Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος μας καθήλωσε στον ΙΑΝΟ

Ο Γιάννης Καλπούζος, προσκαλεσμένος του Νίκου Θρασυβούλου στον ΙΑΝΟ, την Τετάρτη 10 Ιουνίου, ήταν αποκαλυπτικός. Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για τον τρόπο που αναζητά τα θέματά του και τις λεπτομέρειες των μυθιστορημάτων του, μίλησε για την επώδυνη διαδικασία γραφής ενός μυθιστορήματος και για το χρόνο που χρειάζεται για να το ολοκληρώσει (από 2 έως 4 χρόνια).

Το ηπειρώτικο μουσικό συγκρότημα “Λαλητάδες” έπαιξε ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Αρτινού συγγραφέα. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν ο Γιάννης Καλπούζος μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου απήγγειλαν από κοινού το πρωτότυπο ποίημα-παραλογή με τίτλο “Ο Λύκος”. Κατάμεστος ο ΙΑΝΟΣ από αναγνώστες, φίλους, συναδέλφους και θαυμαστές του συγγραφέα, μαζί και ο συγγραφέας Μάνος Ελευθερίου. Μετά τη συνέντευξη, ο συγγραφέας υπέγραψε τα βιβλία του.

Ο Γιάννης Καλπούζος είναι συγγραφέας των μυθιστορημάτων “Ιμαρέτ”, “Ουρανόπετρα”, “Άγιοι και Δαίμονες”, “ΣΑΟΣ, Παντομίμα Φαντασμάτων”, “Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου” και των ποιητικών συλλογών “Το παραμιλητό των σκοτεινών Θεών” και “Έρωτας νυν και αεί”. Επίσης, είναι στιχουργός 67 γνωστών τραγουδιών, μεταξύ των οποίων “Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου”, “Δέκα μάγισσες”, “Γιατί πολύ σ’ αγάπησα” και το “Τι μου ‘χει λείψει”.

Φωτό από: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates