Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I Love Sundays – Έρωτας δίχως αύριο

​Αν αγαπάς τον εναλλακτικό κινηματογράφο, η ταινία του Δανού Όλε Κρίστιαν Μάντσεν Έρωτας χωρίς αύριο, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς στο Φεστιβάλ Τορόντο​, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να κλείσεις την Κυριακή σου.

Ο σκηνοθέτης μάς μεταφέρει στο 1962,τη χρονιά που εμφανίστηκαν οι Μπήτνικς στην Ευρώπη, ένα κίνημα που ενέπνευσε και άνοιξε το δρόμο για τους χίπις. Η νέα γενιά επαναστατεί κόντρα στο κατεστημένο. Ο ακτιβιστής της ειρήνης Έικ Σκάλοε γνωρίζει την Ίμπεν και την ερωτεύεται τρελά, αλλά η Ίμπεν αρνείται να δεσμευτεί μ’ έναν και μόνο άνδρα. Ο Έικ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να την κατακτήσει, μεταμορφώνεται από ποιητή σε συγγραφέα, νομάδα, ναρκομανή και τελικά τραγουδιστή στο ροκ συγκρότημα Steppeulvene, που έμελλε να μείνει στην ιστορία.

Οι Steppeulvene γίνονται το πρώτο ροκ συγκρότημα της Δανίας, γνωστό για τη χρήση ναρκωτικών αλλά και το κορυφαίο άλμπουμ «HIP», γεμάτο με ποιητικές δηλώσεις αγάπης του «Itsi Bitsi», το ψευδώνυμο του Έικ για την Ίμπεν. Αλλά ο Έικ απογοητεύεται και φεύγει για ένα ταξίδι ενδοσκόπησης στο Νεπάλ. Τίποτα δεν δείχνει, ότι τα πράγματα είναι όπως τα είχε ονειρευτεί…

Info

Άστυ και Πτι Παλαί

Oι ώρες προβολών στις δύο αίθουσες είναι: 6.00 – 8.00 – 10.00.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates