Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι 9 πιο “κοινωνικά δικτυωμένοι” σταρ!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-RIHHANA

  1. Ριάννα

Με περισσότερους από 34 εκατομμύρια followers στο Twitter και πάνω από 90 εκατομμύρια likes στο Facebook, η πορ σταρ Ριάννα ανεβάζει συχνά-πυκνά τις σέξι φωτογραφήσεις της και δίνει στο κοινό της μια γεύση του τι σημαίνει να είσαι παγκόσμιο είδωλο!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-MILEY-CYRUS

  1. Μάιλι Σάιρους

Όλοι οι φανς της Μάιλι Σάιρους στα κοινωνικά δίκτυα (οι οποίοι ξεπερνούν τα 50,5 εκατομμύρια) ξέρουν ότι βρίσκεται εκεί για ένα και μοναδικό λόγο: να κάνει ντόρο! Οι προκλητικές της φωτογραφίες και οι τρελές πόζες κάνουν καθημερινά το γύρο των κοινωνικών δικτύων σε όλο τον κόσμο!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-SELENA-GOMEZ

  1. Σελένα Γκόμεζ

Μπορεί να είναι μικρή και ανερχόμενη ακόμα, αλλά έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια φανς στη σελίδα της στο Faceboook. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες που προωθούν τη δουλειά και την καριέρα της αλλά και φωτογραφίες που αφορούν την εταιρία που χρηματοδοτεί, Postcard On The Run.

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-JUSTIN-BIEBER

  1. Τζάστιν Μπίμπερ

Υπάρχει λόγος που πολλοί θεωρούν τον Τζάστιν Μπίμπερ εκνευριστικό. Όχι μόνο προσπαθεί συνέχεια να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, αλλά βομβαρδίζει και καθημερινά τους φανς του στα κοινωνικά δίκτυα (πάνω από 77 εκατομμύρια) με φωτογραφίες του και μουσικά βίντεο.

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-KATIE-PERRY

  1. Κέιτι Πέρι

Ο λόγος που η Κέιτι Πέρι βρίσκεται στη λίστα με τους πιο κοινωνικούς σταρ είναι γιατί ξέρει ακριβώς τι κάνει! Ξέρει να χτίζει σχέσεις με τα77 εκατομμύρια φανς της!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-EMINEM

  1. Έμινεμ

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Έμινεμ είναι από τους πιο δραστήριους καλλιτέχνες στα κοινωνικά δίκτυα, με πάνω από 14 εκατομμύρια followers στο Twitter και σχεδόν 100 εκατομμύρια φανς στο Facebook! Μπορεί να μην είναι τόσο δραστήριος όσο οι νέοι, ανερχόμενοι σταρ, αλλά όταν ανεβάζει κάτι γίνεται πραγματικός σεισμός!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-LADY-GAGA

  1. Λέιντι Γκαγκα

Η Λέιντι Γκάγκα ξέρει πολύ καλά τι θέλουν τα 67 εκατομμύρια “Little Monsters” που την ακολουθούν στα κοινωνικά δίκτυα: περισσότερη Λέιντι Γκάγκα. Και αυτό ακριβώς τους προσφέρει! Περισσότερες προκλητικές εμφανίσεις, σοκαριστικές φωτογραφίες, λεπτομέρειες από τις συναυλίες της και ενσταντανέ από την “γκαγκά” καθημερινότητάς της!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-TAYLOR-SWIFT

  1. Τέιλορ Σουίφτ

Η νεαρή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής είναι ένα πολύ, πολύ έξυπνο κορίτσι. Χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργεί πιστούς φανς (74 εκατομμύρια μέχρι τώρα) ποστάροντας φωτογραφίες και βίντεο και χαρίζοντας προσωπικά δώρα κάθε μέρα!

TEXNOLOGIA-I-SOCIAL-OI-9-PIO-KOINONIKA-DIKTYOMENOI-STAR-LE-BRON

  1. Λε Μπρον Τζέιμς

Ο μπασκετμπολίστας που έρχεται να σπάσει το μονοπώλιο των τραγουδιστών και τραγουδιστριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο σταρ του NBA δείχνει να διασκεδάζει αυτή τη νέα σχέση τους με του με τους φανς του (σχεδόν 23 εκατομμύρια), ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο σε Facebook, Twitter και Instagram!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates