Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΣΠΟΡ---ΜΙΧΑΛΗΣ-ΤΣΙΓΚΡΗΣ-ΕΛΛΑΔΑ-ΜΠΟΡΕΙΣ

Ελλάδα μπορείς!

Με ηρωϊκή εμφάνιση, άξια των προηγούμενων επιτυχημένων παρουσιών μας στις κορυφαίες διοργανώσεις, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία και για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στην τελευταία αγωνιστική.

Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό;

Νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού και ισοπαλία ή νίκη της Κολομβίας στον αγώνα με την Ιαπωνία. Αμφότερες οι αναμετρήσεις ξεκινούν την Τρίτη στις 11 η ώρα το βράδυ.

Το ματς με την Ιαπωνία δεν επιδέχεται ιδιαίτερης αγωνιστικής κριτικής, καθώς η Εθνική μας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς. Έστω και με παίκτη λιγότερο και αφού έλαβε και την άτυπη «νομιμοποίηση» η αμυντική μας τακτική, επί της ουσίας απειληθήκαμε ελάχιστα από τους Ιάπωνες.

Με μπροστάρηδες τους Μανιάτη και Κονέ, αλλά και με εξαιρετικούς τους Καρνέζη, Μανωλά και Σαμαρά, η Εθνική μας ομάδα είχε και ευκαιρίες για την νίκη, χωρίς να κατορθώσει εντέλει να την πάρει. Η αποβολή του Κατσουράνη περιέπλεξε κάπως τις τακτικές επιλογές και η αναγκαστική αλλαγή του Μήτρογλου «έκαψε» ακόμη μια επιλογή για τον Σάντος

Το δεδομένο είναι πως η Εθνική παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σαφέστατα βελτιωμένο εν σχέση με την Κολομβία.

Τι γίνεται με την Ακτή Ελεφαντοστού;

Οι ποδοσφαιριστές της Ακτής Ελεφαντοστού αποτελούν τη ραχοκοκαλιά μεγάλων ομάδων παγκοσμίως. Κυρίως οι Γιάγια Τουρέ, Ζερβίνιο και Ντρογμπά αποτελούν παίκτες τεράστιας δυναμικής και ικανοτήτων.

Η ομάδα τους είναι ικανότατη και έμπειρη από πολλές απόψεις, αλλά και η εθνική μας ομάδα έχει τον τρόπο να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις προσαρμοσμένη στις δικές της δυνατότητες.

Με πάθος, μαχητικότητα και αυταπάρνηση έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε !

Πιθανή ενδεκάδα εθνικής ;

Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, δεξιά Τοροσίδης, αριστερά Χολέμπας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μανωλάς, Παπασταθόπουλος. Στα χαφ οι Καραγκούνης, Μανιάτης και Κονέ. Στην επίθεση σίγουρα οι Σαμαράς και Μήτρογλου και δεξιά ένας εκ των Φετφατζίδη ή Σαλπιγγίδη.

Καλή επιτυχία!

Το τραγικό εξωαγωνιστικό νέο…

*Το δυσάρεστο γεγονός που κυριαρχεί στην Ακτή Ελεφαντοστού αυτή την στιγμή, είναι ο θάνατος του Ιμπραϊμ Τουρέ, αδερφού των Γιάγια και Κόλο, που έχει βυθίσει στο πένθος την ομάδα των «Ελεφάντων». Ήταν μόλις 28 ετών και έφυγε από την ζωή για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Φωτό από: wikipedia

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates