Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα 13 πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν ξεχασμένα σε δωμάτια ξενοδοχείων!

Κάθε μέρα, εκατομμύρια αντικείμενα ξεχνιούνται στα δωμάτια των ξενοδοχείων από βιαστικούς ή αφηρημένους ταξιδιώτες! Κινητά τηλέφωνα, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά και μερικά πράγματα που ξεπερνούν την λογική και τη φαντασία στο ανθρώπινου νου.

Όπως είναι μία Φερράρι, μία Πόρσε, ένα μαγικό ραβδί του Χάρι Πόττερ, πλαστικές κούκλες, σεξουαλικά παιχνίδια, ένας ανθρώπινος σκελετός και πολλά άλλα…

Αυτή είναι μια λίστα με τα πιο περίεργα και συναρπαστικά πράγματα που βρέθηκαν ξεχασμένα στα ξενοδοχεία, μετά την αναχώρηση των θαμώνων τους.

  1. Μια τσάντα με λεφτά

Όχι ότι τους χάλασε στο ξενοδοχείο, αλλά 20.000 λίρες είναι πολλά λεφτά!

  1. Μια ντουζίνα γατάκια

Οι επισκέπτες άφησαν μαζί και 100 δολάρια με ένα σημείωμα που έλεγε “Ευχαριστούμε που θα προσέξετε. Θα επιστρέψουμε σε μια εβδομάδα”! Ναι… καλά…

  1. Ένας καρχαρίας στην μπανιέρα

Μετά την τίγρη στο μπάνιο στην ταινία Hangover, οι καθαρίστριες στο ξενοδοχείο Tivoli Marina Vilamour στο Algarve της Πορτογαλίας, βρήκαν ένα μισοπεθαμένο καρχαρία στην μπανιέρα! Μάλλον ο επισκέπτης είχε πάει για ψάρεμα και θεώρησε καλή ιδέα να τον φέρει ζωντανό στο δωμάτιο.

  1. Ένα σετ επιθεμάτων σιλικόνης για το στήθος

Αυτή η ανακάλυψη έγινε στο ξενοδοχείο Travelodge του Νιούκαστλ. Μια κυρία από την Αμερική είχε αγοράσει τα επιθέματα σιλικόνης από την Αμερική και πήγαινε κατευθείαν στον πλαστικό χειρουργό της στην Αγγλία, για να της τα φορέσει. Αλλά μάλλον η εγχείρηση άργησε λιγάκι!

  1. Μια χρυσή μασέλα

Η συγκεκριμένη μασέλα βρέθηκε σε ένα ξενοδοχείο στο Bridgend της Ουαλίας και είχε αξία 6.000 λιρών.

  1. Ένα Φίδι

Δεν είναι τόσο περίεργο όσο ακούγεται, αφού οι ξενοδοχειακοί υπάλληλοι έχουν βρει αρκετά φίδια στα δωμάτια. Απλά είναι ανατριχιαστικό!

  1. Ένα ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον

Μετά τη Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ, το Βρετανικό ξενοδοχείο Premier Inn βρήκε ένα σωρό από παρατημένα βασιλικά προϊόντα: 18 μάσκες της Βασίλισσας Ελισάβετ, 12 μάσκες του Πρίγκιπα Φίλιππου, 36 σημαίες και μια καρτολίνα της Κέιτ Μίντλετον σε πραγματικό Μέγεθος!

  1. Μια ζωντανή χελώνα

Ένας επισκέπτης του ξενοδοχείου Banyan Tree στο Μακάο, ξέχασε την χελώνα του η οποία είχε αρχίσει να κόβει αργές βόλτες στο διάδρομο, μέχρι που σκόνταψε πάνω της μια καθαρίστρια! Την έβαλαν γρήγορα σε ένα κουβά με νερό και την κράτησαν ως μασκότ του ξενοδοχείου!

  1. Το ράσο μιας καλόγριας

Πάλι στο Λονδρέζικο ξενοδοχείο Premier Inn, το προσωπικό βρήκε μια σειρά από στολές ανάμεσα στις οποίες η στολή ενός πιλότου και το ράσο μιας καλόγριας. Μάλλον θα πετάνε στα σύννεφα!

  1. Ένα Νυφικό

Ένα αληθινό νυφικό! Μετά την αναχώριση ενός ζευγαριού που μόλις είχε παντρευτεί, το προσωπικό του ξενοδοχείου Jumeirah Dhevanafushi  στις Μαλδίβες βρήκε το νυφικό της νύφης! Ίσως ο μήνας του μέλιτος να μην ήταν τόσο μέλι-γάλα!

  1. Ένα πόδι

Ένας επισκέπτης του ξενοδοχείου Fairmont Queen Elizabeth Hotel στο Κεμπέκ του Καναδά, έφυγε και ξέχασε το προσθετικό του πόδι. Το προσωπικό του ξενοδοχείου τον βρήκε και του το παρέδωσε αλλά έμεινε με την απορία πώς τα κατέφερε να φύγει χωρίς το πόδι του. Μάλλον ήταν η ρεζέρβα του και το προσωπικό του ξενοδοχείου του κόλλησε το παρατσούκλι “ο άνθρωπος με τα 3 πόδια!”

  1. Ένας κουβάς με ζωντανά καβούρια

Το προσωπικό του ξενοδοχείου Brighton Seafront Travelodge βρήκε ένα κουβά με καβούρια, κάποια από τα οποία είχαν βγει έξω και έκοβαν βόλτες στο δωμάτιο. Ίσως ο επισκέπτης να ήταν πολύ τσιγκούνης και να τα έβγαλε από την τσέπη του… ποιος ξέρει…

  1. Επίσης, την περασμένη χρονιά βρέθηκαν 500 ξεχασμένα λούτρινα αρκουδάκια σε όλα τα ξενοδοχεία Travelodge της Αγγλίας, τα οποία δωρίστηκαν στο Cancer Research UK, και 7.000 αντίτυπα του βιβλίου “50 αποχρώσεις του Γκρι”!

Φωτό από: www.tntdownunder.com

 

 

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates