Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 ενοχλητικές συνήθειες των ανδρών

Όσο και αν μια γυναίκα πιστεύει ότι έχει βρει το άλλο της μισό σε μία σχέση, πάντα θα υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια στη συμπεριφορά του συντρόφου της που θα την ενοχλούν αφόρητα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι άνδρες είναι από τη φύση τους τελείως διαφορετικοί από τις γυναίκες.

  1. Περνούν ατελείωτες ώρες παίζοντας Video Games

Όλοι οι άνδρες κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί, γι’ αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι τρελαίνονται να παίζουν με τις ώρες παιχνίδια στον υπολογιστή και την τηλεόραση. Μπορεί για εσένα να μην αποτελεί την  αγαπημένη σου διασκέδαση, για εκείνους όμως αποτελεί ένα χόμπι, και τις περισσότερες φορές  μάλιστα, λειτουργεί ως αγχολυτικό μετά από μια δύσκολη μέρα δουλειάς. Αντί, λοιπόν, να γκρινιάξεις την επόμενη φορά που θα θέλει να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, πρότεινε να γίνεις εσύ ο αντίπαλος!

  1. Κρύβουν τα συναισθήματά τους

Αντίθετα από τις γυναίκες, οι άνδρες ξέρουν πολύ καλά να κρύβουν τα συναισθήματά τους. Δύσκολα θα ανοίξουν την καρδιά τους ή θα κλάψουν στον ώμο κάποιου γιατί πολύ απλά δεν είναι στη φύση τους. Οι περισσότεροι, εκλαμβάνουν τον υπερβολικό συναισθηματισμό ως μία αδυναμία που δεν ταιριάζει καθόλου σε έναν αληθινό άνδρα. Επίσης, πιστεύουν ότι η μυστικότητα αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από ανεπιθύμητους ανθρώπους.

  1. Θεωρούν πως οι γυναίκες είναι οι χειρότεροι οδηγοί

Ίσως το πιο εκνευριστικό στερεότυπο για τις γυναίκες. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνδρες συνεχίζουν να πιστεύουν πως μία γυναίκα πίσω από ένα τιμόνι αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο στους δρόμους της πόλης!

  1. Φοράνε τα ίδια ρούχα

Shopping therapy και αγόρια είναι δύο έννοιες που δεν συμπίπτουν πουθενά. Σχεδόν κανένας άνδρας δεν αγχώνεται για το πότε θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Με ένα ζευγάρι αθλητικά, ένα καλό jean παντελόνι και δυο τρία t-shirts είναι απολύτως ικανοποιημένοι.  Μην εκνευρίζεσαι, λοιπόν, αν το στυλ του είναι μίνιμαλ. Τα αγόρια, όσα λιγότερα έχουν στην ντουλάπα τους, τόσο πιο ευχαριστημένα είναι.

  1. Ξεχνάνε εύκολα

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες έχουν την τάση να ξεχνούν εύκολα. Είναι παράξενο, αλλά το μυαλό των ανδρών δεν συγκρατεί όλα αυτά τα μικρά πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σημαντικά.  Αν κάποιες φορές δείχνουν ότι βρίσκονται στον δικό τους κόσμο αυτό οφείλεται στο ότι επιλέγουν εκείνοι τι θα ακούσουν με αποτέλεσμα να μην δίνουν σημασία σε οτιδήποτε άλλο τους αφορά. Είναι σημαντικό όμως να γνωρίζουν οι γυναίκες ότι υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες, όπως η  κατάθλιψη, το στρες και το άγχος που συμβάλλουν αρνητικά στη μνήμη των ανδρών. Εξαιτίας αυτών είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν στις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που τους καταλύουν καθημερινά. Μην το εκλαμβάνετε ως αδιαφορία, είναι απλά στη φύση τους!

Φωτό από: www.telegraph.co.uk

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates