Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι τάσεις της μόδας Άνοιξη – Καλοκαίρι

Μετά από τα μεγάλα ντεφιλέ μόδας όλα τα περιοδικά μόδας, τα blogs και τα sites κατακλύζονται από τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα σεζόν. Οι προτάσεις είναι πολλές και συνήθως περισσότερο μας μπερδεύουν παρά μας κατευθύνουν στο τι πρέπει να αποκτήσουμε και πού να επενδύσουμε.

Ας δούμε λοιπόν τις κυριότερες τάσεις, ξεκαθαρίζοντας λίγο τα πράγματα. Τι θα φορέσουμε πιο εύκολα φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

  • Ριχτά και αέρινα φορέματα. Αναβιώνουν τα 90’ s που ήταν πάλι στη μόδα η τάση αυτή. Τα κομπινεζόν φορέματα φοριούνται και μέσα από πουλόβερ ή σε layering .

  • Δαντέλα, δαντέλα, δαντέλα: σε φορέματα, μπλούζες, φούστες. Αν μάλιστα είναι σαν τελείωμα σε φόρεμα-κομπινεζόν φορεμένο μέσα από πουλόβερ ή σε layering , τότε είστε το απόλυτο trend της σεζόν.

  • Γυμνοί ώμοι: θυμίζει κάτι από Σπανιόλα αλλά θα φορέσουμε πολύ φορέματα και μπλούζες με τους ώμους έξω ή με έναν ώμο. Είναι πολύ σέξι και σίγουρα πιο ευκολοφόρετο συγκριτικά με το στράπλες. (Θυμήσου την Κέιτ Μίντλετον, που, πρώτη το φόρεσε στις αρχές του χειμώνα).

  • Βολάν: αν συνδυαστεί σε μπλούζα ή φόρεμα με παρτούς ώμους έχεις 2 τάσεις σε μία. Βολάν σε φούστες, φορέματα, γιακάδες.

  • Παντελόνι – καμπάνα: αγαπημένη δεκαετία. Θα φορέσουμε παντελόνι καμπάνα σε τζην, λινό σε ό,τι χρώμα.

  • Τζιν σε όλα: Το τζιν φυσικά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Υπάρχουν όμως σεζόν, όπως αυτή που το ντένιμ βρίσκεται και φοριέται παντού και πάντα με κάθε τρόπο.

  • Χρώμα. Άσε το μαύρο και φόρεσε ό,τι σε χρώμα. Μην προβληματιστείς για το ποιο χρώμα. Αν ακολουθήσεις τα show των σχεδιαστών πρέπει να τα φορέσεις όλα. Έτσι κι αλλιώς η άνοιξη και το καλοκαίρι, ιδίως στην Ελλάδα είναι γεμάτα χρώμα, οπότε απλά ενσωματωνόμαστε στο περιβάλλον γύρω μας.

  • Κόκκινο χρώμα: Αν πάλι θέλετε ένα χρώμα για αυτή την σεζόν, τότε το κόκκινο είναι η επιλογή σας.

Φωτό από Nieman Marcus

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates