Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τρίποντο από τα 126,5 μέτρα; (VIDEO)

Αν είσαι τρελός με το μπάσκετ μπορεί να βλέπεις παντού μπασκέτες, παντού καλάθια, παντού τρίποντα, ακόμη και… κάτω από ένα φράγμα ύψους 126.5 μέτρων. Όλα μια χαρά! Φίλους «τρελούς» όσο είσαι εσύ να έχεις και όλα γίνονται! Ά, ναι βέβαια, ξεχαστήκαμε! Να είσαι και εύστοχος, πολύ εύστοχος όμως! Από τα 126.5 μέτρα!

Το βίντεο ξεκινάει με την παρουσίαση μιας εκπληκτικής θέας! Νομίζεις οτι θα δεις ένα τοπίο μαγικό (που είναι μαγικό) και θα δεις κάποιους να κάνουν καγιάκ ή ράφτινγκ, ορειβασία ή κάποιο extreme sport τελοσπάντων.  Λίγα δευτερόλεπτα όμως μετά, το δέος που προηγήθηκε με την παρουσίαση πανέμορφων υδάτων με πανοραμική θέα, ακολουθεί κάτι…αλλόκοτο! Στο έδαφος στο οποίο βρίσκεται η βάση του πανύψηλου φράγματος, υπάρχει μια μιρκή μπασκέτα. Ούτε καν κανονικού μεγέθους! Πάνω στο φράγμα, υπάρχει μια παρέα που βγάζει μια μπάλα του μπάσκετ, σημαδεύει… σημαδεύει…, σκέφτεται και υπολογίζει. Θα σουτάρει όχι προς τα πάνω, όπως χρειάζεται στο μπάσκετ αλλά ουσιαστικά, θα χρειαστεί να αφήσει την μπάλα να πέσει και αφού αυτή διανύσει τα 126.5 μέτρα, πρέπει να πέσει…στο καλάθι.

Πολλοί από μας, δε θα βλέπαμε καν την μπασκέτα από αυτό το ύψος. Ίσα που διακρίνεται, αν προσέξεις τη λήψη της κάμερας. Παρόλα αυτά, ο τύπος με την κόκκινη φόρμα, μάλλον έχει όραση αετού. Η μεγάλη δυσκολία, είναι και με τον αέρα. Η μπάλα θα χρειαστεί να κάνει ταξίδι ολόκληρο… Είναι τόσο ψηλά, που δε βλέπεις στην πρώτη λήψη αν τελικά ευστόχησε, μολονότι βλέπεις τα πανηγύρια της παρέας! Ο τύπος το έβαλε από εκεί! Δεν πρέπει να είναι μόνο παγκόσμιο ρεκόρ! Πρέπει να είναι…διαπλανητικό! Αφού η παρέα πανηγυρίσει σα να είναι μαθητές δημοτικού, συνεχίζει το περπάτημα πάνω στο φράγμα! Λέτε να πήγαν προς το λόφο να δοκιμάσουν σουτ και από τα βράχια; Γιατί όχι…!;

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates