Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνοιξε το εστιατόριο “9!” το καλό!

Στο Χαλάνδρι, ανεβαίνοντας την Κηφισίας δεξιά, σχεδόν απέναντι από το “Υγεία” στην οδό Χρήστου Λαδά 9, άνοιξε το all day εστιατόριο-καφέ “9”.

Ανήκει και αυτό στην οικογένεια που διατηρεί τα πετυχημένα εστιατόρια-καφέ “360” με θέα την Ακρόπολη και το A for Athens, επίσης στο Μοναστηράκι.

Το “9” πατάει στη γη και βρίσκεται στο ισόγειο. Είναι χαλαρό, ευχάριστο, διακριτικό, με ωραίο μπαρ και εκπληκτικό φαγητό.

MIKRES-ANASES-EYTYXIAS-KAT-TSEMPERLIDOU-ESTIATORIO-91

Φάγαμε “Μιλφέιγ κολοκυθιού” με σάλτσα κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς και ντοματίνια κονφί (€5,5), “Ναπολέων” από ψητά μανιτάρια, χαλούμι, προσούτο και σάλτσα γιαουρτιού με δυόσμο (€6,5), “Κριθαρότο” με φρέσκα λαχανικά, κατσικίσιο τυρί Μονεμβασιάς, λεμόνι και σχοινόπρασο (€12), “Ριζότο” με μανιτάρια, λάδι τρούφας και θυμάρι (€14) και “Μελιτζάνες” γεμισμένες με γλυκό τραχανά και κρούστα από μαλακή φέτα (€12). Μόνο ένας από την παρέα έφαγε κρέας και δοκίμασε “Χοιρινά μπριζολάκια λαιμού” με σάλτσα από θυμάρι και ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με κουρκουμά (€16).

Στο τέλος, μοιραστήκαμε ένα “Τιραμισού με άρωμα πικραμύγδαλου και νιφάδες κουβερτούρας” και μια “Σοκολατόπιτα με παγωτό βανίλια και σιρόπι καραμέλας”.

Εγώ ήπια νερό και aperol spritz και οι υπόλοιποι ποτήρι κρασί ή μπύρα. Ευτυχώς που φάγαμε νωρίς και μπορέσαμε να χωνέψουμε!

Με χαρά μου είδα ότι το εστιατόριο λειτουργεί από τις 10:30 το πρωί, με μπουφέ για πρωινό και στη συνέχεια προσφέρει τοστ, σάντουιτς, μπέργκερ κοτόπουλου ή μοσχαριού, και την ευκαιρία ενός πλήρους business lunch.

Μου άρεσε πολύ γιατί έχει ποιοτικό φαγητό σε μια αστική γειτονιά με σπίτια.

Το “9” βρίσκεται στο ισόγειο του ενός από τα δύο κτίρια “Elements”, που προσφέρουν δωμάτια και επιπλωμένα διαμερίσματα, ασφαλώς σε τουρίστες αλλά και σε συνοδούς από άλλη πόλη ή χώρα όσων έρχονται για εξετάσεις ή θεραπεία στα γειτονικά ΥΓΕΙΑ και ΙΑΤΡΙΚΟ.

“9”, Χρήστου Λαδά 9, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 210 6829102

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates