Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μήπως νιώθεις ανασφάλεια στη σχέση σου;

Το Ω μιας σχέσης είναι το συναίσθημα ανασφάλεια. Αυτό μπορεί να κλείσει και τον κύκλο μιας σχέσης. Διότι είναι ένα πολύ ύπουλο συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις απρόβλεπτα, σε κάνει να “τρώγεσαι” μέσα σου και εν τέλει να τσακώνεσαι χωρίς λόγο και να χαλάς την ζαχαρένια σου! Είναι ικανό να φτάσει σε τέτοιο σημείο που να καταστρέψει και τη σχέση σου!
Ωστόσο όμως αν νιώθεις ανασφάλεια το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις το λόγο βήμα-βήμα. Έπειτα να το πολεμήσεις και εν τέλει να ηρεμήσεις! Ανάκτησε αυτοπεποίθηση ~> Νο1 συνταγή για μια επιτυχημένη σχέση!

Βήμα 1ο
Νομίζεις πως μπορείς να διαβάσεις το μυαλό του #NOT

Το κυριότερο πρόβλημα σε μια σχέση είναι η έλλειψη επικοινωνίας ή η λανθασμένη επικοινωνία, αυτή δηλαδή που νομίζεις ότι ξέρεις τον άλλο τόσο καλά που φτάνεις στο σημείο να πιστεύεις ότι διαβάζεις το μυαλό του και είσαι σίγουρη ότι μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τις αντιδράσεις του.
Κίνηση που υποδηλώνει και κάτι ακόμα ~> Ότι νιώθεις ανασφάλεια και φοβάσαι, γι΄ αυτό και είσαι focus πάνω του για να ξέρεις κάθε του σκέψη ανά πάσα λεπτό και δευτερόλεπτο!

Βήμα 2ο
Σταμάτα να περιμένεις την τέλεια σχέση!

Μην τα ξαναπώ πάλι γιατί θα γίνω γραφική. Ζούμε την εποχή όπου οι σχέσεις έχουν γίνει σαν το fast food. Δεν σου κάνει ο ένας πας στον άλλον. Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός. Όλα είναι γύρω σου και σε ωθούν να τα δοκιμάσεις. Πως να αντισταθείς να δοκιμάσεις; Γι΄αυτό μην περιμένεις την τέλεια σχέση και κυρίως μην σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια το γεγονός ότι η σχέση σου έχει ελαττώματα. Μόνο στις ταινίες θα δεις τα πάντα να εξελίσσονται τέλεια. Γι΄αυτό συγκεντρώσου!

Βήμα 3ο
Ότι έγινε στο παρελθόν έγινε. Ξέχασέ το!

Είσαι σε μια σχέση. Καλώς ή κακώς έχετε περάσει και τα σκαμπανεβάσματά σας. Σίγουρα κάτι θα έχει κάνει το αγόρι σου στο παρελθόν που σε έχει πειράξει. Κάθε υγιής σχέση άλλωστε έτσι είναι. Το θέμα είναι να μην σε πειράζει ακόμα. Διότι έτσι δείχνεις ολοκάθαρα ότι δεν το έχεις ξεπεράσει και ότι νιώθεις ανασφάλεια. #NOT

Συμβουλή: Ή ξεπέρνα το και προχώρα παρακάτω σαν να μην έγινε ποτέ.
ή
Χώρισε το αγόρι σου…αλλιώς θα σε χωρίσει αυτός κάποια στιγμή από την γκρίνια σου!

Βήμα 4ο
Σταμάτα να φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου!

Αν έχεις αστείρευτη φαντασία στο να βγάζεις ιστορίες από εκεί που δεν υπάρχουν, τότε γιατί δεν φτιάχνεις μια ταινία;
Γιατί κατά τα άλλα το να φτιάχνεις σενάρια για το αγόρι σου από εκεί που δεν υπάρχουν και να νευριάζεις κιόλας είναι λίγο creepy δεν νομίζεις;
Φυσικά και αυτό δημιουργεί τσακωμούς χωρίς λόγο και το αγόρι σου εκτός του ότι θα καταλάβει πόσο ανασφαλής, θα αναρωτηθεί μήπως και κάτι δεν πάει καλά με σένα.

Βήμα 5ο
Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά!

Μια σχέση δεν γίνεται να είναι σε όλα τέλεια! Γι΄αυτό μην επικεντρώνεσαι στα αρνητικά. Δες ποια είναι τα θετικά. Η ευτυχία σας εξαρτάται από το πόσο καλά μπορείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στα θετικά και τα αρνητικά. Αυτή είναι και η μαγεία μιας σχέσης.

Πηγή: www.followme.gr

#tsemperlidou.gr, ευτυχία, θετική σκέψη, αισιοδοξία, αυτοβοήθεια

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates