Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

8 πρωτότυποι ιστότοποι για όσους λατρεύουν τα ταξίδια!

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια, ξεκίνα από το ίντερνετ. Στο ίντερνετ μπορείς να βρεις δεκάδες site που θα σου δώσουν ιδέες, θα σου γλυτώσουν χρόνο και χρήμα και θα σε σώσουν από μία καταστροφική επιλογή. Στα site που σου προτείνουμε, δεν υπάρχουν ούτε pop-up, ούτε αποκλειστικά οι προορισμοί που είναι γνωστοί σε όλους (και φυσικά αφήνουμε εκτός το TripAdvisor γιατί το ξέρεις ήδη).

Εμπρός, λοιπόν! Ετοίμασε τις βαλίτσες σου και ξεκίνα!

1. Sleeping In Airports

Μπορεί απλά να τύχει, αλλά μερικές φορές μπορεί και να σε βολεύει να κοιμηθείς στο αεροδρόμιο. Έτσι, αν θέλεις να περάσεις τη νύχτα σου στο αεροδρόμιο, αντί να πας σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο, το Sleeping In Airports σου δίνει χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες του κάθε αεροδρομίου, κριτικές, ιδέες πώς να περάσεις την ώρα σου και γενικά πληροφορίες για τον ταλαιπωρημένο ταξιδιώτη.

2. Oyster

Όλοι οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες του τουρισμού, προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα πράγματα. Τα δωμάτια στις φωτογραφίες φαίνονται τεράστια, τα τοπία ειδυλλιακά, οι πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων κτλ. Το Oyster όμως είναι το “The Hotel Tell-All” και έχει ειδική σελίδα που συγκρίνει τις φωτογραφίες από τα site των ξενοδοχείων, με αληθινές φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι, για να δεις αν όσο δείχνουν είναι αλήθεια ή υπερβάλλουν λιγάκι. Οι κριτικές του σου λένε όλη την αλήθεια, ώστε οι διακοπές σου να μην σου βγουν ξινές.

3. Trip Tribe

Το Trip Tribe είναι ένας ξεχωριστός ιστότοπος, στον οποίο μπορείς να συμπληρώσεις στοιχεία για την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά σου και στη συνέχεια σου προτείνει ιδέες για ταξίδια. Επίσης, σε φέρνει σε επαφή με άλλους ταξιδιώτες με τους οποίους έχεις κοινά ενδιαφέροντα, κοντινές ηλικίες και (ναι!!!) και προσωπική κατάσταση. Δεν είναι ακριβώς dating site αλλά ονειρεύεσαι ένα ταξίδι, μπορείς να βρεις ανθρώπους που έχουν το ίδιο όνειρο. Και πού ξέρεις…

4. TripExpert

Μπορεί στο TripAdvisor να βλέπεις τις κριτικές των απλών επισκεπτών για τα διάφορα μέρη, αλλά δεν είναι κακό να ρίχνεις και μια ματιά στη γνώμη των ειδικών. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει το TripExpert. Πληκτρολογείς τον προορισμό σου στην αναζήτηση και βλέπεις τι λένε οι ειδικοί, από το Α μέχρι το Ω!

5. AirHelp

Αν έχεις χάσει τη βαλίτσα σου, έχει καθυστέρηση η πτήση σου ή η αεροπορική σου εταιρία δεν σου τα λέει πολύ καλά, ίσως είναι σοφό να μπεις στο AirHelp. Σε αυτό το site μπορείς να ενημερωθείς για τα δικαιώματά σου και για την αποζημίωση που τυχόν δικαιούσαι σε κάθε περίπτωση. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

6. Peek

Ένα site που σου δίνει τη δυνατότητα να ρίξεις μια ματιά στην “Τέλεια Μέρα” των άλλων χρηστών και να σχεδιάσεις τη δική σου. Έχει προτάσεις από πολλούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους σε κάθε πόλη, όπως σχεδιαστές μόδας, αρχιτέκτονες, σεφ κτλ., καθώς και προσφορές για ξεναγήσεις. Δεν έχει ακόμα πολλές πληροφορίες για την Ευρώπη, αλλά ελπίζουμε σύντομα να αποκτήσει.

7. The Man in Seat Sixty-One

Αν σου αρέσουν τα ταξίδια με το τρένο, τότε αυτό είναι το site σου. Μπορείς να βρεις δρομολόγια, εικόνες, εναλλακτικές διαδρομές από τη μία πόλη στην άλλη, κριτικές και πολλά άλλα για το ταξίδι σου με το τρένο. Μια εντελώς διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία, από τον Κύριο στη Θέση Εξήντα Ένα!

8. Home Exchange

Μπορεί να ζεις σε ένα πανέμορφο μέρος, αλλά δεν θα ήθελες να δεις και ένα μέρος που να είναι εξίσου όμορφο; Το Home Exchange μπορεί να σου προσφέρει ένα διασκεδαστικό και φθηνό τρόπο να βρεις σπίτι σε όποιο μέρος θέλεις, προσφέροντας σε αντάλλαγμα το δικό σου!

Καλό Ταξίδι!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates