Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποια είναι τα συνθετικά ενός αξέχαστου ελληνικού καλοκαιριού;

Το καλοκαίρι είναι στο μυαλό μου άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ελλάδα. Όχι γιατί δεν αγαπώ τα ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλό καλοκαίρι χωρίς τον καυτό ελληνικό ήλιο, το μπλε του Αιγαίου, το γαλαζοπράσινο του Ιονίου, το φαγητό και φυσικά τα ευτράπελα που συμβαίνουν μόνο εδώ. Ναι, το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εποχή του χρόνου. Για μένα τουλάχιστον που είμαι Καρκίνος!

Δεν είναι μόνο γιατί ο ήλιος καίει, ξεκουράζεσαι, νιώθεις ανέμελος και ξέγνοιαστος αλλά γιατί ζεις τις καλύτερες ιστορίες του προσωπικού σου ημερολογίου.

  • Το καλοκαιράκι περιέχει δυο μόνο βασικά συστατικά επιτυχίας. Καλούς φίλους και δυνατούς έρωτες. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποτελέσματα αυτών των δύο. Χαμόγελα, καρδιοχτύπια, τρέλα, και ξενύχτια.
  • Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα από τη χαρά που σκορπά απλόχερα το καλοκαίρι (εντάξει και ένα δυο κοκτέιλ στο λόκαλ beach bar)
  • Οι διακοπές είναι ιερές -λένε πολλοί- και δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Φρόντισε, λοιπόν, αυτές τις πολυπόθητες μέρες χαλάρωσης που έχεις να τις αξιοποιήσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Ξεκίνα με τη σωστή παρέα, είναι το Α και το Ω. Μην κάνεις πειράματα με ανθρώπους που δεν ξέρεις, είναι μεγάλο ρίσκο και η ιστορία έχει δείξει ότι δε βγαίνει σε καλό -άσε καλύτερα να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο στο νησί.
  • Φόρεσε το καινούριο σου μαγιό που τόσο ανυπομονείς!
  • Κράτησε ενέργεια και όρεξη για εκδρομές – τα νησιά μας έχουν ατελείωτες και ανεξιχνίαστες ομορφιές που είναι κρίμα να μην εξερευνήσεις.
  • Μην παραλήψεις το βραδινό σουλάτσο, κρατώντας το κοκτέιλ στο χέρι. Είναι άλλωστε κι αυτό που φέρνει τις καλύτερες πρωινές ιστορίες.
  • Πάνω από όλα όμως, μην ξεχάσεις να γελάσεις, να ονειρευτείς, να χαλαρώσεις, να ερωτευτείς, να φορέσεις το καπελάκι σου στραβά και να κλείσεις το μάτι σε νέες περιπέτειες.

Φωτό από: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates