Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Μέγας Γρηγοριάδης!

Μέγας Γρηγοριάδης!

Λόγο για να αισιοδοξήσουμε έδωσε για ακόμη μια φορά, ο πρωταθλητής μας στην κολύμβηση, Άρης Γρηγοριάδης. Κατετάγη πρώτος στο ύπτιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ντέμπρετσεν ανεβαίνοντας για ακόμη μια φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας αθλητής κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο, καθώς είχε αναδειχθεί και πάλι πρώτος το 2008, στην κατηγορία όμως των 50μ.

Γεννήθηκε το 1985, και στα εντυπωσιακά φυσικά προσόντα που διαθέτει εντάσσεται το άνοιγμα των χεριών του που είναι 2 μέτρα και 30 εκατοστά. Έχει κατακτήσει στην καριέρα του πολλά μετάλλια, έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005, ενώ είναι προφανώς κάτοχος πολλών πανελληνίων ρεκόρ.

Επόμενος στόχος του, η διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με τον Γρηγοριάδη να βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί.

Το χρονικό σημείο στο οποίο συντελέστηκε η επιτυχία, δε θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Έλληνα πρωταθλητή μιας και όπως είπε κι ο ίδιος «Θεωρώ ότι με την νίκη μου, εκπροσώπησα όλους τους Έλληνες που δοκιμάζονται από την κρίση και περνούν δύσκολες ώρες και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με όσα τους καταλογίζουν τα διεθνή ΜΜΕ και κάποιοι «καλοθελητές».

Όπως είπε ο ίδιος, η στιγμή κατά την οποία ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος είναι μαγική, τονίζοντας πως αυτή τη φορά το κύριο συναίσθημα ήταν η συγκίνηση και όχι ο ενθουσιασμός.

Του ευχόμαστε –αν και δεν τη χρειάζεται- κάθε επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαστε σίγουροι ότι θα χαρίσει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία στον ελληνικό αθλητισμό!
 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates