Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φιλενάδες… Οι ανθρώπινοι πυροσβεστήρες! {VIDEO}

Φυσικά και είναι! Οι φίλες γεννήθηκαν για τη διαιώνιση της γυναικείας υπερδύναμης! Ενωμένες είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να σαγηνεύσουμε και να επικρατήσουμε σε κάθε περιβάλλον!

Ο σωτήριος ρόλος των φιλενάδων αποδεικνύεται με πολλά παραδείγματα, τα οποία θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως, προς αποστόμωση κάθε δύσπιστου που θεωρεί ότι οι φίλες είναι μόνο για ανούσιο κουτσομπολιό!

  • Επικοινωνία 24/7… με κάθε τρόπο!

Και όταν λέμε με κάθε τρόπο, εννοούμε με ΚΑΘΕ τρόπο! Όταν προκύψει μείζον ζήτημα και είναι μακριά η μια φιλενάδα από την άλλη, θα βρεθεί η δίοδος επικοινωνίας ό,τι ώρα και να είναι! Ακόμα κι αν η Βάσω είναι σε μια σπηλιά εξωτικού νησιού και διερευνά τα υπαρξιακά της ζητήματα, η Δανάη από την Αγγλία θα χακάρει το SKYPE, θα πείσει το δορυφόρο και ΜΠΑΜ: connection succeeded! Και φυσικά, από την ώρα που θα ξεκινήσει η κουβέντα, μπορείς να μετρήσεις κανένα τρίωρο μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό συμπέρασμα!…

Εναλλακτικοί τρόποι επικοινωνίας, εκτός από το κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούμε αποκλειστικά με hands free για να μην εκραγεί από την κατάχρηση στο αφτί μας, είναι:

  1. Σταθερό τηλέφωνο με δωρεάν απεριόριστη χρήση
  2. Υπηρεσία What’s up που δεν μας χρεώνει και μας επιτρέπει να στέλνουμε φωτογραφία τη φάτσα μας κάτω από τις γραπτές κραυγές μας, για να εικονοποιήσουμε καλύτερα την εκάστοτε φρίκη μας
  3. Κατ’οίκον επίσκεψη, όπου η μία μπαστακώνεται στο σπίτι της άλλης, ΟΠΟΙΑ ώρα προκύψει ανάγκη, αδειάζοντας την τροφιμοαποθήκη από πατατάκια και άλλα αλμυρά, και το ψυγείο από ό,τι ..τρώγεται τέλος πάντων
  4. Τηλεπαθητικό κάλεσμα, ανά πάσα στιγμή, όπου σκεφτόμαστε έντονα τις ατάκες – απαντήσεις της φίλης στο ζήτημά μας
  5. Σήματα καπνού, όταν υπάρχει τιτανοτεράστιο πρόβλημα, ανεβαίνοντας στον πιο ψηλό λόφο της πόλης και φωνάζοντας το όνομα της φίλης, χτυπώντας πέτρες για να πεταχτεί σπίθα – έκκληση ανάγκης, ή ρίχνοντας πυροτεχνήματα

 

  • Κοινόβια Ντουλάπα / Full Time Make over Manager

Και με αυτό εννοούμε πως ό,τι υπάρχει στην ντουλάπα μου σου ανήκει Αγγελικούλα μου, όπως και ό,τι βρω εκεί μέσα, στα δικά σου συρτάρια, μου ανήκει επίσης! Η «έξοδος» μιας γυναίκας είναι μεγάλο ζήτημα και θέλουμε να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να υποστηρίξουμε τη σαγήνη μας με το κατάλληλο στυλ! Μέχρι λοιπόν να κληρονομήσουμε ως εκ θαύματος την ντουλάπα – μονόκλινο της Carrie Bradshaw, αν έχω διάθεση να ντυθώ α λα Όντρεϊ Χέπμπορν αλλά δεν διαθέτω το κατάλληλο κατιτίς, εισβάλλω στην ντουλάπα της φιλενάδας μου και βρίσκω την υγειά μου!

Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τα αξεσουάρ – κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια, για τα παπούτσια, για τα μαγιώ, για τα μαντήλια, για τις τσάντες, ακόμα και για το άρωμα!

Όσο για την ιδιότητα της Full Time Make over Manager, όσες έχετε την τύχη να διαθέτετε χαρισματική φίλη που ξέρει να φτιάχνει το μαλλί καλύτερα από την κομμώτρια στα Nicolas Coiffure και να βάφει πιο επαγγελματικά κι από την Michelle Phan, exclusively και τζάμπα, θα καταλάβετε απόλυτα την πολυτιμότητα του ανθρώπινου πυροσβεστήρα!

  • Και… ψυχανάλυση!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ώρα του καφέ, που οι φίλες έχουν ανοίξει ζητήματα «ημερολογίου», εξιστορώντας με κάθε σπαρταριστή ή αχρείαστη λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν! Λένε πως όσοι έχουν φίλους δεν χρειάζονται ψυχολόγο!

Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια! Οι φιλενάδες δεν είναι δίπλα μας μόνο για τα κουτσομπολίστικα σχόλια (που τα λατρεύουμε όλες σαν χόμπι), αλλά μας σώζουν από την απομόνωση και το κλείσιμο στον εαυτό μας, ξελασπώνοντάς μας από δύσκολες καταστάσεις… Με τις συζητήσεις μας, με τις χαρακτηριστικές ατάκες τους, με την απάντηση σε κάθε κλήση… Με την ενασχόληση με ένα πρόβλημα που διαιωνίζεται αλλά εκείνη, η πιστή και αγαπημένη «κολλητή» δεν θα βαρεθεί ποτέ να ακούει, μέχρι να το ξεπεράσεις!

Οι φιλενάδες είναι ανθρώπινοι πυροσβεστήρες, τραντάζοντάς μας από τα προβλήματα με το χιούμορ τους και την αγάπη τους! Κοινοποίησε και τάγκαρε σε αυτό το άρθρο τη δική σου φιλενάδα που σε έχει σώσει από τις «φωτιές» σου, σαν τον πιο αξιαγάπητο ανθρώπινο πυροσβεστήρα! <3

Φωτό από:Dani_vr/(CC BY-SA 2.0)

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates