Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 σημάδια που δείχνουν ότι ο νέος σου σύντροφος είναι ο «ιδανικός»

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη αν ο καινούριος σου σύντροφος είναι ο «ιδανικός» για εσένα, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια σημάδια για να καταλάβεις ότι βαδίζεις στον σωστό δρόμο. Πριν συνεχίσεις όμως, ας συμφωνήσουμε σε κάτι: Ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που ταιριάζει σε σένα και τα θέλω σου και όχι ένα copy paste «υπόδειγμα» άντρα.

Σε σέβεται

Κάθε σχέση θα πρέπει να βασίζεται στον σεβασμό για να προχωρήσει. Όταν, λοιπόν, υπάρχει αυτός ο σεβασμός, η σχέση ξεκινά με καλές βάσεις.

Σε θαυμάζει

Ενδιαφέρεται για τα επιτεύγματά σου, από τα πιο ασήμαντα έως τα πιο σοβαρά, εκτιμάει και θαυμάζει τον τρόπο που χειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις.

Σου γνωρίζει τους φίλους και την οικογένειά του

Είναι καλό σημάδι να σε γνωρίζει στην οικογένεια και τους φίλους του, αφού αφενός δείχνει ότι θέλει να ξέρουν την σύντροφό του και αφετέρου ότι είσαι σημαντική για αυτόν.

Σε κάνει να γελάς

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό σε μία σχέση. Όσο όμορφος και σέξι κι αν είναι ο άλλος, το χιούμορ παραμένει πάντα στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Έχετε κοινά ενδιαφέροντα

Χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε τα πάντα μαζί, το να μοιράζεστε την ίδια αγάπη για μερικά πράγματα είναι καλό σημάδι. Αυτό σας βοηθά να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί και φυσικά να έχετε κάποια κοινά σημεία.

Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει

Σε έχει δεχτεί από την αρχή όπως είσαι –  ξέρει ότι είσαι λίγο ανοργάνωτη, δεν φτιάχνεις το ίδιο νόστιμα γεμιστά με τη μαμά του και είσαι λίγο γκρινιάρα.

Δεν παραπονιέσαι γι’ αυτόν στις φίλες σου

Όταν οι φίλες σου αρχίσουν να γκρινιάζουν για τους συντρόφους τους, εσύ σιωπάς ευγενικά και χαμογελάς σκεπτόμενη ότι δεν έχεις να παραπονεθείς για κάτι.

Σου λέει σε άσχετες στιγμές ότι είσαι όμορφη

Κι αυτό συμβαίνει χωρίς να έχεις πάει κομμωτήριο και να έχεις φορέσει αυτό το φόρεμα που σε κάνει να φαίνεσαι πιο σέξι.

Ενδιαφέρεται για τους φίλους σου

Σε προτρέπει να βγεις με την κολλητή σου που είχε μία άσχημη ημέρα και είναι διατεθειμένος να φάει μαζί σας παγωτό και να ακούσει για τον Νίκο που δεν τηλεφώνησε ποτέ.

Βλέπεις μέλλον μαζί του

Όταν φαντάζεσαι τη ζωή σου μετά από δύο χρόνια, η εικόνα δίπλα σου δεν είναι θολή. Κάνετε μαζί σχέδια και είστε ενθουσιασμένοι που προχωράτε μαζί.

Φωτό από: emberclangley.wordpress.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates