Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Τα ζώδια από 7 έως 13 Νοεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρη που είναι και  κυβερνήτης σας από τον χώρο του Υδροχόου που θα περάσει την Τετάρτη θα δώσει ένα πολύ κοινωνικό διάστημα για εσάς στο οποίο θα γνωρίσετε νέες παρέες και θα καταφέρνετε να γίνεστε το επίκεντρο της όποιας παρέας βρίσκεστε είτε καινούριας  για εσάς είτε παλιάς. Ο Ερμής από τον Τοξότη θα κάνει τον λόγο σας ευθύ και σκληρό και θα πρέπει να τον προσέχετε και κάπου-κάπου να τον μαζεύετε κιόλας προκειμένου να πετύχετε τα φιλόδοξα σχέδια που έχετε κατά νου. Οι 14 έως 19/4ου 4, 5 και 11/4ου προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε, προσαρμοστείτε στις αλλαγές. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του χάρτη σας, περνά στον 9ο φυσικό σας και στον αιγόκερω κάνοντας σας πιο ταξιδιάρηδες είτε κυριολεκτικά είτε πνευματικά ενώ θα δώσει οξύτητα στο πνεύμα σας και θα βοηθήσει μέχρι τις 7/12ου   αρχικά εσάς των 2 πρώτων ημερών και στο κατόπιν και τους υπόλοιπους να βλέπετε πολυεπίπεδα ένα θέμα ώστε να μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις στον επαγγελματικό κυρίως χώρο ως προς το συμφέρον σας. Ο Ερμής από τον Τοξότη και ο Άρης από τον Υδροχόο θα σας κάνουν ο μεν πιο μυστικοπαθείς και ο δε στοχευμένα φιλόδοξους με αποτέλεσμα να κινηθείτε παρασκηνιακά προκειμένου να κερδίσετε ότι σας ανήκει πετυχαίνοντας έτσι τους φιλόδοξους στόχους σας. Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για όλους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κυβερνήτης σας Ερμής περνά ακριβώς απέναντι σας, στο χώρο του Τοξότη, κάνοντας σας πιο ευέλικτους, συνεργάσιμους και δεκτικούς στα αιτήματα όχι μόνο της οικογένειας αλλά και των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε. Ο Άρης περνά στον Υδροχόο κάνοντας σας επιθετικά δραστήριους ως προς την κατάκτηση μιας γνώσης και βάζοντας σας μέσα σε κύκλους στους οποίους θα βρείτε ομοϊδεάτες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε όσα χρειάζεστε. Το πέρασμα θα ενεργοποιήσει αρχικά τους 21 έως 24/5ου που θα έχουν μια ειδική δυναμική ενώ το τρίτο πέρασμα για αυτή την εβδομάδα αφορά την Αφροδίτη στο χώρο του Αιγόκερω που θα σας κάνει πιο καχύποπτους  αλλά και πιο τυχερούς δίνοντας έσοδα που δεν αφορούν το χώρο της δουλειάς. Οι 2 και 3/6ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας δώσει αυξημένες μετακινήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα που σας ενδιαφέρουν να τρέξουν αυτό το διάστημα ενώ η Αφροδίτη απέναντι σας από το χώρο του Αιγόκερω θα κάνει τους άλλους πιο δεκτικούς και ευέλικτους στα αιτήματα σας . Προσέξτε την αυξημένη κτητικότατα και την ιδιοτέλεια  που θα σας χαρακτηρίζει όσο ο Άρης θα κινείτε στο χώρο του Υδροχόου γιατί θα μπορούσε να κουράσει. Οι 7 και 13/7ου προσαρμοστείτε στις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας ενώ οι 14 έως 21/7ου  θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις , μηνύματα ή νέα από ανθρώπους της καρδιά σας. η Τετάρτη και η Πέμπτη οι καλύτερες μέρες.

 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης απέναντι σας από το ζώδιο του Υδροχόου θα δώσει επιθετική χροιά σε σχέσεις και συνεργασίες και θα πρέπει να εξετάσετε και το ενδεχόμενο να φταίτε εσείς για τις αντιδράσεις των γύρω σας. το πέρασμα του Ερμή στον τοξότη θα σας δώσει καλές συζητήσεις με ανθρώπους που θα μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σας ενώ προσέξτε και την αυξημένη κτητικότητα γιατί θα μπορούσατε να γίνετε ασφυκτικοί στους αγαπημένους σας. το τελευταίο για αυτό το μήνα πέρασμα αφορά την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε όχι μόνο επαγγελματικέ εκκρεμότητες  αλλά και τον χώρο της δουλειάς αφού είναι το καλύτερο διάστημα για κάποια αισθητική αλλαγή στον χώρο ή και σε εσάς τους ίδιους προκειμένου να νιώσετε πιο υγιείς. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση όσοι δεν δουλεύετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής που είναι και κυβερνήτης σας περνά στον τοξότη και στον 4ο φυσικό βελτιώνοντας την επικοινωνία σας με τον οικογενειακό χώρο ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα βελτιώσει το συναισθηματικό τομέα της ζωή αρχικά των γεννημένων τις 2 πρώτες μέρες και στη συνέχεια όλων. Θα ζεστάνει τις  σχέσεις  με ανθρώπους της καρδιά σας  ενώ οι μεγαλύτεροι έχουν να περιμένουν χαρές από τα παιδιά τους. Το τρίτο πέρασμα για αυτό το μήνα αφορά τον Άρη στον Υδροχόο που θα σας κάνει πιο εργασιομανείς απ’ ότι είστε με αποτέλεσμα να παίρνετε μεγάλη επιβεβαίωση από αυτό τον χώρο. Οι 7/9ου είστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ των 2 τελευταίων ημερών  έχετε μια ειδική δυναμική ως προς την κατάκτηση των θέλω σας.  Η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα

 

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω ομορφαίνοντας τον χώρο του σπιτιού και το οικογενειακό κλίμα γενικότερα και σας δίνει αιτίες να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ενώ θα μπορούσε και κάποιο άτομο της οικογενείας να σας στηρίξει οικονομικά. Ο Ερμής περνά στον τοξότη κάνοντας τον λόγο σας ευθύ και σκληρό και αν δεν τον χαλιναγωγήσετε  θα χάνετε το δίκιο σας. Τέλος ο Άρης περνά στον Υδροχόο και στον 5ο φυσικό σας και θα σας κάνει επιθετικά προσκείμενους προς την πραγμάτωση των μεγάλων θέλω σας  ενώ παράλληλα δείχνει και την ερωτική προσέγγιση που θα μπορούσατε να δεχτείτε από κάποιο άτομο. Οι 5 και 6/10ου αξιοποιήστε την αυξημένη τύχη των ημερών. Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες μέρες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Έρμης από τον Τοξότη θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά όχι μόνο τα δικά σας αλλά και τρίτων ενώ παράλληλα θα μπορούσατε να εκφράστε μιας μορφής κτητικότητα απέναντι σε κάποιο άτομο του φιλικού χώρου. . Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας δώσει ευχάριστες  συζητήσεις και  μετακινήσεις ενώ το πέρασμα του Άρη στον 4ο φυσικό σας είτε θα φέρει κάποιο επιθετικό άτομο μέσα στο σπίτι σας είτε  κάποιο νεαρότερο μέλος της οικογενείας  θα επαναστατήσει σε κάτι με αποτέλεσμα την   άμεση αντίδραση σας και τη δημιουργία κόντρας και επιθετικού γενικότερα κλίματος στον οικογενειακό χώρο. Οι 14 έως 21/11ου έχετε να περιμένετε κάτι καλό επαγγελματικά ενώ θα μπορούσατε να έχετε και μιας μορφής οικονομική στήριξη. Τετάρτη και Πέμπτη οι καλύτερες μέρες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στο δικό σας το ζώδιο και φαίνεται πως οι γεννημένοι τις 2 πρώτες μέρες θα αντιληφθείτε πρώτοι αυτή την εβδομάδα πως  οι γύρω σας θα έχουν την διάθεση να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας και να πάνε με τα νερά σας προκειμένου να υπάρξει ομαλή συνεργασία. Παράλληλα είναι ένα πολύ καλό διάστημα για την προβολή σας όπως και για την επίτευξη φιλόδοξων σχεδίων σας. Η Αφροδίτη μέσα στο 2ο φυσικό σας θα σας δώσει μια οικονομική ανάσα βελτιώνοντας τον πολύ ευαίσθητο οικονομικό τομέα ενώ ο Άρης από τον Υδροχόο θα κάνει πιο επιθετικό τον λόγο σας και την κίνηση σας με αγαπημένα σας άτομα και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει την αντίδραση τους. Οι 16 έως 21/11ου έχετε να περιμένετε οποιασδήποτε μορφής συναισθηματική χαρά ή και μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι καλύτερο από μια Αφροδίτη στο δικό σας το ζώδιο έτοιμη να ομορφύνει τόσο την καθημερινότητα σας όσο και εσάς τους ίδιους. Είναι ένα διάστημα που θα δώσετε προτεραιότητα στα θέλω σας και θα κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί και όχι ότι θέλουν οι άλλοι. Με τον Άρη στον Υδροχόο η κτητικότητα σας θα είναι αυξημένη και μόνο η ανιδιοτέλεια δεν θα χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Αυτόν τον καιρό θα γίνετε πιό επίμονοι σε ότι αφορά το κέρδος και θα προασπίζεστε μα πάθος τα συμφέροντα σας. Τέλος το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα σας βάλει σε σκέψεις από τα τέλη της εβδομάδας για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Κάποιοι πιθανά να σκεφτείτε να ξεκινήσετε και μία παράλληλη απασχόληση. Για όλους η Κυριακή είναι η πιο καλή μέρα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περνώντας ο Άρης στο ζώδιό σας θα σας κάνει περισσότερο μαχητικούς και απόλυτους στις απόψεις σας . Η ανάγκη να περάσει το δικό σας θα μπορούσε να σας κάνει ακόμα και επιθετικούς απέναντι στους γύρω σας. Ωστόσο η εβδομάδα ξεκινά θαυμάσια για εσάς και τις μέρες αυτές οι πιο πολύ έχετε και πολλά και ενδιαφέροντα να ασχοληθείτε.. Η τύχη θα αγκαλιάζει την ζωή των γεννημένων 1και 2 Φεβρουαρίου που θα μπορούσαν μέσα από μία πρόταση , ένα κέρδος ή γενικά μία θετική εξέλιξη να λύσουν ένα σημαντικό τους πρόβλημα ή να βρεθούν μπροστά σε μία σημαντική ευκαιρία – πρόταση που δεν πρέπει να αγνοήσουν . Η Αφροδίτη περνώντας στον Αιγόκερο θα σας ηρεμίσει ψυχικά ενώ ο Ερμής από τον Τοξότη θα δώσει επαφές με άτομα που μαζί τους μιλάτε ξεκάθαρα και λέτε ακόμα και σκληρέ αλήθειες.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του β 10ημέρου θα έχετε μία πολύ αποδοτική εβδομάδα που βοηθά τις επαφές σας ακόμα και με άτομα κύρους αλλά βοηθά και γενικά τυχόν αιτήματά σας . Ο Άρης που από την Τετάρτη περνά στον Υδροχόο θα εντείνει κάποια οικονομικά κυρίως άγχη σας ενώ  κάποιοι θα αναγκαστείτε να κρύψετε ένα έσοδο (να μην το δηλώσετε) προκειμένου να καλύψετε μία ανελαστική σας ανάγκη. Στα τέλη της εβδομάδας θετικό χαρακτηρίζετε για εσάς τόσο το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω καθώς θα βοηθήσει σχέσεις μέσα από τις οποίες μπορείτε να προσδοκάτε ένα στήριγμα , όσο και αυτό του Ερμή που από τον Τοξότη θα βοηθήσει επαγγελματικά θέματα δίνοντάς σας περισσότερο τρέξιμο αλλά και αναγνώριση. Για όλους Τετάρτη και Πέμπτη δείχνουν να είναι πιο καλές για όλα τα θέματα.

 

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates