Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 Λυτρωτικοί Καθοδηγητές της Ευτυχίας!

Σκέφτομαι κάποιες φορές, πώς μπορώ να πλησιάσω πιο κοντά στην ευτυχία; Σε αυτό το στιγμιαίο συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις για λίγο θεός ανάμεσα σε θνητούς..; Βλέπω μέσα μου 5 τρόπους που όταν τους σέβομαι και τους τιμώ, νιώθω να χαμογελάω από την ψυχή μου! Τους μοιράζομαι μαζί σου – θυμήσου με, κάνουν καλό!

  1. Ζήστο!

Από τα πιο σοφά πράγματα που μπορείς να κάνεις σε αυτή τη ζωή είναι να ζήσεις κάθε στιγμή και να την εκτιμήσεις στο τώρα της και όχι όταν θα έχει γίνει παρελθόν. Με κανέναν τρόπο δεν μπορούμε να φέρουμε ξανά στο παρόν καταστάσεις που αφήσαμε τότε να χαθούν ανεκμετάλλευτες. Η ζωή είναι μικρή και τόσο γεμάτη από λόγους να είμαστε ευγνώμονες!

  1. Μοιράσου!

Τίποτα δεν είναι το ίδιο όταν το μοιράζεσαι! Φρόντισε να μοιράζεσαι τα πράγματά σου με τους άλλους, τα λεφτά σου με όσους δεν έχουν, τον εαυτό σου με όσους το αξίζουν, τις σκέψεις σου με όσους ενδιαφέρονται! Δώσε γλύκα στις στιγμές με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

  1. Κυνήγα το φως!

Όπου φως βάλε “θετική πλευρά των πραγμάτων”. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται η φράση “σκέψου θετικά”, τόσο αποτελεσματική είναι! Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη κάνουν την ψυχή μας χρωματιστή, το σώμα μας πιο υγιές και το μέλλον πιο πρόσφορο!

  1. Δείξε κατανόηση

Sympathy is what we need my friend… Το λέει και το τραγούδι. Να κατανοείς τους γύρω σου, να τους φιλτράρεις με λιγότερη αυστηρότητα στις άσχημες στιγμές τους και να συγχωρείς. Η ζωή σου θα κυλήσει πιο ομαλά, το μυαλό σου θα αδειάζει πιο συχνά.

  1. Αγάπα!

Αγάπα το πρωί, αγάπα τα ζώα, αγάπα τα χρώματα, τη ζεστασιά των ρούχων, τη νοστιμάδα του φαγητού, αγάπα το αεράκι που σε δροσίζει, ένα ποίημα που σε εμπνέει, τη μητέρα σου, αγάπα το τραγούδι που παίζει στο ράδιο! Να είσαι ένας “κόκκινος” άνθρωπος, να είσαι γεμάτος πάθος! Αγάπα, για να τιμήσεις τη ζωή στην ύψιστη εκδοχή της!

Φωτό από: www.readunwritten.com

#tsemperlidou.gr, ευτυχία, θετική σκέψη, αισιοδοξία, αυτοβοήθεια

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates