Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θα καλούσατε τα Social Media στο γάμο σας;

Κάθε ζευγάρι, όταν σχεδιάζει το γάμο του έχει να σκεφτεί και να αποφασίσει για εκατοντάδες πράγματα. Με την εξάπλωση του Facebook, όμως, έχει άλλο ένα επιπλέον: ποια θα είναι η πολιτική τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;

Όπως ξέρετε, τίποτα δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη αυτή τη μέρα, πρώτον γιατί θέλετε να σας μείνει αξέχαστη και δεύτερον γιατί δεν θέλετε να γίνετε ρεζίλι. Άρα πρέπει, λοιπόν, να αποφασίσετε: μπορούν οι καλεσμένοι να ανεβάσουν φωτογραφίες στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter ή όχι;

Μια βρετανική μάρκα με είδη γάμου έκανε μια μικρή έρευνα και βρήκε ότι τουλάχιστον το 14% των ζευγαριών δεν θέλουν ο γάμος τους να ανέβει στo Instagram ή στο Twitter από τους καλεσμένους.

Και είναι λογικό. Έχετε ξοδέψει μια ολόκληρη περιουσία σε φορέματα, μπομπονιέρες, λουλούδια, χτενίσματα, make-up και δεν θέλετε να διακινδυνέψετε, κάποιος ηλίθιος να ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία που δεν σας κολακεύει ή που η εκκλησία φαίνεται μίζερη και σκοτεινή ή ο μπουφές φτωχός και ταλαιπωρημένος ή η πίστα φαίνεται άδεια και βαρετή.

Η μέρα του γάμου σας είναι το δημόσιο πρόσωπο της σχέσης σας και πρέπει όλα να δείχνουν τέλεια. Άλλωστε, για αυτό πληρώσατε τόσα λεφτά σε φωτογράφο. Για να μην έχετε χάλια φωτογραφίες. Η πρώτη φωτογραφία που θα ανεβάσετε στο internet θέλετε να είναι σκηνοθετημένη όπου ποζάρετε με χάρη στην αγκαλιά του γαμπρού και όχι μια κουνημένη, θολή, με ένα κεφάλι στη μέση που τράβηξε ο ξάδελφος με το iPhone.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά η πολιτική που θα ακολουθήσετε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χρειάζεται σκέψη.

Για κάποιους το Facebook και το Instagram έχει γίνει δεύτερη φύση και μοιράζονται τα πάντα. Έτσι, ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι ίσως δεν θέλετε οι φωτογραφίες σας να κάνουν το γύρο του internet. Για αυτό είναι σωστό, να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας σχετικά με την πολιτική σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με ειδική υποσημείωση επάνω στην πρόσκληση.

Μπορεί κάποιοι να γκρινιάξουν λιγάκι αλλά… είναι η μέρα σας και πρέπει να σεβαστούν την επιθυμία σας.

Γιατί “σαν δεν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…” δεν έχει ούτε twitter ούτε post!

Φωτό από: news.instyle.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates