Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Να κάνεις θυσίες μόνο για να γνωρίσεις όλη τη Γη (VIDEO).

Πολλές φορές, οι εικόνες είναι προτιμότερες από τα λόγια. Όχι επειδή είναι χίλιες λέξεις, αλλά επειδή δε χρειάζονται καμία λέξη. Σε έναν από τους συνηθισμένους αφορισμούς του, ο Όσκαρ Ουάϊλντ είπε : «Η ομορφιά, είναι ανώτερη από την καλλιέργεια γιατί η πρώτη, είναι αυταπόδεικτη». Ας μην πέσουμε σε κάποια άκρη του διλήμματος. Ας μπούμε στην καλύτερη δυνατή θέση! Κάπου ανάμεσα! Πώς μπορείς να καλλιεργηθείς μέσα από την ομορφιά; Ταξίδια φίλοι μου! Ταξίδια!

Ένα ερώτημα ξεκινάει στο βίντεο και περιμένει…απάντηση. «Η ζωή δεν είναι τόσο μεγάλη. Ας πούμε οτι κάποιος είναι 30 χρονών. Πόσο έχει ταξιδέψει μέσα στα 30 του χρόνια;». Σκέψου το. Ας το δούμε και από μια άλλη γωνία. Πόσο πιο πολύ θα αγαπούσες την καθημερινότητά σου, την πίεση που υφίστασαι στη δουλειά, την «αχρωματοψία» που έχεις κάποιες μέρες λόγω κακής συνήθειας αν ήξερες ότι θα μαζέψεις κάποια χρήματα για να κάνεις ένα τέτοιο ταξίδι το χρόνο; Πόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα είχες όταν «καρφίτσωνες» με πινέζα μια φωτογραφία ενός μέρους που έχεις όνειρο να επισκεφθείς και το έβλεπες κάθε μέρα, λέγοντας σε «λίγους μήνες θα είμαι εκεί, ζω γι’ αυτήν τη μέρα»;

Και όταν πας εκεί, πόσα πράγματα θα δεις και θα αρχίσεις να νιώθεις ότι η Γη είναι φιλόξενη και τα ταξίδια είναι τα μόνα που μπορούν να σου αποδείξουν αυτήν τη φιλοξενία. Θα δεις άλλους ανθρώπους, με άλλες συνήθειες που επίσης θέλουν να χαμογελάσουν, να ευτυχήσουν και να ταξιδέψουν. Σκέψου να μπορέσεις να νοικιάσεις ένα μέσο και να διασχίζεις μέρη όπως ο άνθρωπος στο βίντεο με το μηχανάκι. Αν είσαι και οπαδός των extreme sports , σκέψου να μπορείς να «πετάς» πάνω από τον ουρανό της Αυστραλίας. Αν κάνεις ένα γκάλοπ, θα δεις οτι το πρώτο όνειρο των ανθρώπων, είναι να αποκτήσουν λεφτά για να ταξιδέψουν. Βάλε στόχο λοιπόν ένα μέρος και κάνε το να… σε περιμένει.


Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates