Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, γίνεται ζωντανό…μυθιστόρημα (VIDEO).

Τα παραδείγματα, είναι αποδείξεις. Χωρίς αποδείξεις, τα λόγια δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά. Ο αγώνας που συνεχώς υμνούμε και δοξάζουμε, η πάλη με κάθετι αντίξοο που έρχεται στη ζωή μας, όλα αυτά θα ήταν κενά χωρίς απτά παραδείγματα. Και επειδή οι περισσότεροι, τα καθημερινά παραδείγματα δεν τα πολυ-παρατηρούμε, έχουμε ανάγκη από κάτι που είναι πιο μακρυά μας. Κάτι που να το έχουμε σαν πρότυπο.Μας αρκεί η ζωή της διασημότερης συγγραφέως της εποχής μας;

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ λοιπόν, η συγγραφέας των ρεκόρ σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστούργημα «Χάρι Πότερ», είναι ένα παράδειγμα ανθρώπου που δεν είχε τις συνήθεις ανέσεις που έχει ένας συγγραφέας. Στο βίντεο 3 λεπτών που ακολουθεί, η ίδια η Ρόουλινγκ, εξηγεί σύντομα τι πέρασε για να φτάσει να γίνει η πρώτη γυναίκα συγγραφέας παγκοσμίως που έγινε δισεκατομμυριούχος από τις πωλήσεις αντιτύπων του Χάρι Πότερ αλλά και από πνευματικά δικαιώματα μεταφοράς του έργου της στο σινεμά. Μια θέση που από ό,τι θα δεις, μόνο θεωρητικά την κατείχε καθώς μεγάλα ποσά, τα διέθεσε σε φιλανθρωπικό έργο.

«Απέτυχα. Ήμουν μια φτωχή γυναίκα, χωρίς σύζυγο μητέρα. Φτωχή όσο μπορεί να είναι μια πολύ φτωχή γυναίκα στη Βρετανία, χωρίς απλά να είμαι άστεγη.». Με άλλα λόγια, η Ρόουλινγκ χρειάστηκε να πετύχει, δεν είχε άλλη επιλογή. Ίσως αυτό να ήταν και το μυστικό της. «Διοχέτευσα όλην μου την ενέργεια σε έναν σκοπό που πίστευα οτι ανήκω (…) εγώ έβλεπα τον κόσμο, μέσα από μυθιστορήματα». Η διασημότερη συγγραφέας της εποχής μας, με τις τόσες πωλήσεις και τίτλους, αναφέρει αυτό που τη δίδαξε η συγγραφή. «Η ζωή, είναι σαν μια ιστορία. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι, αλλά πόσο καλή είναι».

Για να είναι καλή η ζωή, δεν αρκεί να είναι χαρούμενη. Καλή ζωή, είναι η ζωή που δεν άφησες να τρέξει χωρίς εσένα! «Η ζωή είναι δύσκολη και δεν μπορεί κανείς να την ελέγχει απόλυτα», λέει η Ρόουλινγκ. Έχεις το δικαίωμα να ελπίζεις, μόνο όταν έχεις αποδεχθεί την υποχρέωση να αγωνίζεσαι!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates