Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόσεχε μην χρεωθείς σε συγγενή της γυναίκας σου (VIDEO)

Δύο πολύ μεγάλοι ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου, μας έκαναν τη χάρη να συμπρωταγωνιστήσουν στην ιστορική ελληνική ταινία: «Θα σε κάνω βασίλισσα». Λάμπρος Κωνσταντάρας και Θανάσης Βέγγος! Στην ταινία του 1964 του Αλέκου Σακελλάριου, εξελίσσεται μια τρομερή ιστορία για το πώς οι άνδρες παίρνουν ανάποδες στροφές γύρω από τον γάμο! Η πιο συνηθισμένη στροφή ενός άνδρα που πλησιάζει τη δέσμευση, είναι η υπόσχεση! Καμιά υπόσχεση δεν υφίσταται αν δεν υπάρχει «θα» και όπως σε άλλη ταινία έλεγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στο  «Θα» προσπαθούμε να μείνουμε!

Ο Θανάσης Βέγγος, μέχρι να κάνει βασίλισσα τη Νίκη Λινάρδου που στο έργο παριστάνει τη γυναίκα του, έχει άλλους, «πιο σοβαρούς σκοπούς» από την ευτυχία της γυναίκας του! Ο Αντώνης λοιπόν, (Βέγγος) είναι φιλάργυρος και τσιγκούνης μέχρι υπερβολής! Του αρέσει να μαζεύει πλούτο! Η γυναίκα του, έχει αρχίσει να δυστυχεί , όμως εκείνος της τονίζει ότι έρχονται…καλύτερες μέρες και σύντομα θα γίνει πιο «σπάταλος» συναισθηματικά! Βέβαια, πρώτα από όλα, βάζει τη γυναίκα του να ξεγελάσει το θείο της από την Αμερική, ο οποίος στέλνει κάθε μήνα 200 δολάρια στην Ελλάδα, επειδή πιστεύει ότι η ανιψιά του… έχει μείνει χήρα! Γρήγορα, ο Αντώνης θα μπει σε ένα  δίλημμα που λέει και το ανέκδοτο: «Τα λεφτά σου ή τη γυναίκα σου;». Μπορεί στο ανέκδοτο ο άνδρας να προτιμά τα λεφτά του όμως ο θείος Πητ και η ανιψιά του, αναγκάζουν τον Αντώνη…να πάρει άλλη απόφαση!

Ο διάλογος μεταξύ του θείου Πητ και του Αντώνη, είναι απολαυστικός! Ο Αντώνης, εξηγεί στον θείο πώς αναγκάστηκε να πει ψέματα γιατί ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική και έπρεπε να κρατηθεί κρυφή η παρουσία του! Ο θείος, γνωρίζοντας πως ο Αντώνης ψεύδεται, του λέει ότι τον καταλαβαίνει… αλλά… προβαίνει σε κοστολόγηση! Οι υπολογισμοί του, δεν είναι και πολύ ακριβείς και ο Αντώνης, άμα χρωστάει, από ακριβός, γίνεται ακριβής! Τα χρέη του, θα γίνουν από δολάρια, δραχμές, εκτός και αν… μετακομίσει από εκείνο το σπίτι που είναι ερείπιο και ασχοληθεί λίγο με την ευτυχία της γυναίκας του! Προσοχή λοιπόν στις υποσχέσεις μας αλλά και στις σχέσεις μας με τους συγγενείς συζύγων!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates