την Εξυπηρέτηση Πελατών της εταιρίας, ή στις ιστοσελίδες www.cosmobooks.gr και www.cosmote.gr, και στα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTE.

Προχώρα, κουνήσου, τα βιβλία για να υπάρχουν χρειάζονται αναγνώστες.

Φωτογραφία: www.google.com
 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates