Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλεις να παντρευτείς; Αυτά ζητάνε οι άντρες από τις μέλλουσες συζύγους τους!

Έχει επικρατήσει λανθασμένα ότι οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για το γάμο, για παιδιά και για μια σχέση ζωής. Πόσο λάθος!

Τις περισσότερες φορές και οι άντρες θέλουν να κατασταλάξουν, να βρουν τη γυναίκα της ζωής τους και να φτιάξουν ένα ζεστό σπιτικό .

Από συζητήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς έχω καταλήξει ότι τα βασικά γνωρίσματα που ψάχνουν οι άντρες στις μέλλουσες γυναίκες τους είναι:

  1. Να είναι έξυπνες, με χιούμορ και δυναμικές.

Κανείς δε θέλει δίπλα του μια άβουλη κούκλα που δεν καταλαβαίνει τα αστεία του ή τις ανάγκες του επαγγέλματός του,  που δεν μπορεί να συζητήσει μαζί του και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον.

  1. Κατανόηση

Ίσως το Α και το Ω μιας πετυχημένης μακροχρόνιας σχέσης. Η κατανόηση ίσως είναι το πιο βασικό προαπαιτούμενο και από τα δυο φύλα . Τι καλύτερο από το να μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση του άλλου και να τον στηρίζεις στις δύσκολες στιγμές.

  1. Καθαρό σπίτι και σπιτικό φαγητό

Είναι κάτι που έχει μείνει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Όσο και να είναι απαραίτητη και αναγκαία η βοήθειά τους στις δουλειές του σπιτιού, θέλουν να αισθάνονται ότι τους φροντίζουν οι γυναίκες τους, ότι αυτές είναι υπεύθυνες για το σπίτι και το μαγείρεμα. Όλοι επιθυμούν να γυρνάνε σε ένα σπίτι καθαρό, να βρίσκουν καθαρές πετσέτες, να ξαπλώνουν σε καθαρά σεντόνια. Και τι καλύτερο από ένα σπίτι γεμάτο μυρωδιές από ζεστό φαγητό. Η θαλπωρή ενός ζεστού σπιτικού αποτελεί όνειρο πολλών αντρών.

  1. Προσωπικό χώρο και χρόνο

Κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτως φύλου χρειάζεται χρόνο με τον εαυτό του.

Θέλει να σκεφτεί τη μέρα του, τα λάθη του, τους στόχους του, την επόμενη μέρα στη δουλειά. Δώστε του χώρο και χρόνο.

  1. Καλός ακροατής

Οι άντρες λόγω ιδιοσυγκρασίας έχουν την τάση να μιλούν πολύ για τον εαυτό τους. Θέλουν να αισθάνονται σημαντικοί και ότι είναι οι αρχηγοί της οικογένειας. Θέλουν από τη γυναίκα τους να μπορεί να τους ακούει, να λέει τη γνώμη της. Από την άλλη ποια γυναίκα δε θέλει να είναι περήφανη για τον άντρα της;

  1. Λογική και ευαισθησία

Οι άντρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα σοβαρή που δεν θα τους φέρει σε δύσκολη θέση σε συναδέλφους, αφεντικά ή  φίλους. Δε θέλουν σκηνές και παρατηρήσεις μπροστά σε συγγενείς και γνωστούς. Μπορείτε να τσακωθείτε στο σπίτι σας με την ησυχία σας χωρίς θεατές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν θέλει ο δικός σας σύντροφος  και εσείς με καλή διάθεση και πολλή κουβέντα μπορείτε να χτίσετε μια σχέση ουσίας με πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

Φωτό από: blog.davidwittig.com

 

#tsemperlidou.gr, ευτυχία, θετική σκέψη, αισιοδοξία, αυτοβοήθεια

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates