Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
ok-DIAITA2

Κάνεις δίαιτα για μήνες και ακόμα δεν έχεις χάσει βάρος

Ώστε προσπάθησες να φας μόνο κρέας, όλα τα κρέατα, όλους τους υδατάνθρακες, καθόλου υδατάνθρακες, χάπια διαίτης, μόνο σούπα – αλλά τίποτα δεν σε βοήθησε. Ξέρεις γιατί; Γιατί οι δίαιτες είναι σαχλαμάρες, να γιατί. Θέλεις να χάσεις μερικά κιλά; Σταμάτα να κάνεις γουρουνιές και ασκήσου. Τόσο απλά.

Η προσέγγιση WTF για να χάσεις βάρος

Βήμα # 1: Σταμάτα τις δικαιολογίες. Σταμάτα με τις σαχλαμάρες ότι έχει πρόβλημα ο θυροειδής σου ή να λες πως έχεις «κακό μεταβολισμό». Μπορείς πάντα να χάσεις βάρος, απλά κάντο!

Βήμα # 1: Ποτέ μην ψωνίζεις όταν πεινάς. Είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις. Πας στο σούπερ – μάρκετ και, πριν το καταλάβεις, έχεις γεμίσει το καρότσι σου όχι με υγιεινά λαχανικά και τροφές με χαμηλά λιπαρά, αλλά πατατάκια, μπισκότα, ντόντατς, ξηρούς καρπούς και μια φρικτή νέα γεύση τσιπς, μόνο και μόνο επειδή δεν την έχεις δοκιμάσει.

Βήμα # 3: Κάνε λίγη ψυχοθεραπεία. Ποιος ξέρει, μπορεί να τρως χωρίς σταματημό γιατί ο μπαμπάς σου ήταν κακός απέναντί σου ή η μαμά σου δεν σου έδειχνε αρκετή προσοχή. Βρες τι στο καλό είναι λάθος με σένα ώστε να μη χρειάζεται να πνίγεις τον πόνο σου σε μιλκσέηκ σοκολάτας ή παγωτό μπανάνα σπλιτ.

Βήμα # 4: Άλλη εξάρτηση. Μπορεί να αντικαταστήσεις την εξάρτηση από το φαγητό με άλλη: όπως το κάπνισμα ή το ποτό ή ουσίες. Και φυσικά, να καταλήξεις σαν τον Έλβις νεκρός.

Βήμα # 5: Μάζεψε το στομάχι σου. Αν βαριέσαι να γυμναστείς και εξακολουθείς να τρως, κάνε εγχείριση στο στομάχι σου. Είναι ένας καλός τρόπος να χάσεις βάρος. Σίγουρα είναι επικίνδυνο, αλλά και το να οδηγείς ποδήλατο, δεν είναι;

Νέες δίαιτες.

Όπως είπαμε οι δίαιτες δεν δουλεύουν αλλά μας βοηθούν να αρχίσουμε. Ακολουθούν μερικές για να ξεκινήσουμε την απώλεια βάρους.

Δίαιτα εντόμων: τρώγε έντομα. Αν το σπίτι σου έχει υποστεί επίθεση από τερμίτες, φάτους πρώτος.

Δίαιτα νερού: όταν πεινάς, πίνε νερό. Ακόμα κι αν δεν το αντέχεις, τουλάχιστον θα έχεις φρέσκια επιδερμίδα.

Δίαιτα της τρίχας: τρώγε τα μαλλιά σου. Οι περισσότερες γάτες είναι αδύνατες για τον ίδιο λόγο.

Όπως είπε και ο Ρόντνεϋ Ντάνγκερφιλντ: «Βρήκα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να φαίνεσαι αδύνατος, το να κυκλοφορείς παρέα με χοντρούς».

Τι τρέχει με τη χοντρή Αμερική

Η χώρα είναι η πιο χοντρή του κόσμου. Η επιδημία είναι μια αντανάκλαση του τρόπου ζωής μας που είναι γεμάτος γλουτένη και έλλειψη αυτοπειθαρχίας. Είναι και η αντανάκλαση του πόσου σκληρά δουλεύουμε. Οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν κάνουν καν διάλειμμα για φαγητό και τρώνε το σάντουιτς στο γραφείο τους, σαν θηρίο παγιδευμένο στο κλουβί.

WTF? How to survive 101 of Life’s Worst F#!-ing Situations” των Gregory Bergman και Anthony W. Haddad, Εκδόσεις Adams Media.

Φωτό από: www.sxc.hu

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates