Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Cookery Club_2

Σεμινάρια Μαγειρικής 2014: Βήμα – βήμα ανακαλύψτε γεύσεις γαστρονομίας!

Κρατήστε θέση!

Φέτος, έχουμε να σας προτείνουμε νόστιμες δραστηριότητες, που απευθύνονται σε όσους αγαπούν τη μαγειρική! Μαθήματα, Σεμινάρια και Tips για όσους λατρεύουν τις μυρωδιές, τα υλικά, τις δημιουργίες στην τέχνη της κουζίνας. Οι συνταγές πληθαίνουν και αναβαθμίζονται χάρη στο μεράκι του κάθε Σεφ – εσείς μπορείτε να δανειστείτε μερικά από τα μυστικά τους, παρακολουθώντας Σεμινάρια κοντά τους! Διαλέξτε:

Μαθήματα Μαγειρικής – Cookery Club

Cookery Club_1

Juicy: Μάθε να φτιάχνεις χειροποίητα ζυμαρικά!

Στο cookery club «Μαθήματα Μαγειρικής» μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, γαστρονομίας, διατροφολογίας, ιστορίας και λαογραφίας της τροφής, γευσιγνωσίες! Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικές και παιδιά και αφορούν εξατομικευμένα σεμινάρια ή σε γκρουπ, για ιδιώτες ή εταιρείες, για ελληνόφωνες ή αγγλόφωνες. Ο χώρος υποστηρίζει μεμονωμένα γκρουπ των 15 ατόμων ή συνολικά έως 45 άτομα.

Τα Μαθήματα Μαγειρικής γίνονται με την δική σας συμμετοχή! Ο εξειδικευμένος Chef θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα, αλλά η χαρά της δημιουργικότητας ανήκει σε εσάς! Αυτό σημαίνει πως φοράτε την ποδιά σας, έχετε τα δικά σας μαγειρικά εργαλεία και τις πρώτες ύλες που χρειάζεστε για να εξασκηθείτε.

Η γευσιγνωσία επίσης, είναι μια διαδικασία, στην οποία ο συμμετέχων ενδιαφέρεται να εντρυφήσει: στον τρόπο με τον οποίο δοκιμάζουμε, παρατηρούμε, αναλύουμε και αξιολογούμε τις γεύσεις και τα αρώματα των φαγητών, των προϊόντων, των οίνων και των ποτών.Τα Σεμινάρια αυτά γίνονται με ευχάριστο τρόπο από τον Chef καιπαρουσιάζονται σε ολόκληρο το group. Εσείς παρακολουθείτε τις διαδικασίες και τεχνικές μαγειρικής, κρατάτε σημειώσεις και συζητάτε με τον Chef για τις συνταγές που σας παρουσιάζει.

Cookery Club_2

Cookery club3

Info: Λ. Βουλιαγμένης 299 (πλησίον μετρό) | Αγ. Δημήτριος | 17342 |T-F: 210 9882378 | M: 6931 133111, skype: Cookery Club, info@mathimatamageirikis.gr, www.mathimatamageirikis.gr

Studio Sidayes by Alexandros Papandreou

 sintayes1

Juicy: Μάθε να φτιάχνεις νόστιµα πιάτα από την Κίνα, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Ιαπωνία και άλλες ασιατικές χώρες!

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou είναι ένας χώρος «μαγειρικής» στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής, σε έναν ήσυχο πεζόδρομο με εύκολη πρόσβαση και άρτια εξοπλισμένος με πολλαπλές δυνατότητες για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Ο executive chef και συγγραφέας Αλέξανδρος Παπανδρέου έχοντας εκτεταμένη πείρα στον τομέα της μαγειρικής, μοιράζεται εδώ και οκτώ συναπτά έτη στο studio με τους φίλους του, την εμπειρία και τις γνώσεις του σε μια μεγάλη θεματολογία (σεμινάρια).

Το studio Sidayes by Alexandros Papandreou φιλοξενεί στα μαθήματα μαγειρικής πελάτες με διαφορετικά προφίλ: ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ερασιτέχνες «chef» και νέους που θέλουν να μάθουν την απλή, καθημερινή τέχνη της μαγειρικής με υλικά εύκολα και προσιτά.

Τα σεμινάρια του studio Sidayes κάθε χρονιά ξεκινούν τον Οκτώβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο. Το θέμα τους είναι κάθε φορά αυτοτελές και ανεξάρτητο από τα άλλα σεμινάρια, έτσι ώστε ο κάθε μαθητής να μπορεί να παρακολουθήσει όσα σεμινάρια των ενδιαφέρουν. Τα θέματα των σεμιναρίων χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα βασικά που επαναλαμβάνονται κάθε χρονιά, αλλά και εκείνα που εντάσσονται στο πρόγραμμα ανάλογα με τις προτάσεις των μαθητών του.

Το πρόγραμμα καθώς και το κόστος των σεμιναρίων μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στο site www.sidayes.gr, στην κατηγορία των σεμιναρίων.

sintayes2

Τέλος ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κρατήσει τη θέση του για το σεμινάριο που τον ενδιαφέρει συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα που θα βρει στο site, ή καλώντας στο studio Sidayes στον αριθμό 210-6018288.

Διεύθυνση:

Ιερολοχιτών 7 & Ελευθερίας, 153 42, Αγία Παρασκευή, Αθήνα

Different & Different – Χριστόφορος Πέσκιας

 different and different

Juicy: Μάθε να φτιάχνεις όχι μόνο γευστικά αλλά εντυπωσιακά, ευπαρουσίαστα πιάτα!

Ο  executive  chef Χριστόφορος Πέσκιας δε σταματά ποτέ να εκπλήσσει! Κάθε χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ανανεώνει τα μαθήματα του, τα οποία έχουν γίνει πλέον «κλασσικά». Γενναιόδωρος στον τρόπο που μεταδίδει τις πολύτιμες γνώσεις του, ο αναγνωρισμένος  chef  μοιράζεται μαζί σας τις τελευταίες τάσεις στην τέχνη της μαγειρικής, ενώ τα  tips  του κάνουν τη διαφορά. Πάντα επίκαιρος, επιλέγει είδη κουζίνας και τεχνικές που όλοι θέλουν να γνωρίσουν, ενώ σχεδιάζει τη δομή του μαθήματος έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ανακατέψουν, να κόψουν, ή να πασπαλίσουν.

Γύρω από τα σκεύη και την κουζίνα του, δημιουργούνται φιλίες και εκκολάπτονται νέοι…  chef, πάντα σε χαλαρή διάθεση. Κάθε μάθημα είναι αυτοτελές και αποτελείται από ένα πλήρες μενού τεσσάρων πιάτων.

 different and different2

different and different3

Πληροφορίες:

Επικοινωνείτε στο 210 6200066 με την κυρία Κοντοπύργια η οποία σας ενημερώνει για τη διαθεσιμότητα των θέσεων. Προσοχή: τον Ιούνιο διακόπτονται τα μαθήματα και οι εγγραφές ξεκινούν πάλι τον Οκτώβριο (σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας μπαίνετε αυτομάτως  σε λίστα αναμονής).

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates