Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
HOME PAGE PHOTOskype.skype.com

Είστε εγκλωβισμένοι σε μία σχέση από απόσταση; Αυτές οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για σας!

Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια, το να διατηρείς μία σχέση από απόσταση, σήμαινε επιστολές, φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ, υπεραστικά ή διεθνή τηλέφωνα που κόστιζαν μια περιουσία ή που έκαναν μέρες για να φτάσουν στον παραλήπτη τους. Σήμερα όμως με τα videocalls, τα γραπτά μηνύματα, τα κοινωνικά δίκτυα και τις εξειδικευμένες εφαρμογές, τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα και είναι πιο εύκολο να συντηρήσετε τη σχέση σας. Αυτές είναι μερικές εφαρμογές που μπορούν να μειώσουν την απόσταση ανάμεσά σας.

Facebook

FACEBOOK

Το Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μείνετε σε επαφή. Μπορείτε να έχετε προσωπικές συζητήσεις, να παρακολουθείτε την κοινωνική ζωή του άλλου, να κάνετε μια συζήτηση μέσω βίντεο και άλλα. Επίσης, μπορείτε να γνωρίσετε τα κοντινά πρόσωπα και την οικογένεια του/της συντρόφου σας. Μπορείτε δηλαδή να έχετε τουλάχιστον μία κοινή ψηφιακή ζωή, μέχρι να καταφέρετε να βρεθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Skype

SKYPE

Πλέον, δεν θα κάνετε μαύρα μάτια για να δείτε τον/την σύντροφό σας. Το Skype είναι πραγματικά το πιο χρήσιμο εργαλείο για να διατηρήσετε μία σχέση από απόσταση, είτε είναι ερωτική, είτε φιλική είτε οικογενειακή. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και το κυριότερο, να μιλήσετε ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Postagram

POSTΑGRAM

Το Postagram είναι μία νέα εφαρμογή-υπηρεσία, με την οποία μπορείτε να επιλέξετε μια φωτογραφία από το λογαριασμό σας στο Instagram ή στο Facebook, να την στείλετε για εκτύπωση σαν καρτ-ποστάλ και στη συνέχεια να την στείλετε στον αγαπημένο/η σας. Η υπηρεσία ισχύει για όλο τον κόσμο και μπορείτε να γράψετε και το δικό σας, προσωπικό μήνυμα. Η εφαρμογή αυτή, είναι ένας χειροπιαστός τρόπος να δείξετε ότι νοιάζεστε.

Couple

COUPLE

Η εφαρμογή Couple είναι ειδικά σχεδιασμένη για σχέσεις από απόσταση. Μπορείτε να στείλετε προσωπικά μηνύματα ή να δείξετε ότι σκέφτεστε τον/την αγαπημένη/η σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες ή ακόμα και ένα “thump kiss’, ένα φιλί δηλαδή με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Βάζετε τον αντίχειρά σας στην οθόνη και αν ο αντίχειρας του άλλου είναι στο ίδιο ακριβώς σημείο, το κινητό δονείται.

Avocado

AVOCADO

Η εφαρμογή Avocado είναι ένα πιο εξελιγμένο Couple. Εκτός από την επικοινωνία και την αποστολή φωτογραφιών, σας επιτρέπει να κρατάτε ημερολόγιο, να δημιουργήσετε λίστα με προγραμματισμένα ραντεβού και συναντήσεις, να σημειώσετε επετείους, γενέθλια και σημαντικές στιγμές.

SkyScanner

SKYSCANNER

Μπορεί η τεχνολογία να σας φέρνει λίγο πιο κοντά, αλλά δεν μπορεί να αντικαταστήσει την προσωπική επαφή. Αυτό σημαίνει ότι αργά η γρήγορα, θα μπείτε σε ένα αεροπλάνο, για να πάτε κοντά στον/στην αγαπημένο/η σας. Η εφαρμογή SkyScanner συλλέγει πληροφορίες από διάφορες αεροπορικές εταιρίες και βρίσκει το φθηνότερο εισιτήριο για τον προορισμό σας.

FiredHearts

FIREDHEARTS

Αν τελικά η απόσταση σκοτώσει τη σχέση σας, πιθανόν θα χρειάζεστε συμβουλές και τρόπους, για να απαλύνετε τον πόνο σας. Το firedhearts κάνε ακριβώς αυτό. Κάντε μία ερώτηση στο site και θα πάρετε απαντήσεις από άλλους χρηστές, που είχαν την ίδια εμπειρία με εσάς.

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates