Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Sam cartoon

Τα 11 διασημότερα μουστάκια στην ιστορία… της τρίχας!

Το μουστάκι δίνει «τύπο», προσδίδει στυλ και αρρενωπότητα! Διατηρεί μια φυσιογνωμία πιο χαρακτηριστικά μέσα στο μυαλό μας! Αυτό ασπάζονται και οι μεγάλες προσωπικότητες που ακολουθούν στη συνέχεια, οι οποίες φημίζονται, εκτός των άλλων, και για τα περίφημα μουστάκια τους!

1. Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ξεκινάμε τη λίστα μας με έναν Έλληνα! Ο επαναστάτης και αρματωλός, στρατηγός της Επανάστασης του 1821, εξέφραζε τη θαρραλέα του φύση και μέσα από το μουστάκι του! Παρομοίως και οι Οδυσσέας Ανδρούτσος, Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

karaiskakis

2. Σαλβαντόρ Νταλί. Μια τόσο εξεζητημένη προσωπικότητα, που αποθέωσε την τέχνη του υπερρεαλισμού, δεν θα μπορούσε να «κάτσει φρόνιμα» με το μουστάκι του. Υπερρεαλισμός και στον ατομικό του πίνακα: στο πρόσωπό του!

dali

3. Χάλκ Χόγκαν. Ή αλλιώς Τέρι Τζιν Μπολέα! Ο επαγγελματίας παλαιστής και ηθοποιός χρησιμοποίησε το σήμα κατατεθέν του, λευκό και γεωμετρικό του μουστάκι, για να καθιερωθεί!

HulkHogan-

4. Άλμπερτ Αϊνστάιν. Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας, αγαπούσε το μουστάκι του, ποζάροντας σε πολλές φωτογραφίες επιδεικνύοντάς το!

albert-einstein

5. Φρειδερίκος Νίτσε. Όσο κάθετος και απόλυτος υπήρξε σαν φιλόσοφος και σαν άνθρωπος, άλλο τόσο πιο άτακτο υπήρξε το μουστάκι του σοβαρού Νίτσε!

nitse-

6. Τσάρλι Τσάπλιν. Σαρλώ χωρίς μουστάκι δεν υφίσταται! Μαγκούρα, καπελάκι, ορθογώνιο μαύρο μουστάκι και …έχουμε μια φιγούρα που θυμίζει Τσάρλι Τσάπλιν!

charlie_

7. Κλαρκ Γκέημπλ. Ο διάσημος ηθοποιός του «Όσα παίρνει ο άνεμος», έκανε πολλές θαυμάστριές του να γοητεύονται από το λεπτό του μουστάκι πάνω από τα χείλια του!

Clark-Gable-

8. Φρέντι Μέρκιουρι. Παρόλο που είναι από τους πιο νέους της λίστας μας, ο Μέρκιουρι τιμούσε το μουστάκι του, το οποίο συμπλήρωνε τη χαρακτηριστική του φιγούρα ιδανικά.

fredie-mercury

9. Αδόλφος Χίτλερ. Απορώ αν θα αναγνώριζε κανείς το Χίτλερ χωρίς την τριχωτή γεμάτη γραμμή πάνω από το αυστηρό του στόμα. Το χιτλερικό μουστάκι είναι σίγουρα από τα πιο αναγνωρίσιμα.

xitler

10. Γκράουτσο Μαρξ. Το ψεύτικο (ζωγραφισμένο) μουστάκι του Γκράουτσο, του Αμερικανού κωμικού και συγγραφέα, μαζί με το πούρο του, ήταν τα απαραίτητα στοιχεία που τον καθιέρωσαν – παρέα με τις ατάκες του φυσικά.

marx

11. Μάρκ Τουαίην. Χαρακτηριστικό και το μουστάκι του Αμερικανού συγγραφέα, που τόνιζε τη βλοσυρότητα του ύφους του!

MARK TWAIN

Bonus: Φρίντα Κάλο! Η γυναικεία τριχοφυΐα δεν είναι επιθυμητή. Όμως η εκρηκτική ζωγράφος Φρίντα, το προμόταρε σαν χαρακτηριστικό δυναμισμού και δεν ντρεπόταν καθόλου να το επιδεικνύει στους διάσημους πίνακές της με την αυτοπροσωπία της.

_frida_kahlo_

Extra bonus: Γιοσέμιτι Σαμ. Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο κοκκινομουστακαλής πειρατής της Warner Bros!

Sam cartoon

Πηγές φωτογραφιών: www.diakonima.gr, www.bbc.co.uk, www.newindianexpress.com, www.apocalypsejohn.com, www.koolnews.gr, www.gazzetta.gr, www.paraskhnio.gr, blokoteam.blogspot.com, www.newsbeast.gr, descargarfondos.com, www.bluelight.org, www.weny.com

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates