Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτοί είναι οι 8 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές του 2015

Αθλητισμός και χρήμα πάνε μαζί. Πέρα από τα μετάλλια και τις νίκες, οι αθλητές αυξάνουν τα εισοδήματά τους μετρώντας συνεργασίες με διεθνή brands, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες και δημιουργώντας τις δικές τους επιχειρήσεις. Αυτοί είναι οι 8 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές για τη χρονιά που πέρασε.

8) Kobe Bryant (49,5 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20151

Ο Bryant κατέχει τον υψηλότερο μισθό στο NBA για πέμπτη συνεχή χρονιά, 23,5 εκ. δολάρια. Ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA, έχει επίσης συμφωνίες με την Nike, την Lenovo, και άλλες εταιρείες. Ακόμη, έχει δημιουργήσει ένα δικό του εγχείρημα, την Kobe Inc. Πρόκειται για ένα e-shop το οποίο διαθέτει ανδρικά και γυναικεία αθλητικά ρούχα. Η φετινή σεζόν αποτελεί πιθανόν την τελευταία του στο NBA καθώς έχει δηλώσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί.

7)Tiger Woods (50,6 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20152

Ο Tiger Woods ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά γκολφ το 1996. Έκτοτε ο άσος του γκολφ, έχει κερδίσει 1,35 δισ. δολάρια από όταν ξεκίνησε. Ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, προήλθε από χορηγίες εταιρειών όπως η AT&T, Buick, Nike και Gatorade. Δυστυχώς το 2009, η ζωή και η καριέρα του στιγματίζονται, καθώς ξέσπασε το πολύ γνωστό σκάνδαλο για την απιστία απέναντι στη σύζυγό του.

6) LeBron James (64,8 εκ. δολάρια)

LeBron James

Ο James είναι ο πρώτος παίκτης ο οποίος εμφανίστηκε πέντε φορές στην σειρά σε τελικούς NBA, από το 1960. Οι συμφωνίες του με εταιρείες όπως Nike, McDonald’s, Coca-Cola, Samsung, Beats by Dre, Upper Deck, Tencent και Audemars Piguet είναι παγκοσμίως γνωστές. Γνωστή επίσης είναι και η κόντρα του με τον Kobe Bryant.

5) Roger Federer (67 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20154

Ο Federer, ένας από τους πιο διάσημους παίκτες του τένις, συνεχίζει να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές, δεκαεπτά χρόνια αφότου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα. Ο Ελβετός παίκτης θεωρείται ως ο τρίτος καλύτερος τενίστας στον κόσμο. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

4) Lionel Messi (73,8 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20155

Ο Αργεντίνος άσος του ποδοσφαίρου έχει κατακτήσει το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ ως ποδοσφαιριστής της Barcelona, τα περισσότερα γκολ στη La Liga, και τα περισσότερα γκολ μέσα σε μία χρονιά. Είναι ο λόγος για τον οποίο μεγάλες εταιρείες όπως η Samsung και η Adidas τον πληρώνουν αδρά με σκοπό να προωθεί τα προϊόντα τους. Η πραγματική αγάπη του Messi όμως είναι η Antonella Roccuzzo, μοντέλο από την Αργεντινή, με την οποία είναι μαζί από το 2008. Έχουν δύο παιδιά, τον Thiago και τον Mateo.

3) Christiano Ronaldo (79,6 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20156

Ο τρεις φορές καλύτερος παίκτης της FIFA στον κόσμο, έχει σκοράρει πάνω από 60 γκολ κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχει μισθό 50 εκ. δολάρια τον χρόνο και αποτελεί τον πιο δημοφιλή αθλητή στον κόσμο, με την σελίδα του στο facebook να μετράει 100 εκ. followers και αντίστοιχα στο twitter 35 εκ. followers. To στυλ του Ronaldo, του έχει φέρει αμέτρητες συμφωνίες με εταιρείες όπως η Nike. Μετά τον χωρισμό του με την Irina Shayk, ο Πορτογάλος άσος του ποδοσφαίρου φέρεται να βγαίνει με το μοντέλο από τη Βουλγαρία, Nikoleta Lozanova.

2) Manny Pacquiao (160 εκ. δολάρια)

Manny Pacquiao

Τα 125 εκ. δολάρια που κέρδισε ο Φιλιππινέζος μποξέρ σε αγώνα εναντίον του Floyd Mayweather, μαζί με τις χορηγίες από Nike, Foot Locker, Wonderful Pistachios, Nestle’s Butterfinger, τον ανέβασαν αυτόματα στο νούμερο δύο της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών του 2015. Ο Pacquiao εκτός ring, ασχολείται και με την πολιτική, καθώς έχει εκλεγεί στην βουλή των αντιπροσώπων των Φιλιππίνων.

1) Floyd Mayweather (300 εκ. δολάρια)

SPOR-YGEIA-EYEXIA-PARASKEYOYDH-AYTOI-EINAI-OI-PIO-AKRIVOPLHROMENOI-ATHLHTES-TOY-20158

Τα 300 εκ. δολάρια που κέρδισε ο Mayweather το 2015, τον καθιστούν στο βάθρο με το ρεκόρ των υψηλότερων κερδών από αθλητή και ξεπερνούν ακόμη το ποσό του Tiger Woods από το 2008 με 115 εκ. δολάρια. Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους μποξέρ της εποχής του, με δώδεκα παγκόσμιους τίτλους και παραμένοντας αήττητος σε όλη την επαγγελματική του καριέρα. Έχει εμφανιστεί στο αμερικάνικο Dancing With The Stars, ωστόσο η δίμηνη φυλάκιση για ενδο-οικογενειακή βία τον έκανε να αποσυρθεί το 2015 με το ρεκόρ 49 νικών.

 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates