Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ΕΜΠΝΕΥΣΗ - Α. ΔΡΙΒΑΣ - Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΑΚ ΚΑΝΦΙΛΝΤ

O χαρισματικός κύριος Τζακ Κάνφιλντ και τα 5 βήματα της…χρυσής καθημερινότητας {VIDEO}.

Πολύ δύσκολα μπορείς να διακρίνεις ποιά ομιλία του είναι καλύτερη από κάποια άλλη. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να πούμε πως ο Τζακ Κάνφιλντ δεν πέρασε και την καλύτερη παιδική ηλικία. Παρόλα αυτά, βλέπεις έναν άνθρωπο που σε «πείθει» ότι είναι καλά, χωρίς να παριστάνει τον Mr. Perfect…Σε αυτό το απόσπασμα, ο Κάνφιλντ ασχολείται με κάτι πολύ πρακτικό. Με την καθημερινότητά μας. Μπορούμε να ακολουθήσουμε κάποιες αρχές, οι οποίες αποτελούν έναν μικρό «πολιτισμό αισιοδοξίας».

  1. Εικονοποιούμε τη μέρα από το πρωί.
    Με αυτόματες και ταχύτατες σκέψεις, φέρνουμε στο νου εικόνες από το πού θα πάμε μέχρι και το πού θα παρκάρουμε.
    Βέβαια, ο Κάνφιλντ δεν εννοεί οτι η μεταφυσική θα μεριμνήσει για μας μαγνητίζοντας κάτι με το μυαλό. Το πιο ρεαλιστικό, είναι κάτι…φανταστικό. Ξεκινάς να κάνεις αυτές τις σκέψεις προετοιμάζοντας τον εαυτό σου και την αισιοδοξία του.

  1. Φέρε ξανά στο νου τους μεγάλους στόχους σου.
    Μετά από αυτές τις σκέψεις, κάνε και πιο μεγάλες…Σκέψου όσα θέλεις να πετύχεις. Με λίγα λόγια και η σημερινή μέρα, θα είναι αφιερωμένη στο μεγάλο σου στόχο! Αν είσαι και οπτικός τύπος από τη φύση σου, ακόμη καλύτερα. Σε ένα χαρτάκι μπορείς να γράψεις κάτι που σε εμπνέει και παράλληλα να σου θυμίζει…το ποιός είσαι και το πού θες να πας. Ο Κάνφιλντ, μας θυμίζει γιατί οιμοναχοί έβαζαν παντού τα θρησκευτικά σύμβολα στα μοναστήρια. Για να μην ξεχνάνε λεπτό γιατί είναι εκεί!

  1. Σκέψου πρακτικά, σκέψου θετικά.
    Συμβουλή που έχει καταντήσει κλισέ. Η εφαρμογή μας ενδιαφέρει και όχι η θεωρία. Ο Κάνφιλντ χρησιμοποιεί πάρα πολύ συχνά το μοτίβο «αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ». Ο λόγος που το κάνει αυτό, είναι για να ρίξει τους τοίχους των απαισιόδοξων που διαχωρίζουν πάντα τον εαυτό τους σε σχέση με τους «ήρωες». Μιμούμενος…γυναίκα που κλαίει επειδή χώρισε, ο Κάνφιλντ λέει πως «ΟΚ δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά όπως τα κατάφερε η φίλη σου έτσι και εσύ θα τα καταφέρεις».

  1. Χτίσε νοοτροπία ευγνωμοσύνης.
    Κάθε μέρα, για κάποια λεπτά, φρόντισε να σκέφτεσαι πράγματα για τα οποία νιώθεις ευγνώμων ή περήφανος. Αυτή η σκέψη σου θυμίζει τα κεκτημένα. Επίσης, σου τονίζει την αυτοπεποίθηση.

  1. Ανάλαβε δράση.
    Αφού χτίσεις μια καθημερινότητα η οποία σου δίνει πνευματική δύναμη, άδραξε τον ενθουσιασμό σου και αν σκεφτείς το ωραίο απόγευμα που έχει έξω, μη διστάσεις να βγεις!

*Αν θέλεις να εμβαθύνεις στον Κάνφιλντ, μπορείς να δεις στο youtube την ομιλία του «Secret to Success»!

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates