Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κι όμως δεν τα ξέρεις όλα! 7 μυστικά που δεν σου λέει η σύντροφός σου…

Οι γυναίκες έχουν μυστικά ακόμα και όταν βρίσκονται σε σχέση. Μην πάει ο νους σου στο κακό, απλά όσο επικοινωνιακή και να είναι μία γυναίκα, υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα αποκαλύψει. Στόχος σου είναι να τα βρεις μόνος σου, ώστε να μπορέσεις να την καταλάβεις καλύτερα.

Η λίστα μας περιλαμβάνει επτά μυστικά που μπορεί να έχει η σύντροφός σου. Μαθαίνοντάς τα, θα αποφύγεις τα κλασικά λάθη και τις παρεξηγήσεις με το αντίθετο φύλλο, στο μέλλον.

Εκτιμούν τους ειλικρινείς άντρες.

Οι γυναίκες ακολουθούν τη διαίσθησή τους που τις περισσότερες φορές είναι σωστή. Μην της κρύψεις κάτι. Πες της την αλήθεια ακόμα κι αν αυτή θα την ταράξει. Μόλις καταλάβει ότι της λες ψέματα, θα εκνευριστεί και θα απογοητευτεί περισσότερο, να είσαι σίγουρος.

Τους αρέσουν οι εκπλήξεις

Οι γυναίκες λατρεύουν τις μικρές εκπλήξεις με πράγματα που οι άντρες θεωρούν ασήμαντα και ανούσια. Μην περιμένεις να σου πει ότι θέλει ένα λουλούδι ή να ξυπνήσει από τη μυρωδιά του καφέ. Γίνε δημιουργικός και δείξε ότι την σκέφτεσαι, χωρίς αυτό να σημαίνει έξοδα.

Θέλουν να παίρνεις πρωτοβουλίες.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να παίζει δύο ρόλους σε μία σχέση και είναι καλό όταν οι άντρες αναλαμβάνουν την ευθύνη σε κάποια θέματα. Κι αν πλέον οι γυναίκες έχουν γίνει απόλυτα δυναμικές και ανεξάρτητες, δεν σημαίνει ότι ορισμένες φορές δεν νιώθουν την ανάγκη για προστασία.

Δεν τις ενοχλεί να περνάς χρόνο με τους φίλους σου.

Δεν είναι αλήθεια ότι μία γυναίκα δεν θέλει ο σύντροφός της να περνάει χρόνο με τους φίλους του. Όλοι χρειάζονται χρόνο μόνοι τους. Το σημαντικό όμως είναι να γνωρίζει ότι οι φίλοι σου δεν είναι πάνω από την ίδια. Το θέμα είναι να βρεις τις σωστές ισορροπίες.

Θέλουν να τις συμπαθήσουν οι φίλοι σου.

Μην περιμένεις από μία γυναίκα να παραδεχτεί ότι θέλει να τη συμπαθήσουν οι φίλοι σου και να έχουν μία θετική γνώμη για αυτή. Δεν είναι κακό να θέλει να είναι αρεστή στους φίλους σου, αφού η αμοιβαία συμπάθεια θα σε απαλλάξει από μελλοντικές συγκρούσεις.

Χρειάζονται τον δικό τους χώρο και χρόνο.

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς τίποτα αρνητικό αν θέλει να περάσει λίγο χρόνο μόνη της. Είναι κάτι που το έχει ανάγκη, γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα στο ζητήσει, άφησέ τη χωρίς ερωτήσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Θέλουν να ακούσουν την αλήθεια.

Δεν υπάρχει λόγος να της λες ψέματα για να μην στενοχωρηθεί. Αν, για παράδειγμα, έχει κάνει ένα λάθος στη δουλειά, βοήθησέ τη να το καταλάβει και να το διορθώσει. Αν ετοιμάζεται να βγει έξω με περισσότερο ρουζ από όσο χρειάζεται, πες της το!

Φωτό από: www.jpompey.com

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates