Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Τα ζώδια από 21 έως 27 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Η δύσκολη εβδομάδα που ξεκινά έχει και το καλό της σημείο που είναι το πέρασμα του Ήλιου στο Τοξότη. Θα φέρει λαμπρές ιδέες και γενικά ένα πνευματικό άνοιγμα. Το μυαλό σας θα σκέφτεται γρήγορα και έξυπνα κ η οξύτητα αυτή θα σας βοηθά να βλέπετε πολύπλευρα ένα θέμα και να δίνετε άμεσες και έξυπνες λύσεις. Κατά τα άλλα όλοι μα περισσότερο οι 5 νωρίς 6 και 11/4 ου θα πρέπει να προσέχετε τον σκληρό σας λόγο προκειμένου να αποφύγετε οριστική ρήξη με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες όπως επίσης και τις οικονομικές συναλλαγές ή τα περιττά έξοδα γιατί θα στριμωχτείτε ασφυκτικά. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη από την Δευτέρα και μέχρι 21/12ου θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς μα και ερωτικούς ενώ ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις. Από την Τετάρτη και μετά μια σειρά δύστροπων όψεων σας καλεί να είσαστε πολύ προσεχτικοί στον χώρο της δουλειάς και να αποφύγετε λεκτικές κόντρες με ανωτέρους που δεν φαίνονται δεκτικοί στις ιδέες σας διότι θα μπορούσε να σας κοστίσει ακριβά. Το Σάββατο μπορεί να προκύψει κάποιο απρόσμενο έξοδο προκειμένου να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο και αυτό να σας αγχώσει. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος περνά στο Τοξότη και θα σας βοηθήσει να είσαστε περισσότερο συντροφικοί. Θα πάρετε χαρές από τους συντρόφους σας αλλά και κατανόηση στα αιτήματα σας κάτι που θα κάνει πολύ ζεστό το κλίμα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι 5 και 6/6 ου είσαστε οι πιο ευνοημένοι των ημερών ενώ οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας αφορούν το συναισθηματικό τομέα της ζωής αφού φαίνεται πως θα σας στεναχωρήσουν άνθρωποι της καρδιά σας και θα μπορούσε ακόμα και να διαλυθεί οριστικά μια σχέση ή συνεργασία χωρίς γερές βάσεις. Οι 5 και 6/6ου εκμεταλλευτείτε την αυξημένη τύχη σας αυτές τις μέρες. Το βράδυ της Τετάρτης και η Πέμπτη είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καλό πέρασμα του Ήλιου στο Τοξότη θα σας κάνει περισσότερο αποδοτικούς στη δουλειά ενώ θα μπορούσατε με την εργατικότητα σας να αυξήσετε και τα έσοδα σας. Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα και αφού καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν. Για αυτό την Τετάρτη όλοι μα περισσότερο οι 7 και13/7ου φανείτε ευέλικτοι στο λόγο σας και τιθασεύστε την ορμή που θα έχετε να τα πείτε χύμα γιατί θα δημιουργηθούν κόντρες που θα μπορούσαν να φέρουν μοιραίες αλλαγές στον χώρο της δουλειάς. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

ΛΕΩΝ

Σε μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα έχουμε και ένα καλό, το πέρασμα που κάνει ο Ήλιος στον φιλικό για τη φύση του χώρο του Τοξότη μέχρι τις 21/12 ου που θα φέρει ένα άνοιγμα στη συναισθηματική ζωή αρχικά τον γεννημένων την πρώτη εβδομάδα το ζωδίου και στη συνέχεια όλων, μια χαρά από τα παιδιά για τους μεγαλύτερους ή και μια καλή γνωριμία για τους ελεύθερους. Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα . Τιε μέρες αυτές προσοχή στα λόγια σας αυτή την εβδομάδα, στις μετακινήσεις σας και στον τρόπο που αντιδράτε όταν κάτι δεν σας αρέσει διότι το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο και θα υπάρχουν έντονα διασπαστικές τάσεις όχι μόνο με αγαπημένα σας άτομα αλλά και με συνεργάτες. Παράλληλα μην αμελήσετε την υγεία σας αν νιώσετε κακοδιαθεσία. Η Κυριακή είναι μια καλή οικογενειακή μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος από την Δευτέρα περνά στον τοξότη κα σας δίνει για ένα ολόκληρο μήνα αιτίες και χρόνο να ασχοληθείτε με το σπίτι και να ομορφύνει την καθημερινότητά σας μέσα σε αυτό αλλά και τις σχέσεις σας με άτομα της οικογενείας. Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα. Οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας δείχνουν πως θα χρειαστεί να ξοδευτείτε για τις ανάγκες του σπιτιού και των αγαπημένων σας προς το τέλος της εβδομάδας και η απώλεια που θα έχετε θα σας βρει απροετοίμαστους και θα σας δυσαρεστήσει αρκετά. Οι 8 και 9/9ου είσαστε πιεσμένοι από οικογενειακά κυρίως προβλήματα που σας είχαν ξανά απασχολήσει στο παρελθόν. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΖΥΓΟΣ

Το καλό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ήλιου στο δυνατό χώρο του τοξότη που θα σας κάνει για ένα μήνα περισσότερο διπλωματικούς και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις, να μιλήσετε με συγγενείς β βαθμού που είχατε καιρό και γενικά έχετε να περιμένετε ευχάριστα νέα, μηνύματα, προσκλήσεις. Οι 8 και 9/1 ου εκμεταλλευτείτε την τύχη σε όλους τους τομείς ενώ οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας, αφορούν κυρίως τους 8 και 14/10 ου που θα πρέπει να ρίξουν τους τόνους στις ενδοοικογενειακές εντάσεις που αντιμετωπίζουν. Το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ και τα λόγια σας πολύ σκληρά για τα αυτιά των ανθρώπων του οικογενειακού σας χώρου, με αποτέλεσμα να πληγώσετε και να πληγωθείτε σαν αντίδραση. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την Δευτέρα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη δίνοντας σας για ένα μήνα ευχάριστα οικονομικά μηνύματα , μα και την δυνατότητα μίας πιο σωστής διαχείρισης ώστε να καλύψετε πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σας. Οι δύσκολες όψεις της εβδομάδας αυτής αφορούν τα λόγια, τις μετακινήσεις και γενικά τις αντιδράσεις σας που θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικές, διότι αν αφήσετε αχαλίνωτο το λόγο σας θα στενοχωρήσετε αλλά και θα στεναχωρηθείτε με κίνδυνο να διαλύσετε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Το Σ/Κ είναι ένα καλό διήμερο για όσους φανούν προσεχτικοί στους επαγγελματικούς χώρους το Σάββατο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο και για ένα ολόκληρο μήνα θα ομορφαίνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Θα θέλετε να κάνετε πράγματα για εσάς ενώ το μυαλό σας θα λειτουργεί καθαρά ώστε να πετυχαίνετε έξυπνα και διπλωματικά αυτά που θέλετε. Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα. Οι διασπαστικές τάσεις των ημερών είναι τέτοιες που αν δεν προσέξετε την ορμή και την επιθετικότητα του λόγου σας αυτή την εβδομάδα, θα επέλθει ρήξη σε σημαντικές για εσάς σχέσεις ή συνεργασίες ενώ τα αναγκαία έξοδα που προκύπτουν, δημιουργούν μια ασφυκτική πίεση που σας ρίχνει ψυχολογικά. Προσέξτε τα ξεσπάσματα σας σε αγαπημένα πρόσωπα το Σάββατο. Πέμπτη η καλύτερη μέρα γα όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας ‘Ήλιος μέσα στο 12 ο φυσικό θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας ώστε να διορθώσετε λάθη και να βάλετε νέους στόχους για την καινούρια χρονιά που έρχεται. Οι μέρες όμως που ακολουθούν είναι για όλους δύσκολες. Οι έντονες διαφωνίες που θα έχετε με ανθρώπους της καρδιά σας κυρίως εσείς στις 6 και 12/1 ου που θα πρέπει να είσαστε και οι πιο προσεχτικοί απ’ όλους θα σας αναστατώσουν ψυχικά και θα σας χαλάσουν εντελώς τη διάθεση ενώ το Σάββατο αποφύγετε κριτική και σχόλια στον οικογενειακό χώρο προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από την Δευτέρα και μέχρι τις 21/12 ου ξεκινά ένα διάστημα αυξημένης κοινωνικότητας για εσάς που θα σας βάλει σε νέους κύκλους γνωριμιών μέσα από τους οποίους θα μπορούσε να προκύψει και μια δυνατή σχέση ή συνεργασία στο μέλλον. Οι 4 και 5/2 ου έχετε εύνοια σε οτιδήποτε επιχειρείτε πιθανά και μία αξιόλογη πρόταση. Οι δύσκολες όψεις που γίνονται προς το τέλος της εβδομάδας αφορούν την πεσμένη για οικογενειακούς λόγους ψυχολογία σας. Φαίνεται πως το κλίμα στο χώρο του σπιτιού και ο απαιτήσεις που έχουν από εσάς, μπλοκάρουν τη σκέψη σας και δεν σας αφήνουν να κάνετε τα πράγματα όπως εσείς θεωρείτε σωστά. Το Σάββατο προσοχή στη σπασμωδικότητα που χαρακτηρίζει τον λόγο σας προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις με αγαπημένα σας άτομα. Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ευνοεί για έναν ολόκληρο μήνα τις όποιες φιλόδοξες προσπάθειες σας, καθώς και την προβολή σας στους επαγγελματικούς χώρους αν κάτι τέτοιο επιθυμείτε. Όλα αυτά όμως θα φανούν από την επόμενη εβδομάδα, καθώς οι μέρες αυτές είναι απαιτητικές και δύσκολες. Απρόοπτα έξοδα που μπορεί να προκύψουν για οικογενειακούς λόγους θα σας αγχώσουν ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαστε προσεχτικοί ώστε να αποφύγετε τη ρήξη μιας σχέσης ή συνεργασίας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φίλους ή γνωστούς γιατί το πιθανότερο είναι να βγείτε χαμένοι. Οι 6 και 7/3ου είναι οι πιο πιεσμένοι απ’ όλου το Σ/Κ είναι ένα καλό διήμερο για όλους.

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates