Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιχάλης Τσίγκρης: 5 παίκτες που θα μας απασχολήσουν την φετινή χρονιά στο ποδόσφαιρο

Κριστόφ Μπαεμπέκ

1

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και ο προπονητής του Λοράν Μπλαν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Είναι μόλις 21 και ανεξάρτητα του γεγονότος πως στην Παρί αγωνίζονται επιθετικοί σπάνιας αξίας (Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, Λαβέτσι, Παστόρε), ο Μπαεμπέκ έχει βρει τον δρόμο προς την βασική ενδεκάδα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Κίνγκσλεϊ Κομάν

2
Μόλις στα 18 του, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν φοράει το βαρύ νούμερο 11 της Γιουβέντους. Ξεκίνησε ως βασικός την χρονιά, αλλά το γεγονός πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φοβάται να ρισκάρει τον έχει φέρει στον πάγκο. Σπάνια τεχνική κατάρτιση, αίσθηση του γκολ και πλούσιο ταλέντο για έναν παίκτη που θα ξεχωρίσει στα επόμενα χρόνια.

Πάκο Αλκάσερ

3
Προϊόν της ακαδημίας της Βαλένθια που βγάζει σπουδαίους αστέρες ανά τα χρόνια, ο 21χρονος επιθετικός κουβαλάει την ομάδα του σκοράροντας κατά ρυπάς. Έχοντας ως παρακαταθήκη τα 42 γκολ σε 64 παιχνίδια με την β’ ομάδα της Βαλένθια, είναι πλέον βασικός και θεωρείται ο πιο ανερχόμενος Ισπανός επιθετικός.

Λιαμ Χέντερσον

4
Σκωτσέζος ποδοσφαιριστής στην Σέλτικ είναι μόλις 18, αλλά παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη ωριμότητα στο παιχνίδι του διεκδικώντας θέση βασικού σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης. Σε μια χώρα που παράγει ποιοτικούς μέσους έχει όλα τα εχέγγυα να γίνει το Next best thing της ομάδας και της χώρας του.

Χουάν Ιτούρμπε

5
Ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος εν σχέση με τους υπόλοιπους τέσσερις, δεδομένου ότι η Ρόμα δαπάνησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 21. Αργεντινός, χαρακτηρίζεται ως ο νέος Μέσι και είναι ήδη βασικός σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates