Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δες τις 9 ομορφότερες τενίστριες στον κόσμο!

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO DEMENTIEVA

  1. Έλενα Ντεμεντίεβα

Η Ρωσίδα Έλενα Ντεμεντίεβα είναι μια από τις πιο όμορφες τενίστριες της γενιάς της. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010, έχοντας φτάσει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης το 2009. Έχει ύψος 1,80 εκατοστά και κέρδισε τον πρώτο της τίτλο σε ηλικία 13 ετών. Ήταν Χρυσή Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο, ενώ έχει κερδίσει Αργυρό μετάλλιο  στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, 16 τίτλους και ήταν και 2 φορές φιναλίστ σε τελικούς Γκραν Σλαμ.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO KIRILENKO

  1. Μαρία Κιριλένκο

Άλλη μια Ρωσίδα, γεννημένη στη Μόσχα το 1987, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της, ειδικά στο διπλό. Έφτασε στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης Γυναικών και στο Νο5 στο διπλό. Εκτός από τους τίτλους στα γήπεδα του τένις, κατέκτησε και αρκετές πασαρέλες, ενώ φωτογραφήθηκε και για τα περιοδικά Sport’s Illustrated και Vogue.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO GOLOVIN

  1. Τατιάνα Γκολοβίν

Η 26χρονη Γαλλίδα τενίστρια, γεννημένη – πού αλλού; – στη Ρωσία, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα την καριέρα της, μετά από αλλεπάλληλους τραυματισμούς στη μέση. Το 2001 κέρδισε το διπλό στο Γαλλικό Όπεν ενώ η υψηλότερη θέση που κατέκτησε στην καριέρα της ήταν το Νο12.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO KIRSTEA

  1. Σοράνα Κιρστέα

Γεννημένη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, η 25χρονη Σοράνα βρίσκεται στο Νο93 της παγκόσμιας κατάταξης και η υψηλότερη θέση που κατέκτησε ήταν το Νο21. Έχει κερδίσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα της και έχει 8 τίτλους. Είναι γνωστή για το εξαιρετικό back hand της.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO CHIBULCOVA

  1. Ντιμίνκα Τσιμπούλκοβα

Η Σλοβάκα καλλονή είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του τένις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης. Έφτασε στους ημιτελικούς του Αμερικανικού Όπεν το 2010 και του Γουίμπλετον το 2011, στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν το 2014, ενώ το ανδρικό περιοδικό Maxim την ανακήρυξε την πιο σέξι τενίστρια το 2012.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO ASLEY

  1. Άσλεϊ Χάρκλροουντ

Η Αμερικανίδα τενίστρια ήταν η πρώτη επαγγελματίας τενίστρια που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy. Έχει φτάσει μέχρι το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2008.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO IVANOVITS

  1. Άννα Ιβάνοβιτς

Η πανέμορφη Σέρβα τενίστρια με το επιθετικό στιλ και την εντυπωσιακή εμφάνιση, έφτασε στο Νο1 της παγκόσμια κατάταξης το 2008, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο5. Στην καριέρα της έχει 20 τίτλους και έχει κερδίσει πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια, αποδεικνύοντας ότι ομορφιά και επιδόσεις μπορούν άνετα να συνδυαστούν!

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO CURNICOVA

  1. Άννα Κουρνίκοβα

Μπορεί να μην είχε ιδιαίτερες επιδόσεις στο τένις, είναι όμως μια από τις πιο όμορφες τενίστριες που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα. Η εντυπωσιακή Ρωσίδα έχει φτάσει στο Νο8 της παγκόσμια κατάταξης και στο Νο1 στο διπλό γυναικών. Έχει κερδίσει 18 τίτλους, τους περισσότερους στο διπλό γυναικών, και τις καρδιές χιλιάδων αντρών, ανάμεσά τους και του Ενρίκε Ιγκλέσιας, ο οποίος δήλωσε ότι παντρεύτηκαν το 2008 αλλά τον επόμενο χρόνο χώρισαν.

SPOR-MIND SPA-OI 9 OMORFOTERES TENISTRIES STON KOSMO SHARAPOVA

  1. Μαρία Σαράποβα

Είναι αδιαμφισβήτητα η βασίλισσα των γηπέδων με την εκθαμβωτική ομορφιά και το αέρινο στιλ. Είναι γεννημένη στη Ρωσία, έχει ύψος 1,88 εκατοστά και είναι σταθερά στην πρώτη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης, εδώ και πολλά χρόνια. Έχει κερδίσει 41 παγκόσμιους τίτλους και συνολικά 33 εκατομμύρια δολάρια από το τένις και ακόμα περισσότερα από τις διαφημίσεις για τη NIKE, την Cannon καθώς και για αρκετούς οίκους μόδας. Το Time την ανακήρυξε έναν από τους 30 μεγαλύτερους θρύλους του γυναικείου τένις, ενώ το Tennis Channel την ανακήρυξε μια από τις 100 μεγαλύτερες τενίστριες όλων των εποχών.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates