Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αυτό το βραχιόλι μπορεί να σου μειώσει το άγχος!

Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Caeden, η εταιρία που το κατασκευάζει.

Ενώ στις μέρες μας όλα τα τεχνολογικά gadgets προσπαθούν να σε συνδέσουν με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, με τον κόσμο γενικά, αυτό το βραχιολάκι κάνει ακριβώς το αντίθετο! Προσπαθεί να σε απομονώσει, να σε αποσυνδέσει από τους πάντες και τα πάντα: γνωστούς κι αγνώστους, φίλους και συγγενείς, ειδήσεις, δουλειά, άγχος, στενοχώρια κτλ.

Υποτίθεται ότι όταν το φοράς διαβάζει τα κύματα του εγκεφάλου σου ή του στέλνει μικροκύματα ή σου υπενθυμίζει να παίρνεις σωστές αναπνοές. Το αποτέλεσμα; Νιώθεις πιο ήρεμη και συγκεντρωμένη.

Αυτό το έξυπνο βραχιολάκι λέγεται Sona και μπορείς να το προπαραγγείλεις από το Caeden, ένα startup της Νέας Υόρκης. Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι το Sona μπορεί να βελτιώσει την αυτοσυγκέντρωσή σου και γενικά το άγχος και την ανησυχία σου, μετρώντας και ερμηνεύοντας την διακύμανση των καρδιακών σου παλμών, ένα βιομετρικό στοιχείο, η σπουδαιότητα του οποίου έχει αποδειχθεί σε δεκάδες έρευνες σε ανθρώπους, από Ρώσους αστροναύτες, πρωταθλητές του στίβου ή ασθενείς με άσθμα. Μετά από λίγο χρόνο, η συσκευή και η εφαρμογή της, είναι σχεδιασμένες να προβλέπουν ποια πρέπει να είναι η διακύμανση των καρδιακών σου παλμών. Η εφαρμογή σε καθοδηγεί σε ασκήσεις διαλογισμού, που έχουν στόχο να εξισορροπήσουν την αναπνοή σου και τον καρδιακό σου παλμό, κάτι που μπορεί να ενισχύσει την αντοχή του σώματός σου στο στρες.
TEXNOLOGIA-ISOCIAL-AYTO-TO-VRAXIOLI-MPOREI-NA-SOY-MEIOSEI-TO-AGXOS2
Το Sona μοιάζει με μοδάτο αξεσουάρ και εκτός από τον καρδιακό παλμό, μετράει και μια άλλη σειρά από βιομετρικούς δείκτες, που σχετίζονται με τη κίνηση και την σωματική δραστηριότητα, με το πολύ 3% απόκλιση σε σχέση με τα συμβατικά ιατρικά μηχανήματα. Κοστίζει 120 δολάρια αν το προπαραγγείλετε (Caeden) και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να διαχειριστούν καλύτερα τα επίπεδα τους στρες στην καθημερινότητά τους ή να έχουν μια ισορροπημένη ζωή.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates