Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
happy spa

5 συμβουλές ομορφιάς με βάση το θαυματουργό ελαιόλαδο

  1. Ήπιατε περισσότερο αλκοόλ από όσο έπρεπε; Καταναλώστε μία κουταλιά ελαιόλαδου και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη νηφαλιότητά σας, ενώ θα ηρεμήσει και το στομάχι σας.

  1. Αν σας τελείωσε η λοσιόν ντεμακιγιάζ ή θέλετε έναν απολύτως φυσικό τρόπο για να ξεβάφεστε, βάλτε λίγο ελαιόλαδο πάνω σε ένα βαμβάκι και τρίψτε απαλά το πρόσωπό σας, ακόμα και τα μάτια. Μπορείτε, μάλιστα, να αναμείξετε αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο σε ίσες ποσότητες και να προσφέρετε, εκτός από ντεμακιγιάζ, θρέψη στις βλεφαρίδες σας.

  1. Ρυτίδες έκφρασης γύρω από τα μάτια; Δεν αντιμετωπίζονται εύκολα, όμως μπορείτε να τις προλάβετε ή να τις μειώσετε αρκετά ως εξής: Σε καθαρό πρόσωπο, ταμπονάρετε συχνά ένα βαμβάκι με λίγο ελαιόλαδο στα ανάλογα σημεία, ιδίως στα πλαϊνά των ματιών.

  1. Λάμψη στα μαλλιά σας όπως η Δούκισσα του Καίμπριτζ; Βρέξτε με λίγο ελαιόλαδο την χτένα σας και περάστε τη από τα μαλλιά σας για να τους προσδώσετε λάμψη –αυτό έκαναν πολύ συχνά τα παλιά χρόνια οι κοπέλες στην Κρήτη!

  1. Θέλετε ένα απλό και φυσικό πήλινγκ σώματος; Αναμείξτε ζάχαρη (λευκή ή καστανή) με ελαιόλαδο και κάντε αργό μασάζ στην επιδερμίδα σας για περίπου 10 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το βιβλίο της Μαρίας Μαρίνας Σεραφειμίδου με τίτλο «Μαγειρεύω Καλλυντικά». Πάνω από 250 συνταγές για καλλυντικά με φυσικά συστατικά που θα τα φτιάξετε μόνοι σας εύκολα, οικονομικά, με αγνά υλικά.

MAGEIREVOKALLINTIKA

Ζητήστε το στα βιβλιοπωλεία.

prettyalchemy.blogspot.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ίδια,
6937 136 888

Φωτό από: bits-r.us.net

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates