Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I Love Sundays: Lobster (Ο Αστακός)

Κάτι ο βροχερός καιρός, κάτι η μελαγχολική διάθεση της Κυριακής (και το γεγονός ότι δεν θέλεις να ξενυχτήσεις ιδιαίτερα), η έξοδος για σινεμά αποτελεί πάντα μία καλή επιλογή. Την Πέμπτη κυκλοφόρησαν οι νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας, και ανάμεσά τους βρίσκεται «Ο Αστακός» (Lobster) του Γιώργου Λάνθιμου – μία αντισυμβατική ιστορία αγάπης που κατάφερε να αποσπάσει το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών.

Με το “Lobster”, ο σκηνοθέτης κάνει το αγγλόφωνο ντεμπούτο του, με τον Ευθύμη Φιλίππου να συνυπογράφει το σενάριο. Η ταινία συγκεντρώνει διεθνές καστ με  πρωταγωνιστή τον Colin Farrell και τους Rachel Weisz, Lea Seydoux, John C. Reilly, Olivia Colman, Ben Whishaw, Ariane Labed, Αγγελική Παπούλια.

Σύνοψη

Στο εγγύς μέλλον και σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, όσοι χωρίζουν και μένουν μόνοι, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο. Εκεί, είναι υποχρεωμένοι να βρουν ένα σύντροφο μέσα σε 45 μέρες. Αν αποτύχουν, μεταμορφώνονται σε κάποιο ζώο της επιλογής τους και αφήνονται ελεύθεροι στο Δάσος. Ένας απεγνωσμένος Άντρας δραπετεύει από το Ξενοδοχείο, βρίσκεται στο Δάσος όπου ζουν οι Μοναχικοί, και ερωτεύεται, παρ’ όλο που κάτι τέτοιο είναι ενάντια στους κανόνες τους.

 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates