Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
A'STADIA-MAKARANA

Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (A’ Μέρος)

 

Μαρακανά, Χωρητικότητας 76.935 θεατών

Ανακατασκευάστηκε για τις ανάγκες του Μουντιάλ και αποτελεί κάτι σαν τον Ναό του Ποδοσφαίρου. Έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν αγώνες της πιο σημαντικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη και είναι σύμβολο για τους Βραζιλιάνους. Θα φιλοξενήσει αγώνες ομίλων, προημιτελικών και τον μεγάλο τελικό της 13ης Ιουλίου.

A'STADIA-MAKARANA

Μινειράο, 62.547 θεατές

Ανακατασκευασμένο για τις ανάγκες του Μουντιάλ είναι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας εναντίον της Κολομβίας. Επιπρόσθετα, θα φιλοξενηθεί ο ένας εκ των δυο ημιτελικών και βρίσκεται στο Μπέλο Οριζόντε.

A'STADIA-MINEΙRAO

Itaipava Arena Fonte Nova, 56.000 θεατές

Νεόκτιστο γήπεδο ανέσεων, ειδικά κατασκευασμένο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρίσκεται στο Σαλβαντόρ της Μπαχία και είναι αυστηρά ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες ομίλων και προημιτελικών.

A'STADIA-Itaipava Arena Fonte Nova


Arena Pantanal, χωρητικότητας 42.500 θεατών

Εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο και θα φιλοξενήσει μονάχα αγώνες ομίλων, χτισμένο και αυτό αποκλειστικά για το Μουντιάλ. Βρίσκεται στην Κουιαμπά.

A'STADIA-Arena Pantanal


Arena da Amazônia, 42.374

Αποτέλεσε ίσως το δυσκολότερο βραζιλιάνικο εγχείρημα, καθώς οι τεχνικές δυσκολίες που υπήρξαν για να χτιστεί ήταν πολύ μεγάλες. Εξαιτίας της τοποθεσίας του, καθώς είναι κοντά στον Αμαζόνιο, ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί εύκολη προμήθεια πρώτων υλών, ενώ η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε μετ’ εμποδίων εξαιτίας των συχνών κλιματικών αλλαγών που επηρέαζαν τις εργασίες. Θα φιλοξενήσει αγώνες ομίλων.

A'STADIA-Arena da Amazônia

Arena das Dunas, 42.086

Σε αυτό το γήπεδο η Εθνική μας ομάδα θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της με την Ιαπωνία, σε ένα γήπεδο στο οποίο είχαν γίνει τρεις διαφορετικές μελέτες, πριν εγκριθεί αυτή του Κρίστοφερ Λι για την ανακατασκευή του. Ξεκίνησε να κατασκευάζεται τον Ιανουάριο του 2011, δεν είναι ακόμη πλήρως έτοιμο.

A'STADIA-Arena da Amazônia

Δείτε την επόμενη Κυριακή 30/03 το δεύτερο μέρος με τα υπόλοιπα στάδια της Βραζιλίας

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates