Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Τα ζώδια από 12 έως 18 Σεπτέμβρη

ΚΡΙΟΣ

Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής που σε εσάς θα φέρει ψυχολογική αναστάτωση καθώς όπως φαίνεται τα θέλω σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα δυσαρεστήσουν άτομα του οικογενειακού χώρου κάνοντας τα απρόθυμα να σας ακολουθήσουν σε αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε και αυτό θα σας πιέσει. Την Κυριακή όλοι μα περισσότερο οι 4 και 13/4ου προσέξτε διασπαστικές τάσεις με σύντροφο ή συνεργάτη καθώς και τα οικονομικά σας. Οι  σπατάλες προς χάριν εντυπωσιασμού μόνο  εκτεθειμένους μπορούν να σας αφήσουν σε τυχόν απρόοπτα έξοδα. Το Σάββατο είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση σας αυτή την εβδομάδα να εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας θα σας κάνει δυσκολότερα προσιτούς στους αγαπημένους σας ενώ ο  λόγος σας και οι κινήσεις σας θα περνούν από μεγάλη επεξεργασία πριν εξωτερικευθούν  και σε αυτό θα συμβάλουν και άτομα του οικογενειακού χώρου, που σημαίνει πως αυτή την εβδομάδα θα απουσιάζει ο αυθορμητισμός και η ελεύθερη έκφραση αφού κινείστε με γνώμονα το συμφέρον. Οι 6 έως 11/5ου έχετε κάποιο κέρδος να περιμένετε. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες να βγείτε, να δείτε κόσμο και να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται πως αυτά που θα πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα για να φανείτε εντάξει με τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας κοστίζουν αρκετά και η πίεση που θα σας ασκήσουν θα είναι αρκετά μεγάλη. Οι γεννημένοι στις 21,22/5ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι και αν κάνετε ενώ οι 6 έως 14/5ου έχετε να περιμένετε κάποια συναισθηματική χαρά αυτή την εβδομάδα ακόμα και μια πολύ ευχάριστη γνωριμία οι μόνοι.. Oι 31/5ου εξακολουθείτε να είστε οι πιο πιεσμένοι. Την Κυριακή προσέξτε εντάσεις με κάποιο άνθρωπο της καρδιά σας γιατί είναι έντονες οι διασπαστικές τάσεις της ημέρας. Τρίτη και Τετάρτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη της φυγής σας είναι μεγάλη αλλά οι οικονομικές σας ανησυχίες σας  κρατούν καθηλωμένους σε συζητήσεις και προσπάθειες για το πως θα κλείσετε συμφωνίες και δουλειές για την βελτίωση των οικονομικών σας ή την εξασφάλιση των κεκτημένων σας.  Η Κυριακή είναι μια δύσκοληΗ ανάγκη της φυγής σα μέρα για όλους και ειδικά για τους 15/7ου που θα πρέπει να προσέξουν και να μη δώσουν χώρο σε τρίτους να παρεμβαίνουν σε οικογενειακά τους θέματα διότι θα  μπορούσαν να προκληθούν εντάσεις στο σπίτι εξαιτίας τρίτων. Οι 6/7ου καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί σε ότι και αν κάνετε. Πέμπτη και Παρασκευή δύο καλές μέρες για όλους.

ΛΕΩΝ

Η σεληνιακή έκλειψη της παρασκευής θα δημιουργήσει εντάσεις για οικονομικά ζητήματα. Φαίνεται πως θα είσαστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί σε οτιδήποτε θεωρείτε δικό σας αλλά την Κυριακή θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις συζητήσεις που θα κάνετε είτε με το σύντροφο είτε με τους συνεργάτες αν δεν θέλετε να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα προκαλώντας σοβαρές ρίξεις με άτομα που μέχρι χθες συνεργαζόσασταν ή συνυπήρχατε καλά στον ίδιο χώρο. Οι 12 έως 17/7ου έχετε ιδιαίτερο δυναμισμό και είστε σε ετοιμοπόλεμοι να διεκδικήσετε τα θέλω σας.   Το Σ/Κ είναι ένα εξαιρετικά καλό διήμερο για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη γίνεται απέναντι σας δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις με σχέσεις και συνεργασίες . Θα βγάζετε τα εσώψυχά σας προς τα έξω αδιαφορώντας για τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζεστε με κίνδυνο να παρεξηγηθείτε σοβαρά όχι μόνο από τον σύντροφο αλλά και από άτομα του φιλικού ή κοινωνικού χώρου.  Η Κυριακή δεν είναι μέρα να  ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι ακόμα και για απρόσμενα έξοδα. Οι 8 έως 13/9ου έχετε να περιμένετε κάποια καλή εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο ή μια εποικοδομητική συζήτηση είτε με κάποιο παιδί είτε για κάποιο σας παιδί. Η Δευτέρα είναι καλή ημέρα για όλους.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται πως οι ανησυχίες σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας είναι αυξημένες . και η ψυχική σας ηρεμία χαμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που έχετε κλειστεί στο εαυτό σας και τις σκέψεις σας και προσπαθείτε να μαζέψετε δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τις πιέσεις. Την Κυριακή ίσως οι ανάγκες ή και απαιτήσεις του συντρόφου σας πιέσουν οικονομικά όλους και ειδικά τους γεννημένους16/10ου ενώ οι 7/10ου χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους στις με τις αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Οι 23 και 24/9ου έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ότι θελήσετε. Τρίτη  και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολή η έκλειψη για τα συναισθηματικά σας αφού φαίνεται  πως παρεμβολές τρίτων σας αποσυντονίζουν και δεν  σας αφήνουν να ασχοληθείτε και να αντιμετωπίσετε σωστά  αυτούς που αγαπάτε προκαλώντας την αντίδρασή τους με αρνητικές κάποιες φορές συνέπειες. Η έκλειψη μπορεί να προκαλέσει και μία έκρηξη ζήλιας σε κάποιους που θα πρέπει να ελέγξουν τα ακραία συναισθήματά τους. Γενικά είμαστε σε μία δύσκολη εβδομάδα που απαιτεί ηρεμία και προσεχτικούς χειρισμούς και σε όλα τα άλλα θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στον ευαίσθητο χώρο του 4ου σας οίκου  δημιουργώντας δύσκολες καταστάσεις με σχέσεις κυρίως με άτομα του κοντινού συγγενικού χώρου . Γενικά τις μέρες αυτές θα υπάρχει διάχυτη γύρω σας μία νευρικότητα η οποία όπως και να έχει θα επηρεάσει και εσάς. Η αντίθεση της Αφροδίτης με του Ουρανό στα τέλη της εβδομάδας θα μπορούσε να δώσει μία διέξοδο κυρίως για εσάς του 3ου 10ημέρου . προσέξτε συναισθηματικές σχέσεις από παρεξηγήσεις το  Σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής που σε εσάς θα φέρει μία αναπόφευκτη σκληρή αντιπαράθεση με ένα κοντινό σας άτομο προκειμένου να δοθεί τέλος σε μία παρεξήγηση ή σε ένα θέμα που έχει προκύψει και αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ σας. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να ελέγχετε την σκληρότητα του λόγου σας που θα μπορούσε να φέρει άλλα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Γενικά οι μέρες απαιτούν χαμηλούς τόνους και καλό θα είναι να αναβάλετε τα δύσκολα για πιο ευνοϊκές στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής επηρεάζει από το ξεκίνημά της αυτήν την εβδομάδα και  σε ότι αφορά το δικό σας ζώδιο δημιουργεί επιπλοκές σε οικονομικά κυρίως θέματα κάνοντας τις μέρες ακατάλληλες για να πάρετε οικονομικές αποφάσεις ή να κάνετε σημαντικές κινήσεις αγορές κλπ. Ωστόσο μέσα σε αυτές τις δύσκολες μέρες θα είναι πολλοί οι υδροχόοι που θα πάρετε κυρίως συναισθηματικές χαρές όπως οι 5 ως13/2ου ενώ τύχη θα έχετε γενικά και σε όλους τους τομείς  οι γεννημένοι 20,21και 22/1ου. η Τρίτη και η Τετάρτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους και όλα τα θέματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σεληνιακή έκλειψη γίνεται στο δικό σας ζώδιο ασκώντας πιέσεις και αναγκάζοντάς σας να καταπιέσετε θέλω σας προκειμένου να διατηρήσετε την εύθραυστη ισορροπία που χαρακτηρίζει μία σημαντική σχέση ή συνεργασία σας.  Το δύσκολο αυτό 7ήμερο γενικά δεν μπορεί τίποτα να αποδώσει καλά . Για αυτόν τον λόγο κινηθείτε μόνο στα απαραίτητα και με μέτρο ώστε να ξεφύγετε από το διάστημα χωρίς να έχετε χάσει κάτι. Τα ίδια ισχύουν και για τα οικονομικά που θα σας αγχώσουν πολύ τις μέρες αυτές.

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates