Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

8 ατάκες που δεν πρέπει να πεις σε έναν άντρα

Υπάρχουν κάποιες κουβέντες που κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει. Ναι, μπορεί η ειλικρίνεια και η επικοινωνία να αποτελούν βασικούς πυλώνες μίας σχέσης, αλλά μερικές φορές τα λόγια μπορούν να προκαλέσουν ζημιά. Γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις παρακάτω ατάκες απέναντι στον σύντροφό σου.

  1. Είσαι κολλημένος στη μαμά σου

Είναι δύσκολο να βγαίνεις με έναν άντρα που είναι “το παιδί της μαμάς”, αλλά αν τον αγαπάς και σκοπεύεις να περάσεις αρκετά χρόνια μαζί του, μην του πεις ποτέ ότι είναι κολλημένος στη μητέρα του. Αν ο σύντροφός σου είναι “μαμάκιας” στα 20, θα είναι και στα 40. Μπορείς να το αντέξεις;

  1. Πες μου κι άλλα για την πρώην σου

Είναι δελεαστικό να μαθαίνεις περισσότερα για το παρελθόν αυτού που σε ενδιαφέρει, αλλά προσπάθησε να κρατηθείς. Απόφυγε τις συζητήσεις για τις πρώην και ειδικά τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

  1. Κοίτα πόσο εντυπωσιακή είναι αυτή η κοπέλα

Αυτή η πρόταση έχει καταστρέψει πολλές σχέσεις. Μπορεί να φαίνεται απλή και συνηθισμένη, αλλά αν ο σύντροφός σου απαντήσει “ναι” ή “φανταστική”, οι πιθανότητες είναι να ζηλέψεις και να οδηγηθείτε σε καβγά. Το πιθανότερο είναι να συνεχίσεις με ερωτήσεις “είναι πιο όμορφη από μένα” ή “σου αρέσει” και η κατάσταση δεν θα έχει θετική τροπή. Επίσης, φανερώνει σημάδια χαμηλής αυτοεκτίμησης.

  1. Δεν ξέρεις να διασκεδάζεις

Αν ο σύντροφός σου είναι εσωστρεφής, θα πρέπει να σεβαστείς τον χαρακτήρα του. Μπορεί εσύ να είσαι κοινωνική και να λατρεύεις τα πάρτι, αλλά γι΄αυτόν να μην είναι τόσο διασκεδαστικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διασκεδάσει. Ξανασκέψου το πριν τον κρίνεις και ειδικά πριν του πεις ότι δεν ξέρει να διασκεδάζει.

  1. Είμαι όμορφη;

Αν θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, άφησε ήσυχο τον σύντροφό σου. Ενώ οι άντρες μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να αισθανθεί όμορφα με τον εαυτό της, δεν θα πρέπει να ρωτήσεις ποτέ τον σύντροφό σου αν είσαι όμορφη. Αν σε αγαπάει πραγματικά θα στο πει χωρίς καν να ρωτήσεις. Αν ο σύντροφός σου δεν σου κάνει κοπλιμέντα, δεν σημαίνει ότι δεν είσαι όμορφη. Απλά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τη σχέση σας.

  1. Δεν έχεις γούστο στα ρούχα

Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος που ντύνεται ο σύντροφός σου, μην του το πεις. Μπορείς σταδιακά να αρχίσεις να ξεφορτώνεσαι τα παλιά του ρούχα και να φτιάξεις μία νέα γκαρνταρόμπα μαζί του. Προσπάθησε να πηγαίνετε για ψώνια και να του λες πόσο του πάει το τάδε παντελόνι ή παπούτσι. Δώστου να καταλάβει ότι οι αλλαγές που προτείνεις, τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο όμορφος στα μάτια σου.

  1. Πότε θα με πάρεις τηλέφωνο για να βρεθούμε;

Όταν βγαίνεις πρώτο ραντεβού με έναν άντρα που σου αρέσει, δώσε του χρόνο για να αποφασίσει αν νιώθει το ίδιο. Ρωτώντας τον πότε θα σου τηλεφωνήσει, φαίνεσαι απλά φορτική και ανυπόμονη.

  1. Πότε θα μιλήσουμε για τη σχέση μας

Η φράση και μόνο ακούγεται σαν απειλή. Το να θέλεις να μιλήσεις για τη σχέση σου ακούγεται σαν επιθυμία για κριτική του άλλου ή σαν απαίτηση δέσμευσης σε γάμο από τα σύντροφό σου.

 

Φωτό από: www.pluggedin.com

 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates