Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Ζώδια της εβδομάδας με τον ΠΕΡΡΗ ΚΡΗΤΙΚΟ!

Τα ζώδια από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας περνά στο Ζυγό από την Παρασκευή και είναι πολλοί οι Κριοί που θα νιώσουν έντονα την ανάγκη συντρόφευσης, συμπόρευσης. Οι συνάψεις σοβαρών σχέσεων ή και συνεργασιών θα ευνοηθούν πολύ για ένα χρόνο ενώ σχέσεις με βάσεις θα μπορούσαν να πάρουν πιο επίσημη μορφή. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε όλοι, μα περισσότερο οι 4 και 13/4, στις οικονομικές συναλλαγές ενώ καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών συντρόφων ή συνεργατών που θα σας αγχώσουν και θα σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας. Οι 7 έως 10/4 διαθέτετε ιδιαίτερη δυναμική ως προς την επίτευξη στόχων σας ενώ η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα την χαρακτηρίζει το καλό πέρασμα του Δία στο Ζυγό που υπόσχεται στους περισσότερους πολύ καλές εξελίξεις και προοπτικές στα επαγγελματικά τους. Ακόμα και αν κάτι αρνητικό γίνετε στον επαγγελματικό σας χώρο οι καταστάσεις στο τέλος θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Το Σ/Κ προσέχετε τις λεπτομέρειες σε οικονομικές συναλλαγές με ανθρώπους του φιλικού ή κοινωνικού χώρου διότι θα μπορούσατε είτε να εξαπατηθείτε από κάποιον είτε να απογοητευτείτε από την έκβαση κάποιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας Δίας μέσα στον 5 ο φυσικό σας μόνο ευχάριστες εξελίξεις μπορεί να δώσει στα συναισθηματικά σας. Θα είναι ένας πολύ παραγωγικός και γόνιμος με τη στενή ή την ευρεία έννοια της λέξης χρόνος της ζωή σας. Ευκαιρία να προωθήσετε σημαντικά σας θέλω. Οι 29/5 ως 6/6 θα έχετε αιτίες να είσαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ οι 1/6 ου είσαστε ιδιαίτερα πιεσμένοι και μπερδεμένοι από καταστάσεις που απαιτούν την προσοχή σας. το Σ/Κ αποφύγετε παρεξηγήσεις με άτομα της καρδιά σας γιατί θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Η Δευτέρα η καλύτερη μέρα για όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας από την Παρασκευή περνά στον χώρο του Ζυγού δίνοντάς σας ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που θα κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον που ζείτε. Κάποιοι θα κάνετε μία ανακαίνιση του χώρου σας, κάποιοι θα αλλάξετε σπίτι και κάποιοι θα ξεκινήσετε μία επαγγελματική δραστηριότητα μες το σπίτι σας μιας και ο Κρόνος έχει δυσκολέψει αρκετά τα επαγγελματικά σας. το Σ/Κ προσέχετε οικογενειακές εντάσεις ή με κάποιον συνεργάτη σας. Οι 7 και 17/7 δείξτε προσοχή σε οτιδήποτε και αν κάνετε.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας από τον Ζυγό θα σας δώσει μια ενδιαφέρουσα χρονιά από άποψη μηνυμάτων και νέων που θα ακούτε ανά καιρούς. Θα βελτιώσει την επικοινωνία σας γενικά όπως και τις σχέσεις σας με άτομα β βαθμού συγγένειας και θα σας δώσει πολλές μετακινήσεις προκειμένου να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε τα λόγια σας και τις αντιδράσεις σας για οικονομικό- επαγγελματικά θέματα. Οι 30/7 ου ως 8/8 ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι από 9 ως 13/8 ου θα νιώθετε ιδιαίτερα δυναμικοί για την κατάκτηση των στόχων σας. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας από την Παρασκευή και για ένα χρόνο μέσα στον 2 ο φυσικό σας θα σας δώσει την οικονομική στήριξη που χρειάζεστε για να ισχυροποιηθείτε. Η οικογένεια φαίνεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικονομική σας ενίσχυση ενώ κάποιοι θα μπορέσετε να αποκτήσετε δικό σας σπίτι ή κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Το Σ/Κ θα μπορούσατε να ξοδευτείτε ή και να χάσετε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε γι’ αυτό καλό θα ήταν να είσαστε προσεχτικοί και με αυτά που λέτε αλλά και με αυτά που κάνετε. Οι 3/9 ου είστε οι πιο πιεσμένοι απ’ όλους ενώ οι από 15 ως 20/9 ου θα δείτε τις δουλειές σας να τρέχουν όπως τις έχετε προγραμματίσει. Πέμπτη και Παρασκευή ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Από την Παρασκευή καλωσορίστε τον Δία στο δικό σας το ζώδιο μιας και το πέρασμα του εκεί θα σας φέρει την όποια ανάπτυξη επιδιώκεται. Είναι μια χρονιά που θα ισχυροποιήσετε τον λόγο σας και την επικοινωνιακή σας δεινότητα και θα καταφέρεται να φανείτε στον κόσμο που θέλετε. Οι 30/9 ου ως 7/10 ου θα έχετε ειδικές αιτίες χαράς ενώ οι 9/10 προσοχή σε ότι κάνετε .Οι αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σας χρειάζονται υπομονή και προσαρμοστικότητα από μέρους σας και όχι αντιδραστικότητα. Το Σ/Κ αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις για οικονομικής φύσεως θέματα. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας περνώντας στον Ζυγό θα σας εξασφαλίσει τελικά μία αιτία εσωτερικής ηρεμίας που θα μπορούσε να αφορά σε όλων των μορφών τις ανησυχίες σας όπως πχ τις οικονομικές σας ανησυχίες ή και τις συναισθηματικές σας. θα σας φέρει πιο κοντά με την καλή πλευρά του εαυτού σας κάνοντας σας να δείχνετε το καλό σας πρόσωπο. Το δύσκολο Σ/Κ προσέχετε τα λόγια σας και την συμπεριφορά σας αν θέλετε να αποφύγετε ρίξεις που θα σας χαλάσουν την ψυχολογία με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι το καλύτερο 2ήμερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας από την Παρασκευή θα περάσει στον Ζυγό και είναι λογικό να αυξήσει τον κύκλο των κοινωνικών σας γνωριμιών και να κάνει πολλούς να απολαμβάνουν την αίσθηση ότι θα μπορούσαν να είναι επίκεντρο ενδιαφέροντος στους κύκλους που θα κινούνται. Το Σ/Κ αποφύγετε επαγγελματικά λάθη και αχρείαστα οικονομικά ξοδέματα προκειμένου να εντυπωσιάσετε φίλους διότι θα τα βρείτε μπροστά σας. Οι 2 και 3/12 είστε πιεσμένοι από ευθύνες που έχετε οικειοθελώς αναλάβει ενώ οι 8 ως 11/12 είσαστε γεμάτοι όρεξη και ενέργεια να κυνηγήσετε σημαντικά σας θέλω. Πέμπτη και Παρασκευή οι καλύτερες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει ένα πολύ δημιουργικό 12μηνο στην ζωή σας. Στην διάρκειά του κάποιοι θα ανεβείτε κοινωνικά – επαγγελματικά και αυτό θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να ωριμάσετε πρώτα είτε με εύκολο είτε με δύσκολο τρόπο. Το Σ/Κ θα πρέπει να προσέχετε όλοι μα ειδικότερα οι 5,6 και 14/1 εντάσεις με κάποιο άτομο της οικογενείας που δεν φαίνεται να συμφωνεί με τα θέλω ή κάποια επιλογή σας. Οι 7 έως 9/1 φαίνεται να σας έρχεται κάποια οικονομική ενίσχυση είτε από μακριά είτε από κάποιο μεγαλύτερο σε ηλικία ή σε αξίωμα άτομο. Τρίτη και Τετάρτη είναι το καλύτερο 2ήμερο να δείτε φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ισχυρός ο Δίας από το Ζυγό θα σας κάνει να βλέπετε πιο πλατιά πιο ρεαλιστικά και πιο φιλοσοφημένα τα πάντα γύρω σας. Αυτό το χρόνο θα σας βοηθά να ταξιδέψετε, να μάθετε, δίνει προτάσεις ουσίας που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους και σας φέρνει σε επαφή με ποιοτικά άτομα ειδικών γνώσεων που μπορούν και να σας στηρίξουν και να σας συμβουλέψουν. Το Σ/Κ αποφύγετε οικογενειακές εντάσεις με κάποιο αγαπημένο άτομα που διαφωνεί με τις ιδέες σας και τον τρόπο που σκέφτεστε και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας ψηλά. Οι 27/1 ως 4/2 θα έχουν ειδικές αιτίες χαράς αυτές τις μέρες. Η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για όλους.

ΙΧΘΕΙΣ

Περνώντας ο Δίας στο Ζυγό και για τους επόμενους 12 μήνες θα σας βοηθήσει να διευθετήσετε ένα οικονομικό, κληρονομικό θέμα ή μια εκκρεμότητα που αφορά κάποιο περιουσιακό στοιχείο. Εκμεταλλευτείτε το πολύ καλό διάστημα για τέτοια θέματα καθώς και άτομα κύρους τα οποία θα μπορέσουν να σας στηρίξουν οικονομικά όταν θα το χρειαστείτε. Το δύσκολο Σ/Κ προσέξτε με ποιους μιλάτε και τι λέτε για οικονομικά σας συμφέροντα .Τρίτη και Τετάρτη οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα.

 

ΠΕΡΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Για τηλεφωνικές απαντήσεις πάρτε στο 9011903040 ή στείλτε sms γράφοντας ΠΕΡ 1 (κενό), την ερώτησή σας στο 54754. Τηλ. Γραφείου: 210 9349036. Κινητό 6937110155.

Πηγή: www.marinaserafimidou.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates