Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έχει τα γενέθλιά του; 6 πρωτότυπες ιδέες για να τα γιορτάσεις!

Μπορεί το μεγαλύτερο και καλύτερο δώρο από όλα να είναι η αγάπη για τον σύντροφό σου, αλλά σίγουρα θα εκτιμήσει και θα χαρεί αν του ετοιμάσεις κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλιά του. Ακόμα κι αν ο ίδιος επιμένει ότι είναι μία ακόμα συνηθισμένη ημέρα, κρύβει μέσα του ένα παιδί που αγαπάει τις εκπλήξεις και θέλει να το φροντίζουν. Πάρε ιδέες που δεν απαιτούν ιδιαίτερα χρήματα και θα ευχαριστήσουν σίγουρα τον σύντροφό σου.

  1. Διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη

Προσκάλεσε την οικογένεια, τους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που δεν βλέπει πολύ συχνά. Είναι σημαντικό όμως να ενημερώσεις τους καλεσμένους περίπου έναν μήνα πριν και να προετοιμάσεις καλά το «σχέδιο» ώστε να μην αποκαλυφθεί και χαλάσει η έκπληξη.

  1. Μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό

Αν προτιμάς να περάσετε τα γενέθλιά του πιο οικεία και ρομαντικά, δεν έχεις παρά να οργανώσεις ένα δείπνο με το αγαπημένο του φαγητό. Αν πάλι έχει κάποιο αγαπημένο εστιατόριο, τότε κλείσε τραπέζι και απολαύστε ένα εορταστικό δείπνο έξω.

  1. Φτιάξε το γλυκό που του αρέσει

Θα ενθουσιαστεί βλέποντας ότι αφιέρωσες χρόνο για να φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό και δεν προτίμησες να πάρεις ένα έτοιμο από το ζαχαροπλαστείο. Μην φοβηθείς να πειραματιστείς και να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου.

  1. Συνδύασε τα γενέθλιά του με ένα ξεχωριστό γεγονός

Το να γιορτάσεις τα γενέθλια του συντρόφου σου με ένα ξεχωριστό γεγονός θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό. Τι τον ενδιαφέρει περισσότερο; Αγόρασε εισιτήρια για μία συναυλία, έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ και περάστε την ημέρα αφιερώνοντας χρόνο σε αυτό που του αρέσει περισσότερο. Κάντου έκπληξη τελευταία στιγμή για να ενθουσιαστεί ακόμα περισσότερο.

  1. Στείλτου ένα ερωτικό γράμμα

Ένα ερωτικό γράμμα είναι το τελευταίο που περιμένει να λάβει ο σύντροφός σου και σίγουρα δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο. Μπορεί η τεχνολογία να έχει προχωρήσει και πλέον η επικοινωνία σας να γίνεται με μηνύματα, chat και email, αλλά ένα χειρόγραφο παραμένει ρομαντικό και παραπέμπει σε άλλες εποχές.

  1. Οργάνωσε ένα ταξίδι

Αυτή η ιδέα απαιτεί χρήματα και χρόνο αλλά είναι μία κίνηση που θα του μείνει αξέχαστη. Αν έχετε χρόνο και υπάρχει η οικονομική δυνατότητα, διοργάνωσε μία απόδραση που θα σας χαλαρώσει και θα σας γεμίσει με νέες εικόνες και εμπειρίες.

  1. Ένα μεγάλο δώρο

Συντονίσου με τους φίλους του και συγκεντρώστε ένα σημαντικό ποσό όλοι μαζί, αντί να του παίρνει καθένας ένα μικρό δώρο.

Έτσι, μπορείς να του εξασφαλίσεις ένα δώρο-έκπληξη που δεν μπορείς να του χαρίσεις μόνη σου. Ας πούμε, ένα καλό ποδήλατο ή το κινητό των ονείρων του.

Φωτό από: www.ew.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates