Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ - ΔΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δε θυμάσαι πού παρκάρισες το αυτοκίνητο.

Σου έχει συμβεί χιλιάδες φορές πριν, αλλά δεν παίρνεις το μάθημά σου. Να σαι, λοιπόν, στο μέσον ενός μεγάλου πάρκου ή μιας γειτονιάς ή στο υπόγειο ενός parking και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα που έχεις παρκάρει. Έχεις ξεχάσει σε ποιον όροφο, σε ποιο χρώμα διαδρόμου ή σε ποιο στενό.

Τέλος πάντων, παρά την αδιαφορία σου, να τι μπορείς να κάνεις

Εναλλακτική # 1: Σκέψου προσεκτικά. Αν ήσουν ένα 2006 Nissan Maxima, πού θα βρισκόσουν τώρα;

Εναλλακτική # 2: Κάνε αναφορά για κλοπή. Άντε πιες μια μπύρα και άσε την Τροχαία να το βρει. Αν δε το βρουν, μπορείς να πάρεις τα χρήματα από την ασφάλειά σου και να πάρεις ένα καινούργιο που, μάλιστα, δεν έχει πατατάκια κολλημένα στα καθίσματα.

Εναλλακτική # 3: Περίμενε μέχρι να κλείσει το πάρκινγκ. Με λιγότερα αυτοκίνητα σταθμευμένα, θα μπορείς να βρεις το δικό σου. Αυτό δεν ισχύει αν το έχεις κάπου ξεχάσει στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εναλλακτική # 4. Βρες κάποιον να σε γυρίσει μερικούς κύκλους. Ο φύλακας ίσως μπορεί να το κάνει ή αν καλέσεις ένα ταξί. Ίσως μια ωραία γυναίκα να σου έκανε τη χάρη, βρες την ευκαιρία!

Εναλλακτική # 5. Δώσε μια παράσταση. Περπάτα γύρω σαν βλαμμένο με το χέρι ψηλά στον αέρα να πιέζει το κουμπί στο κλειδί που ανοίγει την κλειδαριά σου, περιμένοντας να ανάψουν τα φώτα του αυτοκινήτου. Αν δεν έχεις ένα τέτοιο ηλεκτρονικό κλειδί, το αυτοκίνητό σου σίγουρα είναι τόσο άσχημο, που θα το εντοπίσεις εύκολα.

Εναλλακτική #6. Δανείσου άλλο αυτοκίνητο. Αν δεν υπάρχει φύλακας και δεν βρίσκεις κανέναν να σου κάνει κύκλους για να το βρεις, πάρε ένα άλλο αυτοκίνητο μέχρι να εντοπίσεις το δικό σου.

Εναλλακτική #7. Τσέκαρε το κινητό σου. Δες μήπως έχεις κρατήσει σημείωση που το έχεις παρκάρει. Τι, στο καλό να τα κάνεις αυτά τα πανάκριβα φορητά ηλεκτρονικά γκάτζετς αν δεν τα χρησιμοποιείς για να λύσεις τα πιο καθημερινά σου θέματα; Ίσως θα έπρεπε να πάρεις ένα στο παιδί σου και να του αναθέσεις να παρακολουθεί τη ζωή σου μέσα από αυτό.

Εναλλακτική #8. Αγόρασε το μέρος αυτό. Κλείστο για ανακαίνιση. Το μόνο αυτοκίνητο που θα παραμείνει ακίνητο, θα είναι το δικό σου.

Εναλλακτική #9. Κατέβασε το App Auto Finder.

Στο μέλλον.

Χρησιμοποίησε μερικά τρικ για τη μνήμη σου. Προσπάθησε να απομνημονεύεις το σημείο που πάρκαρες, με λέξεις βασισμένες στα γράμματα και στον αριθμό του τμήματος του γκαράζ. Ας πούμε αν πάρκαρες στο Μ16, σκέψου το όπλο. Αν έχεις παρκάρει στο Γ69…

Από το βιβλίο “WTF? How to survive 101 of Life’s Worst F#!-ing Situations” των Gregory Bergman και Anthony W. Haddad, εκδόσεις Adams Media.

Φωτό από: Tejvan Pettinger / (CC BY 2.0)

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates